ladlac
|
|
« Hozzászólás #2940 Dátum: 2013. Január 22. - 19:50:24 » |
|
Isten éltesse ladlac cartársunkat 41. születésnapja alkalmából!
Boldog születésnapot! Boldog születésnapot! Boldog Szülinapot!!! Boldog Szülinapot! Köszönöm szépen Cartársak!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2941 Dátum: 2013. Január 22. - 21:36:27 » |
|
Boldog születésnapot! Boldog születésnapot! Boldog Szülinapot!!! Boldog Szülinapot! Köszönöm szépen Cartársak! Nehogymálemaradjak!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #2942 Dátum: 2013. Január 23. - 18:20:00 » |
|
Boldog születésnapot! Boldog születésnapot! Boldog Szülinapot!!! Boldog Szülinapot! Köszönöm szépen Cartársak! Nehogymálemaradjak! Köszi Mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2943 Dátum: 2013. Január 23. - 23:23:48 » |
|
Boldog születésnapot! Boldog születésnapot! Boldog Szülinapot!!! Boldog Szülinapot! Köszönöm szépen Cartársak! Nehogymálemaradjak! ...meg én se! :-) Azta de vén vagy már ladlac! :-)))))
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #2944 Dátum: 2013. Január 24. - 18:14:14 » |
|
Boldog születésnapot! Boldog születésnapot! Boldog Szülinapot!!! Boldog Szülinapot! Köszönöm szépen Cartársak! Nehogymálemaradjak! ...meg én se! :-) Azta de vén vagy már ladlac! :-))))) Köszi. Remélem sokak együtt öregednek velem még hosszú évekig!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2945 Dátum: 2013. Január 24. - 22:35:31 » |
|
Boldog születésnapot! Boldog születésnapot! Boldog Szülinapot!!! Boldog Szülinapot! Köszönöm szépen Cartársak! Nehogymálemaradjak! ...meg én se! :-) Azta de vén vagy már ladlac! :-))))) Köszi. Remélem sokak együtt öregednek velem még hosszú évekig!!! Nem öreget írtam, hanem vént! :-))))))))))) Mi öregek vagyunk, Te már vén! :-)))))))
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2946 Dátum: 2013. Január 24. - 23:24:37 » |
|
Boldog születésnapot! Boldog születésnapot! Boldog Szülinapot!!! Boldog Szülinapot! Köszönöm szépen Cartársak! Nehogymálemaradjak! ...meg én se! :-) Azta de vén vagy már ladlac! :-))))) Köszi. Remélem sokak együtt öregednek velem még hosszú évekig!!! Nem öreget írtam, hanem vént! :-))))))))))) Mi öregek vagyunk, Te már vén! :-))))))) Nono, csak finoman vénezzünk....
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2947 Dátum: 2013. Január 25. - 13:27:33 » |
|
Holnap újra ünnepelhetünk, mert DÖME cartársnak lesz a szülinapja. Tortát neki is!
Isten éltessen kedves DÖME nagyon sokáig, minden létező jóban! Szülinapodra ezt kívánjuk szeretettel: Gidy, és családja
Más: Cápa! A vénezéssel nagyon vigyázz, mert, ha LadLac barátom az, akkor én mi vagyok? Aggastyán? Újkori Matuzsálem? Szóval ki minek érzi magát, az a döntő. Amikor talizunk, focizunk, ping- pongozunk, ikrándulunk, akkor nagyonis fiatal vagyok, igaz, van mikor 100 fölöttinek érzem magam, de arról nem én tehetek...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #2948 Dátum: 2013. Január 25. - 14:47:46 » |
|
Holnap újra ünnepelhetünk, mert DÖME cartársnak lesz a szülinapja. Tortát neki is!
Isten éltessen kedves DÖME nagyon sokáig, minden létező jóban! Szülinapodra ezt kívánjuk szeretettel: Gidy, és családja
Más: Cápa! A vénezéssel nagyon vigyázz, mert, ha LadLac barátom az, akkor én mi vagyok? Aggastyán? Újkori Matuzsálem? Szóval ki minek érzi magát, az a döntő. Amikor talizunk, focizunk, ping- pongozunk, ikrándulunk, akkor nagyonis fiatal vagyok, igaz, van mikor 100 fölöttinek érzem magam, de arról nem én tehetek...
... a lelkünk mindig is fiatal marad!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #2950 Dátum: 2013. Január 26. - 09:56:16 » |
|
Boldog Szülinapot!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #2951 Dátum: 2013. Január 26. - 11:10:56 » |
|
Boldog Szülinapot!!!
Sok Boldog Születésnapot!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2952 Dátum: 2013. Január 26. - 13:49:52 » |
|
Isten éltesse Döme cartársunkat 35. születésnapja alkalmából! Boldog születésnapot!
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #2953 Dátum: 2013. Január 27. - 10:25:32 » |
|
Isten éltesse Döme cartársunkat 35. születésnapja alkalmából!
Boldog születésnapot! Isten éltessen sokáig!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2954 Dátum: 2013. Január 27. - 13:19:21 » |
|
Isten éltesse Döme cartársunkat 35. születésnapja alkalmából!
Boldog születésnapot! Isten éltessen sokáig! Boldogat!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
|