mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #1770 Dátum: 2010. December 26. - 20:34:33 » |
|
Ma nagy dolog történt a családban. Csaba fiam (GioMaster), nekiindult a zord téli időben, hogy nagy meglepetést okozzon Kunszentmárton neves családjának. Szóval beállított a kedvenc autónkkal, és megkérte Klári (LauKlári) kezét. Szóval ez nemcsak a mi két családunk ünnepe, mert mindkettő klubtagunk is, így klubos ünnep is egyben. Örök boldogságot, szeretetet, szerelmet kívánok nekik, mindkettőt nagyon szeretem, szeretjük. Most a sárgaság sem érdekelne, ha bejönne...Ne cikizzétek az új vőlegényt! Hát ez az élet rendje! Soha nem tanulunk a szüleink hibáiból!!!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1771 Dátum: 2010. December 26. - 20:40:30 » |
|
Ma nagy dolog történt a családban. Csaba fiam (GioMaster), nekiindult a zord téli időben, hogy nagy meglepetést okozzon Kunszentmárton neves családjának. Szóval beállított a kedvenc autónkkal, és megkérte Klári (LauKlári) kezét. Szóval ez nemcsak a mi két családunk ünnepe, mert mindkettő klubtagunk is, így klubos ünnep is egyben. Örök boldogságot, szeretetet, szerelmet kívánok nekik, mindkettőt nagyon szeretem, szeretjük. Most a sárgaság sem érdekelne, ha bejönne...Ne cikizzétek az új vőlegényt! Hát ez az élet rendje! Soha nem tanulunk a szüleink hibáiból!!! Ez nálunk hál' Istennek nem igaz, se szüleinknél, se nálunk nem volt hiba, hogy összeházasodtunk. Sőt, életem legjobb döntése volt! Szép 30 évet éltünk le eddig együtt, és még szívesen folytatnám még ugyan ennyi ideig, ha tőlem függne. De amíg vagyok, maradok. Jó ez így.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #1772 Dátum: 2010. December 27. - 07:55:40 » |
|
Ma nagy dolog történt a családban. Csaba fiam (GioMaster), nekiindult a zord téli időben, hogy nagy meglepetést okozzon Kunszentmárton neves családjának. Szóval beállított a kedvenc autónkkal, és megkérte Klári (LauKlári) kezét. Szóval ez nemcsak a mi két családunk ünnepe, mert mindkettő klubtagunk is, így klubos ünnep is egyben. Örök boldogságot, szeretetet, szerelmet kívánok nekik, mindkettőt nagyon szeretem, szeretjük. Most a sárgaság sem érdekelne, ha bejönne...Ne cikizzétek az új vőlegényt! Gratulálok a fiataloknak, annál inkább a dátum választásban, ugyanis én is ezt a dátumot választottam ezelőtt pont 25 évvel, igaz hogy nekem még az ÉVA nappal is egybe esett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1773 Dátum: 2010. December 27. - 10:59:35 » |
|
Ma nagy dolog történt a családban. Csaba fiam (GioMaster), nekiindult a zord téli időben, hogy nagy meglepetést okozzon Kunszentmárton neves családjának. Szóval beállított a kedvenc autónkkal, és megkérte Klári (LauKlári) kezét. Szóval ez nemcsak a mi két családunk ünnepe, mert mindkettő klubtagunk is, így klubos ünnep is egyben. Örök boldogságot, szeretetet, szerelmet kívánok nekik, mindkettőt nagyon szeretem, szeretjük. Most a sárgaság sem érdekelne, ha bejönne...Ne cikizzétek az új vőlegényt! Gratulálok a fiataloknak, annál inkább a dátum választásban, ugyanis én is ezt a dátumot választottam ezelőtt pont 25 évvel, igaz hogy nekem még az ÉVA nappal is egybe esett. Én is gratulálok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1774 Dátum: 2010. December 27. - 20:19:16 » |
|
Isten éltesse kripic cartársunkat 45. születésnapja alkalmából! Boldog Születésnapot kívánok! A szülinap a legegészségesebb dolog. Minnél több van belőle, annál tovább élsz. Ezért még sok boldog szülinapot kívánok!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1775 Dátum: 2010. December 28. - 14:58:37 » |
|
Isten éltesse kripic cartársunkat 45. születésnapja alkalmából! Boldog Születésnapot kívánok! A szülinap a legegészségesebb dolog. Minnél több van belőle, annál tovább élsz. Ezért még sok boldog szülinapot kívánok! Gratulálok!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1776 Dátum: 2010. December 29. - 18:36:28 » |
|
Isten éltesse sokáig a Tamásokat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1777 Dátum: 2010. December 29. - 18:37:26 » |
|
Isten éltesse sokáig a Tamásokat!
Isten Isten.
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #1778 Dátum: 2010. December 31. - 09:21:56 » |
|
Békés, boldog, szeretetben és bőségben gazdag új esztendőt kívánok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #1779 Dátum: 2010. December 31. - 09:47:25 » |
|
Boldog új évet minden kedves Lacetti tulajnak
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1780 Dátum: 2010. December 31. - 10:58:58 » |
|
BÚÉK mindenkinek!!!!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1781 Dátum: 2010. December 31. - 11:45:21 » |
|
BÚÉK mindenkinek!!!!
BUÉK. Aztán óvatosan az itókával
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1782 Dátum: 2010. December 31. - 11:54:40 » |
|
BUÉK!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #1783 Dátum: 2010. December 31. - 11:56:19 » |
|
BUÉK!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1784 Dátum: 2010. December 31. - 12:33:54 » |
|
BUÉK!!! Jövőre ugyan itt,még több pozitív élménnyel
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
|