diablo77
|
|
« Hozzászólás #2160 Dátum: 2011. Szeptember 29. - 16:26:48 » |
|
Isten éltessen sokáig Zsozso!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2161 Dátum: 2011. Szeptember 29. - 17:51:56 » |
|
Én csak azokat köszöntöm mindig, akik szoktak a fórumra legalább benézni időnként. Esetleg személyes ismerősök. Akik csak regiztek, vagy hónapok, pláne évek óta nincsenek fent, hát azokat nem, mert nincs értelme, ha úgysem olvassák. Szerencsére azért bőven van még így is, akiket köszönthetünk, akiknek jár a torta. Éljenek az aktív klubtagok!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Szeptember 29. - 17:53:32 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #2162 Dátum: 2011. Szeptember 30. - 06:29:16 » |
|
Én csak azokat köszöntöm mindig, akik szoktak a fórumra legalább benézni időnként. Esetleg személyes ismerősök. Akik csak regiztek, vagy hónapok, pláne évek óta nincsenek fent, hát azokat nem, mert nincs értelme, ha úgysem olvassák. Szerencsére azért bőven van még így is, akiket köszönthetünk, akiknek jár a torta. Éljenek az aktív klubtagok!
Maximálisan támogatom a véleményedet, a Daewooklubon én is ezt az elvet követem a klubvezetés teljes egyetértésével.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #2163 Dátum: 2011. Szeptember 30. - 13:12:06 » |
|
Maximálisan támogatom a véleményedet, a Daewooklubon én is ezt az elvet követem a klubvezetés teljes egyetértésével. zsozso(09) a Chevyklubbon is van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #2164 Dátum: 2011. Október 10. - 07:55:15 » |
|
Nagyon Boldog Névnapot kívánok, Gidy!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #2165 Dátum: 2011. Október 10. - 08:18:58 » |
|
Nagyon Boldog Névnapot kívánok, Gidy!!! Csatlakozom az előttem szólóhoz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #2166 Dátum: 2011. Október 10. - 08:41:08 » |
|
Nagyon Boldog Névnapot kívánok, Gidy!!! Csatlakozom az előttem szólóhoz! Isten éltessen neved napján!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #2167 Dátum: 2011. Október 10. - 09:33:20 » |
|
Nagyon Boldog Névnapot kívánok, Gidy!!! Csatlakozom az előttem szólóhoz! Isten éltessen neved napján! Isten éltessen!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2168 Dátum: 2011. Október 10. - 09:47:28 » |
|
Nagyon Boldog Névnapot kívánok, Gidy!!! Csatlakozom az előttem szólóhoz! Isten éltessen neved napján! Isten éltessen!!! Nagy tortát!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
szijjani
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2169 Dátum: 2011. Október 10. - 09:50:59 » |
|
Én is Boldog Névnapot és Jó egézséget Kivánok. Szijjani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #2170 Dátum: 2011. Október 10. - 10:04:20 » |
|
Nagyon Boldog Névnapot kívánok, Gidy!!! Csatlakozom az előttem szólóhoz! Isten éltessen neved napján! Isten éltessen!!! Nagy tortát! Boldog Névnapot!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2171 Dátum: 2011. Október 10. - 12:04:06 » |
|
Nagyon Boldog Névnapot kívánok, Gidy!!! Csatlakozom az előttem szólóhoz! Isten éltessen neved napján! Isten éltessen!!! Nagy tortát! Boldog Névnapot!!! Boldog névnapot!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2172 Dátum: 2011. Október 10. - 14:04:09 » |
|
Nagyon Boldog Névnapot kívánok, Gidy!!! Csatlakozom az előttem szólóhoz! Isten éltessen neved napján! Isten éltessen!!! Nagy tortát! Boldog Névnapot!!! Boldog névnapot! Boldog névnapot Gedeon bácsinak, a nők bálványának!!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #2173 Dátum: 2011. Október 10. - 14:32:42 » |
|
Ha van a klubban Gedeon nevű bácsi, akkor annak boldog névnapot kívánok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2174 Dátum: 2011. Október 10. - 14:39:03 » |
|
Nagyon Boldog Névnapot kívánok, Gidy!!! Csatlakozom az előttem szólóhoz! Isten éltessen neved napján! Isten éltessen!!! Nagy tortát! Boldog Névnapot!!! Boldog névnapot! Boldog névnapot Gedeon bácsinak, a nők bálványának!! Boldog névnapot!
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
|