Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #2460 Dátum: 2012. Március 29. - 19:26:12 » |
|
ÉLJENEK SOKÁIG A GEDEONOK!
Éljenek sokáig! Boldog névnapot! Boldog névnapot! Isten éltessen sokáig! Boldog névnapot az itt fórumozó összes Gedeonnak ! Boldog névnapot! Isten eltessen sokaig! Gratulálok! Boldog Névnapot kívánok én is!!! Boldog névnapot! Csatlakozom! Énisénis!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #2461 Dátum: 2012. Március 30. - 12:55:49 » |
|
ÉLJENEK SOKÁIG A GEDEONOK!
Éljenek sokáig! Boldog névnapot! Boldog névnapot! Isten éltessen sokáig! Boldog névnapot az itt fórumozó összes Gedeonnak ! Boldog névnapot! Isten eltessen sokaig! Gratulálok! Boldog Névnapot kívánok én is!!! Boldog névnapot! Csatlakozom! Énisénis! Szintén! Isten éltessen sokáig!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2462 Dátum: 2012. április 01. - 16:07:57 » |
|
Ha nem is volt itt már jó ideje, de biztos lesz, aki tovább is adja... Isten éltessen nagyin sokáig SZNUNI minden jóban, balesetmentesen, és mindkét jó klubban. Azt hiszem, egy tortát az Elnök Úr is kaphat tőlünk.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #2463 Dátum: 2012. április 01. - 16:40:08 » |
|
Ha nem is volt itt már jó ideje, de biztos lesz, aki tovább is adja... Isten éltessen nagyin sokáig SZNUNI minden jóban, balesetmentesen, és mindkét jó klubban. Azt hiszem, egy tortát az Elnök Úr is kaphat tőlünk.
Tisztelettel továbbítottam a jókívánságot, és akkor tortázzunk. Isten éltessen sokáig Sznuni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2464 Dátum: 2012. április 01. - 17:43:30 » |
|
Tisztelettel továbbítottam a jókívánságot, és akkor tortázzunk. Isten éltessen sokáig Sznuni! Boldog születésnapot!
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
sznuni
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2465 Dátum: 2012. április 01. - 21:13:52 » |
|
Tisztelettel továbbítottam a jókívánságot, és akkor tortázzunk. Isten éltessen sokáig Sznuni! Boldog születésnapot! Köszönöm szépen. Igazatok van, hogy nem jártam már itt jó ideje, de mivel láttam a mi fórumunkon a köszöntést egyértelműnek tartottam, hogy megjelenek nálatok és megköszönöm szépen a jókívánságokat. Aranyosak vagytok. Üdv: sznuni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2466 Dátum: 2012. április 02. - 13:02:01 » |
|
Tisztelettel továbbítottam a jókívánságot, és akkor tortázzunk. Isten éltessen sokáig Sznuni! Boldog születésnapot! Köszönöm szépen. Igazatok van, hogy nem jártam már itt jó ideje, de mivel láttam a mi fórumunkon a köszöntést egyértelműnek tartottam, hogy megjelenek nálatok és megköszönöm szépen a jókívánságokat. Aranyosak vagytok. Üdv: sznuni Boldogat!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2467 Dátum: 2012. április 02. - 16:10:55 » |
|
BAROTI barátunk, holnap ünnepli 48.-ik évét, amihez minden jót kívánok neki, sok örömet az életben, és az autózásban, vagyis balesetmentes sok- sok kilométert, amiben benne legyen egy magyarországi út is hamarosan. Tortát az ünnepeltnek!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #2469 Dátum: 2012. április 03. - 05:33:19 » |
|
Isten éltesse baroti cartársunkat 48. születésnapja alkalmából! Boldog Szülinapot!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #2470 Dátum: 2012. április 03. - 07:00:17 » |
|
Isten éltesse baroti cartársunkat 48. születésnapja alkalmából! Boldog Szülinapot!!! Boldog születésnapot!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #2471 Dátum: 2012. április 03. - 07:28:31 » |
|
Isten éltesse baroti cartársunkat 48. születésnapja alkalmából! Boldog Szülinapot!!! Boldog születésnapot! Isten éltessen sokáig!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2472 Dátum: 2012. április 03. - 08:36:04 » |
|
Isten éltesse baroti cartársunkat 48. születésnapja alkalmából! Boldog Szülinapot!!! Boldog születésnapot! Isten éltessen sokáig! Boldog születésnapot!
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #2473 Dátum: 2012. április 03. - 08:49:44 » |
|
Isten éltesse baroti cartársunkat 48. születésnapja alkalmából! Boldog Szülinapot!!! Boldog születésnapot! Isten éltessen sokáig! Boldog születésnapot! Köszönöm szépen mindenkinek a szülinapi jó kívánságokat, na és a tortát is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #2474 Dátum: 2012. április 03. - 09:12:34 » |
|
Isten éltesse baroti cartársunkat 48. születésnapja alkalmából! Boldog Szülinapot!!! Boldog születésnapot! Isten éltessen sokáig! Boldog születésnapot! Köszönöm szépen mindenkinek a szülinapi jó kívánságokat, na és a tortát is Nehogy azt hidd, hogy ennyivel megúszod, még én is itt vagyok! Boldog Születésnapot!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|