ladlac
|
|
« Hozzászólás #75 Dátum: 2008. Március 14. - 08:03:48 » |
|
Na, kedves Lacetti társak! Ezennel kinevezem magamat örökös lacetti szélvédő pech-ernek Ma reggel megkaptam a 3 és fél éves autóm még nem 1 éves szélvédőjére a 3-ik követ Ezen már csak röhögni tudok Elvittem az üvegeshez, akinél kb 1 hónapja jártam szintén javíttatni. Nézte, hogy hol a régi munkájának a nyoma, de nem találta (pici pont maradt utánna) Mondtam, neki...amilyen szerencsém van, pont arra kaptam követ... NEM TÉVEDTEM Mellette 1 mm-re van a nyoma Szintelen fólia kivűlre? Hé! Nem is rossz ötlet! Kár, hogy megvalósíthatatlan. Jav. L tudjuk be a fájdalomcsillapítóknak. Betudtuk... Semmi gond... Te csak gyógyulgass.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #76 Dátum: 2008. Március 14. - 18:46:42 » |
|
Főleg ha a fogamra is kapok követ, akkor agg nagypapa műfogsorral szindróma Hiába fontos alkatrész az üveg! Ja kőre visszatérve drága multság a lacsin az antenna miatt. Hát még az esőérzékelő miatt Én már ezen túl vagyok....Aztán csere után jött a beázás. Úgy hogy ajánlom mindenkinek, ha követ kaptok, azonnal üvegeshez loholni.
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #77 Dátum: 2008. Március 15. - 20:56:47 » |
|
Kicsit elkanyarodtunk biztosítás témába! Átraktam a nem ide illő h.sz.-okat a Társalgó-> Kötelező biztosítás topicba!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #78 Dátum: 2008. Március 15. - 21:04:32 » |
|
Kicsit elkanyarodtunk biztosítás témába! Átraktam a nem ide illő h.sz.-okat a Társalgó-> Kötelező biztosítás topicba!
Kicsit belekeverünk manapság a topicokban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #79 Dátum: 2008. Március 18. - 19:27:35 » |
|
Nekem is bekarcosodott a vezető oldalon!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #80 Dátum: 2008. Március 18. - 23:23:36 » |
|
Nekem is bekarcosodott a vezető oldalon! Gondolom csak azért ott mert máshol nem húzogatod annyit.Nekem is karcos lett, de lemondtam a cseréjéről, mert sajnáltam a fóliát, amit nem fizettek volna ki garanciában természetesen.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #81 Dátum: 2008. Március 19. - 08:11:24 » |
|
Nekem is bekarcosodott a vezető oldalon! Gondolom csak azért ott mert máshol nem húzogatod annyit.Nekem is karcos lett, de lemondtam a cseréjéről, mert sajnáltam a fóliát, amit nem fizettek volna ki garanciában természetesen. Nekem is serceg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #82 Dátum: 2008. Március 19. - 08:49:31 » |
|
Nekem is bekarcosodott a vezető oldalon! Gondolom csak azért ott mert máshol nem húzogatod annyit.Nekem is karcos lett, de lemondtam a cseréjéről, mert sajnáltam a fóliát, amit nem fizettek volna ki garanciában természetesen. Nekem is serceg Na de Uraim! Ha serceg, akkor miért csodálkoztok, hogy karcosodik is... ? Ha a lehúzó/tömítő gumicsík merő egy redva, akkor nem kell csodálkozni. De ez ellen akár egy megköpködött papírzsepi is hatásos fegyver lehet ám...!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #83 Dátum: 2008. Március 19. - 08:52:25 » |
|
Nekem is bekarcosodott a vezető oldalon! Gondolom csak azért ott mert máshol nem húzogatod annyit.Nekem is karcos lett, de lemondtam a cseréjéről, mert sajnáltam a fóliát, amit nem fizettek volna ki garanciában természetesen. Nekem is serceg Na de Uraim! Ha serceg, akkor miért csodálkoztok, hogy karcosodik is... ? Ha a lehúzó/tömítő gumicsík merő egy redva, akkor nem kell csodálkozni. De ez ellen akár egy megköpködött papírzsepi is hatásos fegyver lehet ám...! Én várakozás közben lehúztam az ablakot és a gumirészről piciny ujjammal ledörzsöltem ami homok, szutyi ott volt. Már ezzel is jobb lett a sercegéstartomány! Ajánlom szíves figyelmetekbe városi dugó esetén
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #84 Dátum: 2008. Március 19. - 20:25:57 » |
|
Nekem is bekarcosodott a vezető oldalon! Gondolom csak azért ott mert máshol nem húzogatod annyit.Nekem is karcos lett, de lemondtam a cseréjéről, mert sajnáltam a fóliát, amit nem fizettek volna ki garanciában természetesen. Nekem is serceg Na de Uraim! Ha serceg, akkor miért csodálkoztok, hogy karcosodik is... ? Ha a lehúzó/tömítő gumicsík merő egy redva, akkor nem kell csodálkozni. De ez ellen akár egy megköpködött papírzsepi is hatásos fegyver lehet ám...! Én várakozás közben lehúztam az ablakot és a gumirészről piciny ujjammal ledörzsöltem ami homok, szutyi ott volt. Már ezzel is jobb lett a sercegéstartomány! Ajánlom szíves figyelmetekbe városi dugó esetén Csesszus 2 nap után már serceg az üveg??? Elég gázos nem,ott valami gebasz van a tömítéssel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #85 Dátum: 2008. Március 19. - 23:25:17 » |
|
Elméletileg módosítottak a gumitömítésen, mert igazából az volt a bűnös.Talán az újakon már nem lesz ilyen gond.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #86 Dátum: 2008. Március 19. - 23:27:20 » |
|
Elméletileg módosítottak a gumitömítésen, mert igazából az volt a bűnös.Talán az újakon már nem lesz ilyen gond.
Ez nem elég új 2008 januári gyártmány
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #87 Dátum: 2008. Március 20. - 08:13:48 » |
|
Ez nem elég új 2008 januári gyártmány Talán vidd vissza a szervízbe, jelezd a hibát nekik, mivel tudnak róla, nem hiszem hogy elhajtanának /mivel tipushiba/. Az meg hogy új modell, nem biztos hogy jó a belerakott ablakgumi...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #88 Dátum: 2008. Március 20. - 08:32:13 » |
|
Ez nem elég új 2008 januári gyártmány Talán vidd vissza a szervízbe, jelezd a hibát nekik, mivel tudnak róla, nem hiszem hogy elhajtanának /mivel tipushiba/. Az meg hogy új modell, nem biztos hogy jó a belerakott ablakgumi... Vagy, ha mégis elhajtanak, akkor irány a Chevy Gombos. Ott megcsinálják. Keresd Szabó István szervízvezetőt, és hivatkozz a klubra. (jelenleg 2 klubos autó is vár az új üvegére Zozo cartárs gépe, és az enyém )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|