ladlac
|
|
« Hozzászólás #120 Dátum: 2009. Március 26. - 19:04:46 » |
|
Zörög a jobb hátsó ajtó üvege. Olyan hangot ad, mint egy kiérdemesült Ikarus toloablakai annó, csak halkabbat. Lehúztam felhúztam, néztem, de nem mozog, kézzel nem tudom megmozdítani. Idegesítő.
A kédergumi alatt lévő csavarokat húzd meg és abbahagyja. Nekem a jobb első csinálta. Nekem, s Gidinek kész, lassan Te jössz... Nekem is jön zörgés a jobb hátsó fertály felöl, de én még nem tudtam behatárolni, honnan. Lehet nekem is az zörög. Viszont mostanában már a műszerfal előttem is zörög (hála a jó esztergomi utaknak, gondolom) Én úgy jöttem rá, hogy az ablakot leengedtem egy picit és akkor nem zörgött. Csavar meghúz, mostmár sehogy sem zörög.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #121 Dátum: 2009. Március 26. - 20:23:48 » |
|
Zörög a jobb hátsó ajtó üvege. Olyan hangot ad, mint egy kiérdemesült Ikarus toloablakai annó, csak halkabbat. Lehúztam felhúztam, néztem, de nem mozog, kézzel nem tudom megmozdítani. Idegesítő.
A kédergumi alatt lévő csavarokat húzd meg és abbahagyja. Nekem a jobb első csinálta. Nekem, s Gidinek kész, lassan Te jössz... Nekem is jön zörgés a jobb hátsó fertály felöl, de én még nem tudtam behatárolni, honnan. Lehet nekem is az zörög. Viszont mostanában már a műszerfal előttem is zörög (hála a jó esztergomi utaknak, gondolom) Én úgy jöttem rá, hogy az ablakot leengedtem egy picit és akkor nem zörgött. Csavar meghúz, mostmár sehogy sem zörög. Annó az 1200-es Zsiga ablakába beletűztünk egy 150-es csvarhúzót.Ennek több haszna is volt egy nem zörgött az üveg , kettő mindig kéznél volt egy csavarhúzó!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #122 Dátum: 2009. Március 27. - 19:53:55 » |
|
A kédergumi alatt lévő csavarokat húzd meg és abbahagyja. Nekem a jobb első csinálta. Nekem, s Gidinek kész, lassan Te jössz... Nekem is jön zörgés a jobb hátsó fertály felöl, de én még nem tudtam behatárolni, honnan. Lehet nekem is az zörög. Viszont mostanában már a műszerfal előttem is zörög (hála a jó esztergomi utaknak, gondolom) Én úgy jöttem rá, hogy az ablakot leengedtem egy picit és akkor nem zörgött. Csavar meghúz, mostmár sehogy sem zörög. Annó az 1200-es Zsiga ablakába beletűztünk egy 150-es csvarhúzót.Ennek több haszna is volt egy nem zörgött az üveg , kettő mindig kéznél volt egy csavarhúzó! Akkor ha ez is zörög, akkor oda is betűzöl egy samut? Ladlac! Hol férek hozzá azokhoz a csavarokhoz?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #123 Dátum: 2009. Március 28. - 10:34:39 » |
|
A kédergumi alatt lévő csavarokat húzd meg és abbahagyja. Nekem a jobb első csinálta. Nekem, s Gidinek kész, lassan Te jössz... Nekem is jön zörgés a jobb hátsó fertály felöl, de én még nem tudtam behatárolni, honnan. Lehet nekem is az zörög. Viszont mostanában már a műszerfal előttem is zörög (hála a jó esztergomi utaknak, gondolom) Én úgy jöttem rá, hogy az ablakot leengedtem egy picit és akkor nem zörgött. Csavar meghúz, mostmár sehogy sem zörög. Annó az 1200-es Zsiga ablakába beletűztünk egy 150-es csvarhúzót.Ennek több haszna is volt egy nem zörgött az üveg , kettő mindig kéznél volt egy csavarhúzó! Akkor ha ez is zörög, akkor oda is betűzöl egy samut? Ladlac! Hol férek hozzá azokhoz a csavarokhoz? Ajtó oldalán végigfutó kédergumit félrehajtva megleled a kis fekete csillagcsavart / kereszthornyost/ !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #124 Dátum: 2009. Március 29. - 04:52:50 » |
|
A kédergumi alatt lévő csavarokat húzd meg és abbahagyja. Nekem a jobb első csinálta. Nekem, s Gidinek kész, lassan Te jössz... Nekem is jön zörgés a jobb hátsó fertály felöl, de én még nem tudtam behatárolni, honnan. Lehet nekem is az zörög. Viszont mostanában már a műszerfal előttem is zörög (hála a jó esztergomi utaknak, gondolom) Én úgy jöttem rá, hogy az ablakot leengedtem egy picit és akkor nem zörgött. Csavar meghúz, mostmár sehogy sem zörög. Annó az 1200-es Zsiga ablakába beletűztünk egy 150-es csvarhúzót.Ennek több haszna is volt egy nem zörgött az üveg , kettő mindig kéznél volt egy csavarhúzó! Akkor ha ez is zörög, akkor oda is betűzöl egy samut? Ladlac! Hol férek hozzá azokhoz a csavarokhoz? Ajtó oldalán végigfutó kédergumit félrehajtva megleled a kis fekete csillagcsavart / kereszthornyost/ ! Fénykép esetleg??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #125 Dátum: 2009. Március 29. - 16:49:03 » |
|
A kédergumi alatt lévő csavarokat húzd meg és abbahagyja. Nekem a jobb első csinálta. Nekem, s Gidinek kész, lassan Te jössz... Nekem is jön zörgés a jobb hátsó fertály felöl, de én még nem tudtam behatárolni, honnan. Lehet nekem is az zörög. Viszont mostanában már a műszerfal előttem is zörög (hála a jó esztergomi utaknak, gondolom) Én úgy jöttem rá, hogy az ablakot leengedtem egy picit és akkor nem zörgött. Csavar meghúz, mostmár sehogy sem zörög. Annó az 1200-es Zsiga ablakába beletűztünk egy 150-es csvarhúzót.Ennek több haszna is volt egy nem zörgött az üveg , kettő mindig kéznél volt egy csavarhúzó! Akkor ha ez is zörög, akkor oda is betűzöl egy samut? Ladlac! Hol férek hozzá azokhoz a csavarokhoz? Ajtó oldalán végigfutó kédergumit félrehajtva megleled a kis fekete csillagcsavart / kereszthornyost/ ! Fénykép esetleg?? Meglesz! Dolgozom az ügyön...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #126 Dátum: 2009. április 06. - 14:11:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #127 Dátum: 2009. április 07. - 08:45:32 » |
|
Lehet, hogy csak törődésre vágyott
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #128 Dátum: 2009. Július 29. - 19:37:10 » |
|
Ablaküveg fóliázással kapcsolatban jó helyen járok? Csinálta már itt valaki? Mennyi forint? Én B oszloptól akarom hátrafelé a csomagtartóajtó ablakával (Na ezt a szót így még tuti nem mondtam ki :-)) együtt műbizonylatosan. Eddig két helyen kérdeztem meg: egyik 17ezer de várakozós liosta bő 3 hét, másik alkudozás után 20ezer és egyeztetés után sacc 1-2 nap... Reálisak ezek az árak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #129 Dátum: 2009. Július 29. - 20:30:48 » |
|
Ablaküveg fóliázással kapcsolatban jó helyen járok? Csinálta már itt valaki? Mennyi forint? Én B oszloptól akarom hátrafelé a csomagtartóajtó ablakával (Na ezt a szót így még tuti nem mondtam ki :-)) együtt műbizonylatosan. Eddig két helyen kérdeztem meg: egyik 17ezer de várakozós liosta bő 3 hét, másik alkudozás után 20ezer és egyeztetés után sacc 1-2 nap... Reálisak ezek az árak?
Reálisak. Ha ladygidi megjön, akkor Ő tudja a tuti helyet. Műbizonylat nekem is köllene...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #130 Dátum: 2009. Július 29. - 20:53:09 » |
|
Reálisak. Ha ladygidi megjön, akkor Ő tudja a tuti helyet. Műbizonylat nekem is köllene... Gyulai nem ad?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #131 Dátum: 2009. Július 29. - 21:04:24 » |
|
Reálisak. Ha ladygidi megjön, akkor Ő tudja a tuti helyet. Műbizonylat nekem is köllene... Gyulai nem ad? Nem hát! Szerintem leszedetem az elsőkről. A hátsókra meg elvileg ugye nem is kell műbizi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #132 Dátum: 2009. Július 29. - 21:22:52 » |
|
Nekem 36E volt SunGard fóliával szélvédőt kivéve minden ablakra. A két első ablakra nincs műbizonylat. Kötelezőre szervízre vittem a kocsit, megemlítettem hogy ilyet szeretnék. Délután mikor érte mentem már kész is volt. Természetesen a kárpitokat levették és úgy csinálták. De azóta sem nyöszörög, nyikorog.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #133 Dátum: 2009. Július 29. - 21:33:11 » |
|
Nekem valamit kezdenem kell az első ablakaimmal. Mármintaz ajtókkal. A Gyulai abszolúte nem segítőkész, igaz már én sem forszírozom. B oszloptól hátrafele meg befalazhatom. Terv: valahogy megoldani, hogy a két első ablak világosabb legyen. A hátsókhoz képest bármi más világosabb lesz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #134 Dátum: 2009. Július 29. - 21:56:39 » |
|
Nekem 36E volt SunGard fóliával szélvédőt kivéve minden ablakra. A két első ablakra nincs műbizonylat. Kötelezőre szervízre vittem a kocsit, megemlítettem hogy ilyet szeretnék. Délután mikor érte mentem már kész is volt. Természetesen a kárpitokat levették és úgy csinálták. De azóta sem nyöszörög, nyikorog. Szintén 30 körül volt, Sungard (asszem 32-es), műbizivel, első kettő ablakról elhagyva a matricát, de nekem nem szedtek kárpitot.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|