ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #120 Dátum: 2008. Február 26. - 18:31:20 » |
|
Ma van a kommunizmus áldozatainak emléknapja. Gondoljatok bele, hogy hány millió embert öltek meg, zártak börtönökbe, vittek Gulágra, Recskre, tettek lehetetlenné csak úgy simán jóindulatból. Hajtsunk fejet az áldozatok emlékére, és drukkoljunk, hogy ne legyen ilyen soha többé, sehol a világban! Soha ne legyen ember embernek farkasa! Soha semmilyen jogcimen ne lehessen ölni, bezárni, megfélemlíteni embereket ezentúl ártatlanul e Földön! Isten óvjon minket az emberi rémtettektől! Ne az erő, a pénz, a hatalomvágy, hanem a szeretet, mások iránti tisztelet, megbecsülés legyen az uralkodó nézet a világban! Ámen!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #121 Dátum: 2008. Február 26. - 19:57:34 » |
|
Ma van a kommunizmus áldozatainak emléknapja. Gondoljatok bele, hogy hány millió embert öltek meg, zártak börtönökbe, vittek Gulágra, Recskre, tettek lehetetlenné csak úgy simán jóindulatból. Hajtsunk fejet az áldozatok emlékére, és drukkoljunk, hogy ne legyen ilyen soha többé, sehol a világban! Soha ne legyen ember embernek farkasa! Soha semmilyen jogcimen ne lehessen ölni, bezárni, megfélemlíteni embereket ezentúl ártatlanul e Földön! Isten óvjon minket az emberi rémtettektől! Ne az erő, a pénz, a hatalomvágy, hanem a szeretet, mások iránti tisztelet, megbecsülés legyen az uralkodó nézet a világban! Ámen!
Ez inkább tegnap volt, naptárunkban is szerepel. De a többivel mélységesen egyetértek!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #122 Dátum: 2008. Február 27. - 17:55:44 » |
|
Cápa! Igaz, csak nálam tudod keverednek a napok. De a lényeg utólag is áll!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #123 Dátum: 2008. Február 27. - 18:36:25 » |
|
Isten éltesse névnapjukon a Ákos, Elemér, Albin, Lujza, Kormélia, Kázmér, Adorján nevű felhasználóinkat!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #124 Dátum: 2008. Február 27. - 18:42:38 » |
|
Különösen két igazán aktiv cartársunkat: WEREST, és AKIDOBOST, mert mindkettő ÁKOS! Isten éltessen titeket sokáig minden jóban!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #125 Dátum: 2008. Február 27. - 21:59:17 » |
|
Különösen két igazán aktiv cartársunkat: WEREST, és AKIDOBOST, mert mindkettő ÁKOS! Isten éltessen titeket sokáig minden jóban!
Mondtam volna én is, ha tudnám a keresztneveket. Tényleg mi is lett azzal a topiccal? Precíz vagy Gidy!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #126 Dátum: 2008. Február 28. - 15:27:28 » |
|
Gidy! Csak szólj egyet!! Csak merj egyet szólni!!!! Megkapod a magadét!! Csak egyet szólsz és ezredes leszel, úgyhogy ebből az alkalomból had köszöntselek fel már most, mert erről is lemaradok, mint Ladlacról... Hajrá ezredes!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #127 Dátum: 2008. Február 28. - 15:32:38 » |
|
Gidy! Csak szólj egyet!! Csak merj egyet szólni!!!! Megkapod a magadét!!
Nem szól... azóta sem... direkt nem szól... vagy lefagyott! Kiakadt a számláló... Vagy mittomén!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #128 Dátum: 2008. Február 28. - 15:34:13 » |
|
Gidy! Csak szólj egyet!! Csak merj egyet szólni!!!! Megkapod a magadét!!
Nem szól... azóta sem... direkt nem szól... vagy lefagyott! Kiakadt a számláló... Vagy mittomén! Kikötötte a számlálót! Régi trükk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #129 Dátum: 2008. Február 28. - 16:16:51 » |
|
Na jó, rendben! Közkivánatra elbúcsuzom a Vén Róka nevemtől, és katonai rangot veszek fel, bár az nem voltam szerencsére. Szóval Ezredes Úrnak szólítsatok, ezt elvárom, de a régi barátságra tekintettel továbbra is tegeződhetünk. Szóval Cápa, és LadLac barátaim nyomdokába léptem ezzel a mostani szövegemmel. Elég, ha egyszerű üdvrivalgásba törtök ki csak, nem kell semmi hű-hó, mert köztudott roppant szerény vagyok. Igaz nem viselkedésben, hanem képességekben, de az is valami. Így most már jöhet a sok cikizés tőletek, főleg a szokásos aktiv jóakaróimtól. Cápa! Peti! Jopek! LadLac! Remélem nem hagytok kétséget az felől, hogy rámzúdítjátok jópofa szövegeteket. Nem akarok csalódni bennetek! Köszönöm előre is! Üdvözöl mindenkit a jó öreg Gidy Ezredes Úr nektek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
msam
Bejáratós
Nem elérhető
Nubira III SX
|
|
« Hozzászólás #130 Dátum: 2008. Február 28. - 16:27:34 » |
|
Na jó, rendben! Közkivánatra elbúcsuzom a Vén Róka nevemtől, és katonai rangot veszek fel, bár az nem voltam szerencsére. Szóval Ezredes Úrnak szólítsatok, ezt elvárom, de a régi barátságra tekintettel továbbra is tegeződhetünk. Szóval Cápa, és LadLac barátaim nyomdokába léptem ezzel a mostani szövegemmel. Elég, ha egyszerű üdvrivalgásba törtök ki csak, nem kell semmi hű-hó, mert köztudott roppant szerény vagyok. Igaz nem viselkedésben, hanem képességekben, de az is valami. Így most már jöhet a sok cikizés tőletek, főleg a szokásos aktiv jóakaróimtól. Cápa! Peti! Jopek! LadLac! Remélem nem hagytok kétséget az felől, hogy rámzúdítjátok jópofa szövegeteket. Nem akarok csalódni bennetek! Köszönöm előre is! Üdvözöl mindenkit a jó öreg Gidy Ezredes Úr nektek!
GRATULA
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #131 Dátum: 2008. Február 28. - 16:37:36 » |
|
Nekem Gidy csak így tovább az 1,000,000-ig
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #132 Dátum: 2008. Február 28. - 16:44:42 » |
|
Tisztelt Ezredes Úr ! Nem csak a magam, hanem a saját nevemben is gratulálok az előléptetésedhez! Igazán megtisztelő egy ilyen elhivatott fórumozóval együtt firká ... izé... szolgálni. Erőt & Egészséget ! Illetve: Menetjegyeket, bérleteket ! Üdv. és még sok ezret itt ! Kérek engedélyt leszállni! Üdv.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #133 Dátum: 2008. Február 28. - 19:04:02 » |
|
Cápa! Peti! Jopek! LadLac! Remélem nem hagytok kétséget az felől, hogy rámzúdítjátok jópofa szövegeteket. Nem akarok csalódni bennetek! Köszönöm előre is! Üdvözöl mindenkit a jó öreg Gidy Ezredes Úr nektek!
Gidy Ezredes Úrnak jelentem... Mily sértő feltételezés! Méghogy én nem hagyom szó nélkül! Most félre is vonulok sírni!!!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #134 Dátum: 2008. Február 28. - 19:07:51 » |
|
Grat. Azt hiszem Tisztelt Ezeredes Úr Önnek bejött az élet!Erőt egészséget, keménycsöcsű feleséget!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
|