captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #60 Dátum: 2008. Március 13. - 18:54:49 » |
|
Na, kedves Lacetti társak! Ezennel kinevezem magamat örökös lacetti szélvédő pech-ernek Ma reggel megkaptam a 3 és fél éves autóm még nem 1 éves szélvédőjére a 3-ik követ Ezen már csak röhögni tudok Elvittem az üvegeshez, akinél kb 1 hónapja jártam szintén javíttatni. Nézte, hogy hol a régi munkájának a nyoma, de nem találta (pici pont maradt utánna) Mondtam, neki...amilyen szerencsém van, pont arra kaptam követ... NEM TÉVEDTEM Mellette 1 mm-re van a nyoma Zoli! Mi lenne, ha csinálnánk rá valami páncél borítást? kicsit T-d55 fílingje lesz, de a pechszériának vége.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #61 Dátum: 2008. Március 13. - 19:00:22 » |
|
Na, kedves Lacetti társak! Ezennel kinevezem magamat örökös lacetti szélvédő pech-ernek Ma reggel megkaptam a 3 és fél éves autóm még nem 1 éves szélvédőjére a 3-ik követ Ezen már csak röhögni tudok Elvittem az üvegeshez, akinél kb 1 hónapja jártam szintén javíttatni. Nézte, hogy hol a régi munkájának a nyoma, de nem találta (pici pont maradt utánna) Mondtam, neki...amilyen szerencsém van, pont arra kaptam követ... NEM TÉVEDTEM Mellette 1 mm-re van a nyoma Szintelen fólia kivűlre?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #62 Dátum: 2008. Március 13. - 19:03:29 » |
|
Na, kedves Lacetti társak! Ezennel kinevezem magamat örökös lacetti szélvédő pech-ernek Ma reggel megkaptam a 3 és fél éves autóm még nem 1 éves szélvédőjére a 3-ik követ Ezen már csak röhögni tudok Elvittem az üvegeshez, akinél kb 1 hónapja jártam szintén javíttatni. Nézte, hogy hol a régi munkájának a nyoma, de nem találta (pici pont maradt utánna) Mondtam, neki...amilyen szerencsém van, pont arra kaptam követ... NEM TÉVEDTEM Mellette 1 mm-re van a nyoma Szintelen fólia kivűlre? Hé! Nem is rossz ötlet! Kár, hogy megaóíthatartlan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #63 Dátum: 2008. Március 13. - 19:05:23 » |
|
Na, kedves Lacetti társak! Ezennel kinevezem magamat örökös lacetti szélvédő pech-ernek Ma reggel megkaptam a 3 és fél éves autóm még nem 1 éves szélvédőjére a 3-ik követ Ezen már csak röhögni tudok Elvittem az üvegeshez, akinél kb 1 hónapja jártam szintén javíttatni. Nézte, hogy hol a régi munkájának a nyoma, de nem találta (pici pont maradt utánna) Mondtam, neki...amilyen szerencsém van, pont arra kaptam követ... NEM TÉVEDTEM Mellette 1 mm-re van a nyoma Szintelen fólia kivűlre? Hé! Nem is rossz ötlet! Kár, hogy megvalósíthatatlan. Jav. L
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #64 Dátum: 2008. Március 13. - 20:31:55 » |
|
Na, kedves Lacetti társak! Ezennel kinevezem magamat örökös lacetti szélvédő pech-ernek Ma reggel megkaptam a 3 és fél éves autóm még nem 1 éves szélvédőjére a 3-ik követ Ezen már csak röhögni tudok Elvittem az üvegeshez, akinél kb 1 hónapja jártam szintén javíttatni. Nézte, hogy hol a régi munkájának a nyoma, de nem találta (pici pont maradt utánna) Mondtam, neki...amilyen szerencsém van, pont arra kaptam követ... NEM TÉVEDTEM Mellette 1 mm-re van a nyoma Szintelen fólia kivűlre? Hé! Nem is rossz ötlet! Kár, hogy megvalósíthatatlan. Jav. L tudjuk be a fájdalomcsillapítóknak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #65 Dátum: 2008. Március 13. - 21:21:01 » |
|
Hehe, jó ötletek Kollégám azt ajánlotta, dobjam ki ezt a selejtes szélvédőt, és a helyére tegyek vasrácsot
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #66 Dátum: 2008. Március 13. - 21:25:53 » |
|
Hehe, jó ötletek Kollégám azt ajánlotta, dobjam ki ezt a selejtes szélvédőt, és a helyére tegyek vasrácsot Van egy csinos motorosszemüvegem(világháborús modell)szükséged lesz rá a rácson túl!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #67 Dátum: 2008. Március 13. - 22:10:16 » |
|
Hehe, jó ötletek Kollégám azt ajánlotta, dobjam ki ezt a selejtes szélvédőt, és a helyére tegyek vasrácsot Van egy csinos motorosszemüvegem(világháborús modell)szükséged lesz rá a rácson túl! Érdekes jelenség lennék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #68 Dátum: 2008. Március 13. - 22:40:02 » |
|
Hehe, jó ötletek Kollégám azt ajánlotta, dobjam ki ezt a selejtes szélvédőt, és a helyére tegyek vasrácsot Van egy csinos motorosszemüvegem(világháborús modell)szükséged lesz rá a rácson túl! Érdekes jelenség lennék Nekem minden esetre tetszene,az tuti!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #69 Dátum: 2008. Március 13. - 22:50:12 » |
|
Hehe, jó ötletek Kollégám azt ajánlotta, dobjam ki ezt a selejtes szélvédőt, és a helyére tegyek vasrácsot Van egy csinos motorosszemüvegem(világháborús modell)szükséged lesz rá a rácson túl! Érdekes jelenség lennék Nekem minden esetre tetszene,az tuti!!! Fogaid meg mint ha mákos tésztát ettél volna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #70 Dátum: 2008. Március 13. - 22:52:13 » |
|
Hehe, jó ötletek Kollégám azt ajánlotta, dobjam ki ezt a selejtes szélvédőt, és a helyére tegyek vasrácsot Van egy csinos motorosszemüvegem(világháborús modell)szükséged lesz rá a rácson túl! Érdekes jelenség lennék Nekem minden esetre tetszene,az tuti!!! Fogaid meg mint ha mákos tésztát ettél volna Az a vidám motoros szindróma!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #71 Dátum: 2008. Március 13. - 22:53:12 » |
|
Hehe, jó ötletek Kollégám azt ajánlotta, dobjam ki ezt a selejtes szélvédőt, és a helyére tegyek vasrácsot Van egy csinos motorosszemüvegem(világháborús modell)szükséged lesz rá a rácson túl! Érdekes jelenség lennék Nekem minden esetre tetszene,az tuti!!! Fogaid meg mint ha mákos tésztát ettél volna Az a vidám motoros szindróma! Egy kis csemeg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #72 Dátum: 2008. Március 13. - 23:01:57 » |
|
Főleg ha a fogamra is kapok követ, akkor agg nagypapa műfogsorral szindróma
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #73 Dátum: 2008. Március 13. - 23:04:43 » |
|
Főleg ha a fogamra is kapok követ, akkor agg nagypapa műfogsorral szindróma Hiába fontos alkatrész az üveg!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ZOTYA1983
|
|
« Hozzászólás #74 Dátum: 2008. Március 13. - 23:06:09 » |
|
Főleg ha a fogamra is kapok követ, akkor agg nagypapa műfogsorral szindróma Hiába fontos alkatrész az üveg! Ja kőre visszatérve drága multság a lacsin az antenna miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|