Komis
|
|
« Hozzászólás #2400 Dátum: 2012. Február 17. - 22:11:44 » |
|
Isten éltesse gatsy cartársunkat 32. születésnapja alkalmából! Boldog születésnapot, Gatsy! Isten éltessen sokáig! csatlakozom!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2401 Dátum: 2012. Február 24. - 16:38:43 » |
|
Holnap lesz a kommunizmus áldozatainak emléknapja. Sok- sok millió ember vesztette életét, egészségét, megélhetését ennek a szörnyű rendszernek. Kína, Viet- Nam, Észak Korea, Kuba, Szovjetunió, és akkori csatlósai kényszerítették rá ezt az elvetélt rendszert az emberekre. Gulág, Recsk, Hortobágy, és sorolhatnám a kényszer táborokat, a kitelepítéseket, pereket, kivégzéseket, börtönöket, amiket felhasználtak az "ellenségeik" likvidálására. Emlékezzünk azokra csendben, akik ártatlanul megszenvedték , és szenvedik ma is ezt a borzalmat. Hogy ne fordulhasson többet elő, érdemes megtekinteni a Terrorházát, a recski fogolytábort, a 301-es parcellát, hogy ne felejtsünk, hogy többet újra ne fordulhasson elő sehol a világon, senkivel sem. Legyünk újra egységesek, mi magyarok, úgy, mint 1956-ban, ahol munkás, paraszt, értelmiségi, magyar, zsidó, cigány, balos, és jobbos együtt állt ki a szabadságért, függetlenségért. Sajnos ez akkor nem sikerült, de kezdete volt a rendszer végleges lebontásában. A mai ifjúságnak fogalma sincs arról, hogy mik voltak annak idején hazánkban is, ha elmesélik nekik, el sem hiszik, mert valóban, szinte hihetetlen amik sajnos valóban megtörténtek. Mostanság mindenki sír, rí, hogy milyen nehéz az élet, és persze az is, de csak azért, mert már megszoktuk a viszonylag jobbat, amit persze még jócskán kell csiszolni, hogy valóban végre jó is legyen minden rendes embernek. De örüljünk, hogy legalább annak vége, legalábbis nálunk, meg a szűkebb környezetünkben. Hajtsunk fejet!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2402 Dátum: 2012. Február 26. - 16:35:03 » |
|
Azt mondta az iwiw, hogy köszöntsem meg az Ákos nevű ismerőseimet. Kettő van! Az egyiknek van Lacettije és időnként magas vérnyomása
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2403 Dátum: 2012. Február 26. - 18:00:52 » |
|
Azt mondta az iwiw, hogy köszöntsem meg az Ákos nevű ismerőseimet. Kettő van! Az egyiknek van Lacettije és időnként magas vérnyomása Szerintem meg mindkettőnek van Lacettije, egyiknek sedan, másiknak HB. Isten éltessen nagyon sokáig Akidobos, és Weres, no meg a kis Ákost, Athee fiát.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #2404 Dátum: 2012. Február 26. - 18:11:50 » |
|
Azt mondta az iwiw, hogy köszöntsem meg az Ákos nevű ismerőseimet. Kettő van! Az egyiknek van Lacettije és időnként magas vérnyomása Szerintem meg mindkettőnek van Lacettije, egyiknek sedan, másiknak HB. Isten éltessen nagyon sokáig Akidobos, és Weres, no meg a kis Ákost, Athee fiát. Boldog névnapot akkor az Ákosoknak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2405 Dátum: 2012. Február 26. - 18:22:55 » |
|
Azt mondta az iwiw, hogy köszöntsem meg az Ákos nevű ismerőseimet. Kettő van! Az egyiknek van Lacettije és időnként magas vérnyomása Szerintem meg mindkettőnek van Lacettije, egyiknek sedan, másiknak HB. Isten éltessen nagyon sokáig Akidobos, és Weres, no meg a kis Ákost, Athee fiát. Boldog névnapot akkor az Ákosoknak! Boldog névnapot az Ákosoknak és az ifjú völegénynek, vagy már ...
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2406 Dátum: 2012. Február 26. - 18:48:45 » |
|
Azt mondta az iwiw, hogy köszöntsem meg az Ákos nevű ismerőseimet. Kettő van! Az egyiknek van Lacettije és időnként magas vérnyomása Szerintem meg mindkettőnek van Lacettije, egyiknek sedan, másiknak HB. Isten éltessen nagyon sokáig Akidobos, és Weres, no meg a kis Ákost, Athee fiát. Boldog névnapot akkor az Ákosoknak! Boldog névnapot az Ákosoknak és az ifjú völegénynek, vagy már ... Boldog névnapot!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #2407 Dátum: 2012. Február 26. - 19:36:02 » |
|
Azt mondta az iwiw, hogy köszöntsem meg az Ákos nevű ismerőseimet. Kettő van! Az egyiknek van Lacettije és időnként magas vérnyomása Szerintem meg mindkettőnek van Lacettije, egyiknek sedan, másiknak HB. Isten éltessen nagyon sokáig Akidobos, és Weres, no meg a kis Ákost, Athee fiát. Boldog névnapot akkor az Ákosoknak! Boldog névnapot az Ákosoknak és az ifjú völegénynek, vagy már ... Boldog névnapot! Boldog Névnapot!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #2408 Dátum: 2012. Február 26. - 20:51:26 » |
|
Azt mondta az iwiw, hogy köszöntsem meg az Ákos nevű ismerőseimet. Kettő van! Az egyiknek van Lacettije és időnként magas vérnyomása Szerintem meg mindkettőnek van Lacettije, egyiknek sedan, másiknak HB. Isten éltessen nagyon sokáig Akidobos, és Weres, no meg a kis Ákost, Athee fiát. Boldog névnapot akkor az Ákosoknak! Boldog névnapot az Ákosoknak és az ifjú völegénynek, vagy már ... Boldog névnapot! Boldog Névnapot!!! Boldog névnapot kívánok az Ákosoknak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #2409 Dátum: 2012. Február 27. - 08:34:49 » |
|
Azt mondta az iwiw, hogy köszöntsem meg az Ákos nevű ismerőseimet. Kettő van! Az egyiknek van Lacettije és időnként magas vérnyomása Szerintem meg mindkettőnek van Lacettije, egyiknek sedan, másiknak HB. Isten éltessen nagyon sokáig Akidobos, és Weres, no meg a kis Ákost, Athee fiát. Boldog névnapot akkor az Ákosoknak! Boldog névnapot az Ákosoknak és az ifjú völegénynek, vagy már ... Boldog névnapot! Boldog Névnapot!!! Boldog névnapot kívánok az Ákosoknak! Boldog névnapot Weres, és rég nem látott Akidobos. De a szökőév (és a 24-i szökőnap miatt) a naptáram holnapra írja e jeles napot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2410 Dátum: 2012. Március 07. - 10:04:25 » |
|
Mivel e két névvel rendelkezik több klubtagunk is, így egyben felköszöntöm őket, bár én inkább szülinaposokat szoktam. De hát a fiam, és a Főni is... Isten éltessen nagyon sokáig minden jóban névnapotok alkalmából kívánom ezt nektek nagy szeretettel kedves: TAMÁS, és ZOLTÁN barátaim. Ilyenkor valami ital dukál nekik, nem torta, ha jól gondolom...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #2411 Dátum: 2012. Március 07. - 10:11:19 » |
|
Mivel e két névvel rendelkezik több klubtagunk is, így egyben felköszöntöm őket, bár én inkább szülinaposokat szoktam. De hát a fiam, és a Főni is... Isten éltessen nagyon sokáig minden jóban névnapotok alkalmából kívánom ezt nektek nagy szeretettel kedves: TAMÁS, és ZOLTÁN barátaim. Ilyenkor valami ital dukál nekik, nem torta, ha jól gondolom... Isten éltessen benneteket!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #2412 Dátum: 2012. Március 07. - 10:48:11 » |
|
Mivel e két névvel rendelkezik több klubtagunk is, így egyben felköszöntöm őket, bár én inkább szülinaposokat szoktam. De hát a fiam, és a Főni is... Isten éltessen nagyon sokáig minden jóban névnapotok alkalmából kívánom ezt nektek nagy szeretettel kedves: TAMÁS, és ZOLTÁN barátaim. Ilyenkor valami ital dukál nekik, nem torta, ha jól gondolom... Isten éltessen benneteket! Magamra veszem én is, köszönöm, és kívánok a Tomiknak meg a Zoliknak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #2413 Dátum: 2012. Március 07. - 12:20:04 » |
|
Mivel e két névvel rendelkezik több klubtagunk is, így egyben felköszöntöm őket, bár én inkább szülinaposokat szoktam. De hát a fiam, és a Főni is... Isten éltessen nagyon sokáig minden jóban névnapotok alkalmából kívánom ezt nektek nagy szeretettel kedves: TAMÁS, és ZOLTÁN barátaim. Ilyenkor valami ital dukál nekik, nem torta, ha jól gondolom... Isten éltessen benneteket! BNK minden Tamásnak és Zoltánnak! Magamra veszem én is, köszönöm, és kívánok a Tomiknak meg a Zoliknak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #2414 Dátum: 2012. Március 07. - 16:52:08 » |
|
Mivel e két névvel rendelkezik több klubtagunk is, így egyben felköszöntöm őket, bár én inkább szülinaposokat szoktam. De hát a fiam, és a Főni is... Isten éltessen nagyon sokáig minden jóban névnapotok alkalmából kívánom ezt nektek nagy szeretettel kedves: TAMÁS, és ZOLTÁN barátaim. Ilyenkor valami ital dukál nekik, nem torta, ha jól gondolom... Én is boldog névnapot kívánok az érintetteknek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|