Yeti
|
|
« Hozzászólás #2115 Dátum: 2011. Szeptember 11. - 09:29:47 » |
|
Isten éltesse ladigidy cartársunkat 63. születésnapja alkalmából! Boldog születésnapot! Boldog születésnapot! Boldog születésnapot kívánok Gidy! Nagyon boldog születésnapot!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2116 Dátum: 2011. Szeptember 11. - 09:59:43 » |
|
Isten éltesse ladigidy cartársunkat 63. születésnapja alkalmából! Boldog születésnapot! Boldog születésnapot! Boldog születésnapot kívánok Gidy! Nagyon boldog születésnapot! Boldog szülinapot Gidy!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2117 Dátum: 2011. Szeptember 11. - 10:20:39 » |
|
Isten éltesse ladigidy cartársunkat 63. születésnapja alkalmából! Boldog születésnapot! Boldog születésnapot! Boldog születésnapot kívánok Gidy! Nagyon boldog születésnapot! Boldog szülinapot Gidy! Boldog születésnapot kívánok!
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #2118 Dátum: 2011. Szeptember 11. - 10:31:34 » |
|
Isten éltesse ladigidy cartársunkat 63. születésnapja alkalmából! Boldog születésnapot! Boldog születésnapot! Boldog születésnapot kívánok Gidy! Nagyon boldog születésnapot! Boldog szülinapot Gidy! Boldog születésnapot kívánok! Boldog születésnapot kívánok!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #2119 Dátum: 2011. Szeptember 11. - 10:31:41 » |
|
Isten éltesse ladigidy cartársunkat 63. születésnapja alkalmából! Boldog születésnapot! Boldog születésnapot! Boldog születésnapot kívánok Gidy! Nagyon boldog születésnapot! Boldog szülinapot Gidy! Boldog születésnapot kívánok! Isten éltessen sokáig!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tuci
Friss hús
Nem elérhető
2,0 TCDI 16V. Platinum
|
|
« Hozzászólás #2120 Dátum: 2011. Szeptember 11. - 17:58:24 » |
|
Boldog születésnapot!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2121 Dátum: 2011. Szeptember 11. - 18:37:07 » |
|
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a szülinapos felköszöntést, a jó kívánságokat, és a finom tortát. Fura érzés ez a fordított londoni angol- magyar, mert még mindig gyereknek érzem magam. Csak már néhány alkatrészem mindig rádöbbentett arra, hogy már felnőttem, sőt megöregedtem. Na, de igyekszem fiatalnak maradni, néha sikerül is. Főleg, ha összejön a már nagyon várt focizás is. Utána meg, ha felépülök, jöhetnek a kirándulások, azt sántán is vállalom. Csak csináljuk már! Köszi még egyszer mindent.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Tomy61
|
|
« Hozzászólás #2122 Dátum: 2011. Szeptember 11. - 19:55:06 » |
|
Szeretnék én ennyi idősen ilyen aktív és virgonc lenni, mint Te. Kívánom, hogy még sok-sok évig "szekáld" a társaságot ennyi energiával!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2123 Dátum: 2011. Szeptember 11. - 20:44:45 » |
|
Isten éltesse ladigidy cartársunkat 63. születésnapja alkalmából! Boldog születésnapot! Boldog születésnapot! Boldog születésnapot kívánok Gidy! Nagyon boldog születésnapot! Boldog szülinapot Gidy! Boldog születésnapot kívánok! Isten éltessen sokáig! Csatlakozom a jókívánságokhoz!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #2124 Dátum: 2011. Szeptember 12. - 01:11:12 » |
|
Isten éltesse ladigidy cartársunkat 63. születésnapja alkalmából! Boldog születésnapot! Boldog születésnapot! Boldog születésnapot kívánok Gidy! Nagyon boldog születésnapot! Boldog szülinapot Gidy! Boldog születésnapot kívánok! Isten éltessen sokáig! Csatlakozom a jókívánságokhoz! Szeretnék én is boldog szülinapot kívánni neked !Na,meg persze kitartást a következő 63-hoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #2125 Dátum: 2011. Szeptember 12. - 07:47:18 » |
|
Ho-ho-hó! Egy napot kihagyok a fórumon és máris lemaradok egy nagy eseményről... Isten éltessen sokáig, Gidy, a fórum motorja!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2126 Dátum: 2011. Szeptember 12. - 08:18:04 » |
|
További sok köszönet mindazoknak, akik felköszöntöttek. Ígérem továbbra is szekálni fogom a tagokat, de persze csak szeretetből. Úgy, mint Werest mindig is. Motor? Hát van benne valami, mert jól érzem magam itt veletek, és mindig azon vagyok, hogy ezt egyre többen érezzék, hogy jó csapatba kerültek, és azt is, hogy egyre több személyes kapcsolat is alakuljon ki köztünk, majd később barátság is, ami már sokunk között megtörtént, és virágzik. De azért nagyon fura nekem ez a 63, ezt el kell ismernem.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #2127 Dátum: 2011. Szeptember 12. - 19:30:05 » |
|
További sok köszönet mindazoknak, akik felköszöntöttek. Ígérem továbbra is szekálni fogom a tagokat, de persze csak szeretetből. Úgy, mint Werest mindig is. Motor? Hát van benne valami, mert jól érzem magam itt veletek, és mindig azon vagyok, hogy ezt egyre többen érezzék, hogy jó csapatba kerültek, és azt is, hogy egyre több személyes kapcsolat is alakuljon ki köztünk, majd később barátság is, ami már sokunk között megtörtént, és virágzik. De azért nagyon fura nekem ez a 63, ezt el kell ismernem.
Ahogy neked fura a 63 nekem fura a 45, és ez így jó! fura lesz majd a 93 meg a 75 is merthogy amíg a mitől vagyok ennyi amikor nem érzem érzés van addig minden rendben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #2128 Dátum: 2011. Szeptember 12. - 20:24:29 » |
|
Ahogy neked fura a 63 nekem fura a 45, és ez így jó! fura lesz majd a 93 meg a 75 is merthogy amíg a mitől vagyok ennyi amikor nem érzem érzés van addig minden rendben Ott a pont, tulj.képpen minden ember annyi éves ahánynak érzi magát!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #2129 Dátum: 2011. Szeptember 12. - 20:29:48 » |
|
A MÁSIK, HOGY A GONOSZ NYULAT MÉG TORTA FORMÁJÁBAN SEM AKARTA FELISMERNI. DE EZÉRT MÉG 1X ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|