WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1395 Dátum: 2010. április 26. - 12:15:17 » |
|
Isti éltessen utólag is! Sebijoenak meg bódog szülinapot!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1396 Dátum: 2010. április 26. - 13:13:18 » |
|
Isten éltesse sebijoe cartársunkat 51. születésnapja alkalmából!
Boldog Születésnapot!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1397 Dátum: 2010. április 26. - 15:42:46 » |
|
Boldog Születésnapot! Isten éltessen.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1398 Dátum: 2010. április 26. - 16:46:58 » |
|
Boldog Születésnapot! Isten éltessen. Nyugi! 50 fölött is van élet, sőt! Nekem elhiheted...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1399 Dátum: 2010. április 26. - 16:52:15 » |
|
Boldog Születésnapot! Isten éltessen. Nyugi! 50 fölött is van élet, sőt! Nekem elhiheted... Isten éltessen!
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1400 Dátum: 2010. április 26. - 17:13:12 » |
|
Boldog Születésnapot! Isten éltessen. Nyugi! 50 fölött is van élet, sőt! Nekem elhiheted... Isten éltessen! Én is!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
CDX
Teljes tag
Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
|
« Hozzászólás #1401 Dátum: 2010. április 26. - 18:29:52 » |
|
Boldog Születésnapot! Isten éltessen. Nyugi! 50 fölött is van élet, sőt! Nekem elhiheted... Isten éltessen! Én is! Boldog Születésnapot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #1403 Dátum: 2010. április 26. - 18:46:09 » |
|
Isten éltesse sebijoe cartársunkat 51. születésnapja alkalmából!Így ismeretlenül is, boldog születésnapot! Boldog Születésnapot! Isten éltessen. Nyugi! 50 fölött is van élet, sőt! Nekem elhiheted... Isten éltessen! Én is! Boldog Születésnapot Így ismeretlenül is, boldog születésnapot!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1404 Dátum: 2010. április 26. - 19:25:43 » |
|
Isten éltesse sebijoe cartársunkat 51. születésnapja alkalmából!Így ismeretlenül is, boldog születésnapot! Boldog Születésnapot! Isten éltessen. Nyugi! 50 fölött is van élet, sőt! Nekem elhiheted... Isten éltessen! Én is! Boldog Születésnapot Így ismeretlenül is, boldog születésnapot! Boldog szülinapot Sebi!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #1405 Dátum: 2010. április 27. - 01:29:53 » |
|
Még egyszer köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1406 Dátum: 2010. Május 02. - 07:41:17 » |
|
Mindenki édesanyját, nagyanyját, dédanyját, és gyermekei édesanyját nagy tisztelettel köszöntöm anyák napja alkalmából, és hosszú boldog életet kívánok nekik. Isten éltessen minden édesanyát, és leendő édesanyát sokáig a legnagyobb boldogságban, szeretetben, jó egészségben, örömét lelve gyermekeiben.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1407 Dátum: 2010. Május 15. - 18:40:23 » |
|
Most jönnek az ünnepeim sorba- sorba. Most lettem 27 éve apa! Aki meg ismeri Kata lányom tudhatja, hogy sok örömöm van benne. Hamarosan 30 éves házasok leszünk Ilussal, hasonlóan jól jártam, ezt is láthattátok már sokan, és nemcsak a cappuccinok, és kaják miatt. A két fiam meg augusztusiak, szóval lesznek torta evések. Na, most elértem a bűvös 5000.-ik pötyögésemet, vissza kéne vonulnom a csúcson? De úgysem bírom ki nélkületek, a ti nevetekben meg nem beszélhetek... Azt hiszem roppant szerencsésnek mondhatom magam a családom, és persze a klubom miatt is. Köszönöm Istenem, és nektek is! (Nem sírtam el magam, de jó volt...) Na és, hogy Lacetti SW-m van az sem semmi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1408 Dátum: 2010. Május 15. - 18:46:10 » |
|
Most jönnek az ünnepeim sorba- sorba. Most lettem 27 éve apa! Aki meg ismeri Kata lányom tudhatja, hogy sok örömöm van benne. Hamarosan 30 éves házasok leszünk Ilussal, hasonlóan jól jártam, ezt is láthattátok már sokan, és nemcsak a cappuccinok, és kaják miatt. A két fiam meg augusztusiak, szóval lesznek torta evések. Na, most elértem a bűvös 5000.-ik pötyögésemet, vissza kéne vonulnom a csúcson? De úgysem bírom ki nélkületek, a ti nevetekben meg nem beszélhetek... Azt hiszem roppant szerencsésnek mondhatom magam a családom, és persze a klubom miatt is. Köszönöm Istenem, és nektek is! (Nem sírtam el magam, de jó volt...) Na és, hogy Lacetti SW-m van az sem semmi! Gratulálok Katának Gratulálok a családodhoz, remek példával jársz az ifjak előtt ne hagyd abba csak így tovább
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Zoltán
|
|
« Hozzászólás #1409 Dátum: 2010. Május 15. - 19:53:14 » |
|
Most jönnek az ünnepeim sorba- sorba. Most lettem 27 éve apa! Aki meg ismeri Kata lányom tudhatja, hogy sok örömöm van benne. Hamarosan 30 éves házasok leszünk Ilussal, hasonlóan jól jártam, ezt is láthattátok már sokan, és nemcsak a cappuccinok, és kaják miatt. A két fiam meg augusztusiak, szóval lesznek torta evések. Na, most elértem a bűvös 5000.-ik pötyögésemet, vissza kéne vonulnom a csúcson? De úgysem bírom ki nélkületek, a ti nevetekben meg nem beszélhetek... Azt hiszem roppant szerencsésnek mondhatom magam a családom, és persze a klubom miatt is. Köszönöm Istenem, és nektek is! (Nem sírtam el magam, de jó volt...) Na és, hogy Lacetti SW-m van az sem semmi! Gratulálok Katának Gratulálok a családodhoz, remek példával jársz az ifjak előtt ne hagyd abba csak így tovább Én is gratulálok, ;DMire viheti az ember egy lacsettivel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|