cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2475 Dátum: 2012. április 03. - 11:15:36 » |
|
Isten éltesse baroti cartársunkat 48. születésnapja alkalmából! Boldog Szülinapot!!! Boldog születésnapot! Isten éltessen sokáig! Boldog születésnapot! Köszönöm szépen mindenkinek a szülinapi jó kívánságokat, na és a tortát is Nehogy azt hidd, hogy ennyivel megúszod, még én is itt vagyok! Boldog Születésnapot!!!!! ...és én is Boldog szülinapt kívánok!!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2476 Dátum: 2012. április 03. - 14:21:35 » |
|
Isten éltesse baroti cartársunkat 48. születésnapja alkalmából! Boldog Szülinapot!!! Boldog születésnapot! Isten éltessen sokáig! Boldog születésnapot! Köszönöm szépen mindenkinek a szülinapi jó kívánságokat, na és a tortát is Nehogy azt hidd, hogy ennyivel megúszod, még én is itt vagyok! Boldog Születésnapot!!!!! ...és én is Boldog szülinapt kívánok!! Boldog születésnapot!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2477 Dátum: 2012. április 03. - 17:42:38 » |
|
Isten éltesse baroti cartársunkat 48. születésnapja alkalmából! Boldog Szülinapot!!! Boldog születésnapot! Isten éltessen sokáig! Boldog születésnapot! Köszönöm szépen mindenkinek a szülinapi jó kívánságokat, na és a tortát is Nehogy azt hidd, hogy ennyivel megúszod, még én is itt vagyok! Boldog Születésnapot!!!!! ...és én is Boldog szülinapt kívánok!! Boldog születésnapot! Nehogymákimaradjak
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #2478 Dátum: 2012. április 03. - 18:15:32 » |
|
Isten éltesse baroti cartársunkat 48. születésnapja alkalmából! Boldog Szülinapot!!! Boldog születésnapot! Isten éltessen sokáig! Boldog születésnapot! Köszönöm szépen mindenkinek a szülinapi jó kívánságokat, na és a tortát is Nehogy azt hidd, hogy ennyivel megúszod, még én is itt vagyok! Boldog Születésnapot!!!!! ...és én is Boldog szülinapt kívánok!! Boldog születésnapot! Nehogymákimaradjak Isten éltessen!
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #2479 Dátum: 2012. április 03. - 20:22:06 » |
|
Isten éltesse baroti cartársunkat 48. születésnapja alkalmából! Boldog Szülinapot!!! Boldog születésnapot! Isten éltessen sokáig! Boldog születésnapot! Köszönöm szépen mindenkinek a szülinapi jó kívánságokat, na és a tortát is Nehogy azt hidd, hogy ennyivel megúszod, még én is itt vagyok! Boldog Születésnapot!!!!! ...és én is Boldog szülinapt kívánok!! Boldog születésnapot! Nehogymákimaradjak Isten éltessen! Még egyszer mindenkinek köszönöm szépen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2480 Dátum: 2012. április 05. - 07:50:11 » |
|
Holnap nagypéntek lesz, Jézus halálának megemlékezésének napja. Ez szomorú nap, de valami mégis feldobja, mert két jeles klubtagunk holnap lesz 32 éves, és remélem kapnak hozzá tortát is, mert jó fejek, és jó tagok. Isten éltessen nagyon sokáig minden klassz jóban, és balesetmentesen kedves GABKA, és WERES cartárs! Gabkának fűrészt, Weresnek alufelnit, ha valaki meg akarná igazán lepni őket... Esetleg új Chevrolet Cruze-t, olyat mint az amcsi csajszi kapott...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #2481 Dátum: 2012. április 05. - 10:18:13 » |
|
Holnap nagypéntek lesz, Jézus halálának megemlékezésének napja. Ez szomorú nap, de valami mégis feldobja, mert két jeles klubtagunk holnap lesz 32 éves, és remélem kapnak hozzá tortát is, mert jó fejek, és jó tagok. Isten éltessen nagyon sokáig minden klassz jóban, és balesetmentesen kedves GABKA, és WERES cartárs! Gabkának fűrészt, Weresnek alufelnit, ha valaki meg akarná igazán lepni őket... Esetleg új Chevrolet Cruze-t, olyat mint az amcsi csajszi kapott... Boldog Szuletesnapot mindkettotoknek!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #2483 Dátum: 2012. április 06. - 07:23:56 » |
|
Isten éltesse WERES cartársunkat 32. születésnapja alkalmából!Isten éltesse gabka cartársunkat 32. születésnapja alkalmából! Boldog születésnapot!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #2484 Dátum: 2012. április 06. - 07:43:52 » |
|
Isten éltesse WERES cartársunkat 32. születésnapja alkalmából!Isten éltesse gabka cartársunkat 32. születésnapja alkalmából! Boldog születésnapot! Isten éltessen benneteket sokáig!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2485 Dátum: 2012. április 06. - 08:35:16 » |
|
Isten éltesse WERES cartársunkat 32. születésnapja alkalmából!Isten éltesse gabka cartársunkat 32. születésnapja alkalmából! Boldog születésnapot! Isten éltessen benneteket sokáig! Boldog születésnapot!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2486 Dátum: 2012. április 06. - 09:41:40 » |
|
Isten éltesse WERES cartársunkat 32. születésnapja alkalmából!Isten éltesse gabka cartársunkat 32. születésnapja alkalmából! Boldog születésnapot! Isten éltessen benneteket sokáig! Boldog születésnapot! Boldog születésnapot!
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2487 Dátum: 2012. április 06. - 10:47:57 » |
|
Húsvét nagy ünnep, mint a zsidóknál, mint a keresztényeknél. Legalábbis a vallásos embereknek. Zsidóknál az egyiptomi kiszabadulás ünnepe. A keresztényeknek meg Jézus Krisztus halálának, és feltámadásának ünnepe. Minden vallásosnak áldásos ünnepet, nem hívőknek meg kellemes napokat kívánok. Vigyázzatok nagyon az utakon, mert lesznek embernek látszó vadállatok is az utakon, illetve erősen fokozódó ellenőrzésekre lehet számítani a rendőrség részéről. Az ünnepek alatt is érvényes a Kresz! Mindenkinek szerencsés utat, és hazatérést kívánok, és a fiúknak sok locsolást, a lányoknak meg, szintén, hogy ne hervadjanak soha el, mindig üdék, frissek, és szépek maradjanak! A gyomor, és alkohol mérgezéseket kerüljétek!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #2488 Dátum: 2012. április 06. - 10:51:38 » |
|
Húsvét nagy ünnep, mint a zsidóknál, mint a keresztényeknél. Legalábbis a vallásos embereknek. Zsidóknál az egyiptomi kiszabadulás ünnepe. A keresztényeknek meg Jézus Krisztus halálának, és feltámadásának ünnepe. Minden vallásosnak áldásos ünnepet, nem hívőknek meg kellemes napokat kívánok. Vigyázzatok nagyon az utakon, mert lesznek embernek látszó vadállatok is az utakon, illetve erősen fokozódó ellenőrzésekre lehet számítani a rendőrség részéről. Az ünnepek alatt is érvényes a Kresz! Mindenkinek szerencsés utat, és hazatérést kívánok, és a fiúknak sok locsolást, a lányoknak meg, szintén, hogy ne hervadjanak soha el, mindig üdék, frissek, és szépek maradjanak! A gyomor, és alkohol mérgezéseket kerüljétek! Na meg jönnek a nyulak is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #2489 Dátum: 2012. április 06. - 10:57:21 » |
|
Húsvét nagy ünnep, mint a zsidóknál, mint a keresztényeknél. Legalábbis a vallásos embereknek. Zsidóknál az egyiptomi kiszabadulás ünnepe. A keresztényeknek meg Jézus Krisztus halálának, és feltámadásának ünnepe. Minden vallásosnak áldásos ünnepet, nem hívőknek meg kellemes napokat kívánok. Vigyázzatok nagyon az utakon, mert lesznek embernek látszó vadállatok is az utakon, illetve erősen fokozódó ellenőrzésekre lehet számítani a rendőrség részéről. Az ünnepek alatt is érvényes a Kresz! Mindenkinek szerencsés utat, és hazatérést kívánok, és a fiúknak sok locsolást, a lányoknak meg, szintén, hogy ne hervadjanak soha el, mindig üdék, frissek, és szépek maradjanak! A gyomor, és alkohol mérgezéseket kerüljétek! Na meg jönnek a nyulak is Jönnek, de ez alkalommal jól látható piros tojásokat görgetnek maguk előtt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|