Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1845 Dátum: 2011. Március 28. - 12:13:05 » |
|
Isti éltessen Gidy!
Valóban, Gedeon nap! Boldog névnapot kívánok Neked jómagam is, Neked, aki általában elsőként szokott a klubból jókívánságokat osztani másoknak! Isten éltessen sokáig! Boldog névnapot!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1846 Dátum: 2011. Március 28. - 12:56:36 » |
|
Isti éltessen Gidy!
Valóban, Gedeon nap! Boldog névnapot kívánok Neked jómagam is, Neked, aki általában elsőként szokott a klubból jókívánságokat osztani másoknak! Isten éltessen sokáig! Boldog névnapot! Isten éltessen sokáig Gidy!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #1847 Dátum: 2011. Március 28. - 14:30:12 » |
|
Isti éltessen Gidy!
Valóban, Gedeon nap! Boldog névnapot kívánok Neked jómagam is, Neked, aki általában elsőként szokott a klubból jókívánságokat osztani másoknak! Isten éltessen sokáig! Boldog névnapot! Isten éltessen sokáig Gidy! BOLDOG NÉVNAPOT!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1848 Dátum: 2011. Március 28. - 14:51:46 » |
|
Isti éltessen Gidy!
Valóban, Gedeon nap! Boldog névnapot kívánok Neked jómagam is, Neked, aki általában elsőként szokott a klubból jókívánságokat osztani másoknak! Isten éltessen sokáig! Boldog névnapot! Isten éltessen sokáig Gidy! BOLDOG NÉVNAPOT! Boldogat!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1849 Dátum: 2011. Március 28. - 15:10:54 » |
|
Isti éltessen Gidy!
Valóban, Gedeon nap! Boldog névnapot kívánok Neked jómagam is, Neked, aki általában elsőként szokott a klubból jókívánságokat osztani másoknak! Isten éltessen sokáig! Boldog névnapot! Isten éltessen sokáig Gidy! BOLDOG NÉVNAPOT! Boldogat! Sok boldog névnapot,Gidy!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1850 Dátum: 2011. Március 28. - 15:27:32 » |
|
Isti éltessen Gidy!
Valóban, Gedeon nap! Boldog névnapot kívánok Neked jómagam is, Neked, aki általában elsőként szokott a klubból jókívánságokat osztani másoknak! Isten éltessen sokáig! Boldog névnapot! Isten éltessen sokáig Gidy! BOLDOG NÉVNAPOT! Boldogat! Sok boldog névnapot,Gidy! Boldog Névnapot kívánok én is!
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #1851 Dátum: 2011. Március 28. - 15:30:19 » |
|
Isti éltessen Gidy!
Valóban, Gedeon nap! Boldog névnapot kívánok Neked jómagam is, Neked, aki általában elsőként szokott a klubból jókívánságokat osztani másoknak! Isten éltessen sokáig! Boldog névnapot! Isten éltessen sokáig Gidy! BOLDOG NÉVNAPOT! Boldogat! Sok boldog névnapot,Gidy! Boldog Névnapot kívánok én is! Boldog névnapot!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #1852 Dátum: 2011. Március 28. - 18:06:39 » |
|
Isti éltessen Gidy!
Valóban, Gedeon nap! Boldog névnapot kívánok Neked jómagam is, Neked, aki általában elsőként szokott a klubból jókívánságokat osztani másoknak! Isten éltessen sokáig! Boldog névnapot! Isten éltessen sokáig Gidy! BOLDOG NÉVNAPOT! Boldogat! Sok boldog névnapot,Gidy! Boldog Névnapot kívánok én is! Boldog névnapot! Isten éltessen!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #1853 Dátum: 2011. Március 28. - 21:00:45 » |
|
Isti éltessen Gidy!
Valóban, Gedeon nap! Boldog névnapot kívánok Neked jómagam is, Neked, aki általában elsőként szokott a klubból jókívánságokat osztani másoknak! Isten éltessen sokáig! Boldog névnapot! Isten éltessen sokáig Gidy! BOLDOG NÉVNAPOT! Boldogat! Sok boldog névnapot,Gidy! Boldog Névnapot kívánok én is! Boldog névnapot! Isten éltessen! Boldog névnapot kívánok én is!Remélem a táncos lányok megérkeztek akiket küldtem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #1854 Dátum: 2011. Március 28. - 21:09:00 » |
|
Isti éltessen Gidy!
Valóban, Gedeon nap! Boldog névnapot kívánok Neked jómagam is, Neked, aki általában elsőként szokott a klubból jókívánságokat osztani másoknak! Isten éltessen sokáig! Boldog névnapot! Isten éltessen sokáig Gidy! BOLDOG NÉVNAPOT! Boldogat! Sok boldog névnapot,Gidy! Boldog Névnapot kívánok én is! Boldog névnapot! Isten éltessen! Boldog névnapot kívánok én is!Remélem a táncos lányok megérkeztek akiket küldtem... Isten éltessen névnapod alkalmából!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #1855 Dátum: 2011. Március 30. - 20:49:11 » |
|
Isti éltessen Gidy!
Valóban, Gedeon nap! Boldog névnapot kívánok Neked jómagam is, Neked, aki általában elsőként szokott a klubból jókívánságokat osztani másoknak! Isten éltessen sokáig! Boldog névnapot! Isten éltessen sokáig Gidy! BOLDOG NÉVNAPOT! Boldogat! Sok boldog névnapot,Gidy! Boldog Névnapot kívánok én is! Boldog névnapot! Isten éltessen! Boldog névnapot kívánok én is!Remélem a táncos lányok megérkeztek akiket küldtem... Isten éltessen névnapod alkalmából! Boldog névnapot!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1856 Dátum: 2011. április 01. - 19:31:56 » |
|
Isti éltessen Gidy!
Valóban, Gedeon nap! Boldog névnapot kívánok Neked jómagam is, Neked, aki általában elsőként szokott a klubból jókívánságokat osztani másoknak! Isten éltessen sokáig! Boldog névnapot! Isten éltessen sokáig Gidy! BOLDOG NÉVNAPOT! Boldogat! Sok boldog névnapot,Gidy! Boldog Névnapot kívánok én is! Boldog névnapot! Isten éltessen! Boldog névnapot kívánok én is!Remélem a táncos lányok megérkeztek akiket küldtem... Isten éltessen névnapod alkalmából! Boldog névnapot! Boldog névnapot!
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1858 Dátum: 2011. április 03. - 08:10:27 » |
|
Isten éltesse baroti cartársunkat 47. születésnapja alkalmából!
Boldog születés napot!
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1859 Dátum: 2011. április 03. - 09:13:21 » |
|
Isten éltesse baroti cartársunkat 47. születésnapja alkalmából!
Boldog születés napot! Isten éltessen sokáig.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
|