Komis
|
|
« Hozzászólás #2580 Dátum: 2012. Május 02. - 13:19:12 » |
|
Isten éltesse guszesz cartársunkat 26. születésnapja alkalmából! Boldog születésnapot! Boldog születésnapot! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek ,hogy gondolt rám!!!! Én is, én is!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2581 Dátum: 2012. Május 12. - 07:18:24 » |
|
Ma délután lesz a Nagy Nap, Kata lányom esküvőjének ünnepe. Most elkezdődött az utolsó hajrá, így én is be lettem fogva mindenre. Most elbúcsúzom, holnap majd újra visszajövök, és beszámolok az eseményekről. Remélem minden rendben fog megtörténni, és főleg azt, hogy nagyon boldogok lesznek életük végéig, és mielőbb nagyszülőkké tegyenek minket, mert már nagyon várom az unokáimat. Szóval egy újabb tagunk lép be a házasok büszke táborába. Bevallom, izgulok, de túlélem.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #2582 Dátum: 2012. Május 12. - 11:03:33 » |
|
Ma délután lesz a Nagy Nap, Kata lányom esküvőjének ünnepe. Most elkezdődött az utolsó hajrá, így én is be lettem fogva mindenre. Most elbúcsúzom, holnap majd újra visszajövök, és beszámolok az eseményekről. Remélem minden rendben fog megtörténni, és főleg azt, hogy nagyon boldogok lesznek életük végéig, és mielőbb nagyszülőkké tegyenek minket, mert már nagyon várom az unokáimat. Szóval egy újabb tagunk lép be a házasok büszke táborába. Bevallom, izgulok, de túlélem.
Nagyon sok boldogságot kívánunk nekik!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #2583 Dátum: 2012. Május 12. - 11:37:21 » |
|
Nagyon sok boldogságot kívánunk nekik! Nagyon sok boldogságot nekik, sebike is megrendelte az eljegyzési gyűrűket, lassan nyíthatubk egy új topicot " Klubnagypapák" címmel!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #2584 Dátum: 2012. Május 12. - 14:59:04 » |
|
Nagyon sok boldogságot kívánunk nekik! Nagyon sok boldogságot nekik, sebike is megrendelte az eljegyzési gyűrűket, lassan nyíthatubk egy új topicot " Klubnagypapák" címmel! Nagyon sok boldogságot kívánok én is az ifjú párnak!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #2585 Dátum: 2012. Május 12. - 17:27:50 » |
|
Tisztelt Fórumtársak, Klubtagok!
Ezúton szeretném meghívni a tisztelt társaságot egy Klubtag esküvőjére:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Május 12. - 17:50:15 írta ladlac »
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #2586 Dátum: 2012. Május 12. - 17:36:03 » |
|
Nagyon sok boldogságot kívánunk nekik! Nagyon sok boldogságot nekik, sebike is megrendelte az eljegyzési gyűrűket, lassan nyíthatubk egy új topicot " Klubnagypapák" címmel! Nagyon sok boldogságot kívánok én is az ifjú párnak!!! Nagyon sok Boldogságot az ifjú párnak!!!
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2587 Dátum: 2012. Május 12. - 17:36:30 » |
|
Gratulálok, és még több boldogságot kívánok!
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #2588 Dátum: 2012. Május 12. - 17:39:21 » |
|
Gratulálok, és még több boldogságot kívánok! köszi. Várunk minden Lacetti-st!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #2589 Dátum: 2012. Május 12. - 17:42:09 » |
|
Gratulálok, és még több boldogságot kívánok! Gratulálunk Sok Boldogságot továbbra is!!!
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #2590 Dátum: 2012. Május 13. - 06:14:17 » |
|
Nagyon sok boldogságot kívánunk nekik! Nagyon sok boldogságot nekik, sebike is megrendelte az eljegyzési gyűrűket, lassan nyíthatubk egy új topicot " Klubnagypapák" címmel! Nagyon sok boldogságot kívánok én is az ifjú párnak!!! Gratulálok és Nagyon sok boldogságot kívánok!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #2591 Dátum: 2012. Május 13. - 06:15:00 » |
|
Gratulálok, és még több boldogságot kívánok! Gratulálunk Sok Boldogságot továbbra is!!! Gratulálok és Nagyon sok boldogságot kívánok!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2592 Dátum: 2012. Május 13. - 10:04:00 » |
|
Szerencsére vagy sajnos..?!, de nem tudom követni ki-kivel nősül vagy épp vár babát EZÉRT Minden kedves, boldog, szerencsés érintettet ezúton köszöntöm, puszilom, vállveregetem, stb!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2593 Dátum: 2012. Május 13. - 20:08:07 » |
|
Nos, tegnap elkezdődött, és ma reggel befejeződött az esküvő, és a lakodalom. Mindkettő nagyon szép, és megható volt, mindenki szuperül érezte magát. A klubot több jeles tagunk is képviselte, külön köszönet nekik, jól esett, hogy osztoztak örömünkben. Most iszonyú fáradságot érzünk, este 8-ra lettünk készen mindennel, 2, és fél óra alvással. Nagyon szépek, és aranyosak voltak az ifjú házasok, nagyon büszkék voltunk rájuk. Sok kép, és video is készült, akiket majd érdekel, szívesen megmutatjuk őket. Kata- gondolom fel is rak majd belőle a facebookra.
Most két hét múlva jön LadLac esküvője, majd augusztusban Weresé is.
Más még? Giovanni? Gatsy? Várjuk a jó híreket!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2594 Dátum: 2012. Május 14. - 17:43:01 » |
|
Nos, tegnap elkezdődött, és ma reggel befejeződött az esküvő, és a lakodalom. Mindkettő nagyon szép, és megható volt, mindenki szuperül érezte magát. A klubot több jeles tagunk is képviselte, külön köszönet nekik, jól esett, hogy osztoztak örömünkben. Most iszonyú fáradságot érzünk, este 8-ra lettünk készen mindennel, 2, és fél óra alvással. Nagyon szépek, és aranyosak voltak az ifjú házasok, nagyon büszkék voltunk rájuk. Sok kép, és video is készült, akiket majd érdekel, szívesen megmutatjuk őket. Kata- gondolom fel is rak majd belőle a facebookra.
14.-én van Tündérkirálylány szülinapja, csak nem írta be a dátumot, de én tudom, hogy ekkor van- valahonnan. Isten éltessen nagyon sokáig minden elképzelhető jóban TÜNDÉRKIRÁLYLÁNY!
Most két hét múlva jön LadLac esküvője, majd augusztusban Weresé is.
Más még? Giovanni? Gatsy? Várjuk a jó híreket!
14.-én van Tündérkirálylány szülinapja, csak nem írta be a dátumot, de én tudom, hogy ekkor van- valahonnan. Isten éltessen nagyon sokáig minden elképzelhető jóban TÜNDÉRKIRÁLYLÁNY!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|