diablo77
|
|
« Hozzászólás #90 Dátum: 2008. április 01. - 20:22:33 » |
|
Nekem is karcos az első kettő oldalsó, bementem hát a győri Gyimesbe, ahol szinte kiröhögtek és hazairányítottak. Esztergomban meg azt mondták, lefényképezik, és engedélyeztetésre beküldik a központba. A győriek ezt akkor miért nem teszik meg? Csoda hogy ilyet tettek Esztergomban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #91 Dátum: 2008. április 02. - 07:44:27 » |
|
Na megvolt a paszta az üvegre.. Hááát nem tom mit mondjak. Kentem, vattával poliroztam a kocsi üvege csilli-villi lett - még nekem is szebb lett a mosolyom a szembejövöknek, de a karcok maradtak. Legalábbis azok biztos amiket el akartam tüntetni. Akkor most mi van? Beesett az eső a projektbe??
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #92 Dátum: 2008. április 02. - 09:28:32 » |
|
Nekem is karcos az első kettő oldalsó, bementem hát a győri Gyimesbe, ahol szinte kiröhögtek és hazairányítottak. Esztergomban meg azt mondták, lefényképezik, és engedélyeztetésre beküldik a központba. A győriek ezt akkor miért nem teszik meg? Én meg sem közelítem a Gyimest... Menj Csornára, egész normálisnak tűnik a társaság.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #93 Dátum: 2008. április 02. - 22:13:34 » |
|
Nekem is karcos az első kettő oldalsó, bementem hát a győri Gyimesbe, ahol szinte kiröhögtek és hazairányítottak. Esztergomban meg azt mondták, lefényképezik, és engedélyeztetésre beküldik a központba. A győriek ezt akkor miért nem teszik meg? Én meg sem közelítem a Gyimest... Menj Csornára, egész normálisnak tűnik a társaság. Ez ilyen nehézkes?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #94 Dátum: 2008. április 03. - 09:06:09 » |
|
Nekem is karcos az első kettő oldalsó, bementem hát a győri Gyimesbe, ahol szinte kiröhögtek és hazairányítottak. Esztergomban meg azt mondták, lefényképezik, és engedélyeztetésre beküldik a központba. A győriek ezt akkor miért nem teszik meg? Én meg sem közelítem a Gyimest... Menj Csornára, egész normálisnak tűnik a társaság. Ez ilyen nehézkes? Hát sajnos, a Gyimes, meg a Nádor is elég érdekesen állnak hozzá a témához... Egy haverom cégautón keresztül jutott el a Nádorhoz, akik folyamatosan szivatták, így ő vissza szivatta őket a hitelintézésen keresztül (bankos volt), de azzal sem érte le semmit... Nagy ívben...kerülni őket:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
georgbob
|
|
« Hozzászólás #95 Dátum: 2008. április 03. - 14:30:16 » |
|
Tegnap bementem a Nádorba... 20 percet ültem az ügyintéző asztalától 3 méterre, így jól hallottam, hogy a haverjával dumálgat annak ellenére, hogy tudta, rá várok... Szerintem a forgóajtó azóta is pörög...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #96 Dátum: 2008. április 03. - 18:21:48 » |
|
Uraim! Ez már szervízkritika és nem üvegprbléma!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #97 Dátum: 2008. április 04. - 08:07:40 » |
|
Igenis értetttük!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #98 Dátum: 2008. április 04. - 08:10:12 » |
|
De az, mert nem tört összeegy üveg sem...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #99 Dátum: 2008. április 04. - 19:24:42 » |
|
De az, mert nem tört összeegy üveg sem...
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
fankyboy
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #100 Dátum: 2008. április 18. - 20:34:58 » |
|
SZIASZTOK! Akkor most probálkozzak cserével (sopron) vagy nem érdemes , nekem a bal első ajtóüvegem full karcos a szélvédőm meg szerintem előző tulaj fém jégkaparója áldozatául esett. Ezek a turtle wax üvegpolirozó szerintetek használ próbálta valaki vagy csak a fogkrémet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #101 Dátum: 2008. április 18. - 21:45:20 » |
|
SZIASZTOK! Akkor most probálkozzak cserével (sopron) vagy nem érdemes , nekem a bal első ajtóüvegem full karcos a szélvédőm meg szerintem előző tulaj fém jégkaparója áldozatául esett. Ezek a turtle wax üvegpolirozó szerintetek használ próbálta valaki vagy csak a fogkrémet.
Szerintem felesleges házilag próbálkozni. El kell vinni üvegeshez, nekik minden eszközük megvan és felpolírozzák a szélvédődet.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
fankyboy
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #102 Dátum: 2008. április 22. - 20:53:13 » |
|
igazad van de 16000ft-ot mondott szerintem van annyiért már utángyártott szélvédő is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #103 Dátum: 2008. április 22. - 20:54:46 » |
|
igazad van de 16000ft-ot mondott szerintem van annyiért már utángyártott szélvédő is.
Hát ha beépített antennás akkor kötve hiszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #104 Dátum: 2008. április 23. - 07:36:37 » |
|
Hát ha beépített antennás akkor kötve hiszem. Bizony-bizony, antennástól még utángyártottban és barátok közt sem úszod meg 50 db ezerforintos alatt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|