capry
Bejáratós
Nem elérhető
Lacetti SW 1,6 Elite, man.klíma, melange beige
|
|
« Hozzászólás #180 Dátum: 2009. Szeptember 29. - 16:58:12 » |
|
Tud valaki olyan anyagot, amit ha a szélvédőre, oldalablakokra, tükrökre kenek/fújok, akkor a víz leugrik az üvegről, és kilátok? Ha valaki tud ilyenről, ne tartsa magában, kérem! Köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #181 Dátum: 2009. Szeptember 29. - 17:15:42 » |
|
Tud valaki olyan anyagot, amit ha a szélvédőre, oldalablakokra, tükrökre kenek/fújok, akkor a víz leugrik az üvegről, és kilátok? Ha valaki tud ilyenről, ne tartsa magában, kérem! Köszi Pl. itt is dícsérve van egy: http://www.lacettiklub.hu/forum/index.php?topic=204.45
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #182 Dátum: 2009. Szeptember 29. - 20:53:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ngyzslt
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #183 Dátum: 2009. Szeptember 30. - 19:47:02 » |
|
Most rendeltem egy flakonnal én is. 2670ft 250ml. Kíváncsi vagyok a tudására. Pár nap és leírom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
capry
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #184 Dátum: 2009. Szeptember 30. - 21:32:50 » |
|
És honnan rendelted?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ngyzslt
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #186 Dátum: 2009. Október 01. - 12:48:57 » |
|
Én is a vateráról rendeltem. Gondolkodtam az 550ft-on is, mondjuk az csak 100ml és amcsiból hozták maszek úton. Semilyen magyar leírás meg stb nincs vele, de szerintem ugyan az van benne mint a magyarországon forgalmazottba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #187 Dátum: 2009. Október 01. - 20:26:26 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
capry
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #188 Dátum: 2009. Október 04. - 19:14:58 » |
|
Gondolkodtam az 550ft-on is, mondjuk az csak 100ml és amcsiból hozták maszek úton.
A 100 ml-es az nem a belső páramentesítő? A külső az 200 ml-es kiszerelésű. Legalábbis amit én találtam. http://www.bfsbolt.hu/cms/hirek.pl?search
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #189 Dátum: 2009. Október 04. - 21:19:40 » |
|
Gondolkodtam az 550ft-on is, mondjuk az csak 100ml és amcsiból hozták maszek úton.
A 100 ml-es az nem a belső páramentesítő? A külső az 200 ml-es kiszerelésű. Legalábbis amit én találtam. http://www.bfsbolt.hu/cms/hirek.pl?searchA fekete flakonos a páramentesítő. Nekem az nem vált be, a klíma jobb megoldás.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #190 Dátum: 2009. Október 05. - 08:28:30 » |
|
A 100 ml-es az nem a belső páramentesítő? A külső az 200 ml-es kiszerelésű. Legalábbis amit én találtam. http://www.bfsbolt.hu/cms/hirek.pl?searchA fekete flakonos a páramentesítő. Nekem az nem vált be, a klíma jobb megoldás. Végül rendeltem páramentesítőt is,majd elmondom a tapasztalatokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #191 Dátum: 2009. Október 05. - 10:48:13 » |
|
Na a koszos szélvédő törlése meghozta a gyümölcsét. Megvannak az első lapát karcok az első szélvédőn.
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #192 Dátum: 2009. Október 05. - 10:57:16 » |
|
Na a koszos szélvédő törlése meghozta a gyümölcsét. Megvannak az első lapát karcok az első szélvédőn. Komis! Nos, ha nem mélyek ezek a karcok, akkor egy nálam jól bevált módszerrel megjavíthatod. Nekem leesett (?) a lapátom egy esőben, leállítottam rögtön, de addig azért ment pár csapást, és ívet karcolt bele a szárnál. El voltam szonytyolodva, de nagyon. Ekkor jött az ötlet: fogkrémmel szépen elkezdtem polírozni, és teljesen kijött a karc, és utána esőben, törléskor sem lett csíkos az üveg. Próbáld ki, és meglásd kijön a karcolás. Persze, ha nagyon mély, akkor nem biztos. Amennyiben kipróbálod ezt a módszert, majd számolj be az eredményről, mindenki okulására, kérlek! Drukkolok Neked!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #193 Dátum: 2009. Október 05. - 12:34:01 » |
|
Na a koszos szélvédő törlése meghozta a gyümölcsét. Megvannak az első lapát karcok az első szélvédőn. Komis! Nos, ha nem mélyek ezek a karcok, akkor egy nálam jól bevált módszerrel megjavíthatod. Nekem leesett (?) a lapátom egy esőben, leállítottam rögtön, de addig azért ment pár csapást, és ívet karcolt bele a szárnál. El voltam szonytyolodva, de nagyon. Ekkor jött az ötlet: fogkrémmel szépen elkezdtem polírozni, és teljesen kijött a karc, és utána esőben, törléskor sem lett csíkos az üveg. Próbáld ki, és meglásd kijön a karcolás. Persze, ha nagyon mély, akkor nem biztos. Amennyiben kipróbálod ezt a módszert, majd számolj be az eredményről, mindenki okulására, kérlek! Drukkolok Neked! Ezt az ötletet még nem is hallottam Kíváncsi leszek az eredményre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #194 Dátum: 2009. Október 05. - 12:39:04 » |
|
Na a koszos szélvédő törlése meghozta a gyümölcsét. Megvannak az első lapát karcok az első szélvédőn. Komis! Nos, ha nem mélyek ezek a karcok, akkor egy nálam jól bevált módszerrel megjavíthatod. Nekem leesett (?) a lapátom egy esőben, leállítottam rögtön, de addig azért ment pár csapást, és ívet karcolt bele a szárnál. El voltam szonytyolodva, de nagyon. Ekkor jött az ötlet: fogkrémmel szépen elkezdtem polírozni, és teljesen kijött a karc, és utána esőben, törléskor sem lett csíkos az üveg. Próbáld ki, és meglásd kijön a karcolás. Persze, ha nagyon mély, akkor nem biztos. Amennyiben kipróbálod ezt a módszert, majd számolj be az eredményről, mindenki okulására, kérlek! Drukkolok Neked! Ezt az ötletet még nem is hallottam Kíváncsi leszek az eredményre. Ez óraszámlapra is jó, és az ezüstöt is tisztítja. Jó polír anyag!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|