BeseSasa
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB Green Dragon
|
|
« Hozzászólás #1110 Dátum: 2009. December 14. - 18:31:42 » |
|
úgylegyen Gidy!!! mi segítünk is benne ha kell.....
|
|
|
Naplózva
|
Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak ők képviselik a kultúrát
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1111 Dátum: 2009. December 15. - 18:53:42 » |
|
Isten éltesse kíváló életmentő Mostnemtom cartársunkat 38. születésnapja alkalmából! Kívánom, hogy legyen annyira kevés munkája, amennyi még éppen kell, hogy megmaradjon állása. Ha kevés a dolga, legalább ráér többet fórumozni.:-))
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1112 Dátum: 2009. December 15. - 19:21:16 » |
|
Isten éltesse kíváló életmentő Mostnemtom cartársunkat 38. születésnapja alkalmából! Kívánom, hogy legyen annyira kevés munkája, amennyi még éppen kell, hogy megmaradjon állása. Ha kevés a dolga, legalább ráér többet fórumozni.:-))
Továbbá kívánom, hogy élete felhőtlenül boldogan teljen, továbbá egészségben, és balesetmentesen! Isten így éltessen Tamás barátom!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #1113 Dátum: 2009. December 15. - 19:45:24 » |
|
Továbbá kívánom, hogy élete felhőtlenül boldogan teljen, továbbá egészségben, és balesetmentesen! Isten így éltessen Tamás barátom! Én is minden jót kívánok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1114 Dátum: 2009. December 15. - 19:55:24 » |
|
Továbbá kívánom, hogy élete felhőtlenül boldogan teljen, továbbá egészségben, és balesetmentesen! Isten így éltessen Tamás barátom! Én is minden jót kívánok! Sok boldog szülinapot.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1115 Dátum: 2009. December 15. - 20:06:05 » |
|
Továbbá kívánom, hogy élete felhőtlenül boldogan teljen, továbbá egészségben, és balesetmentesen! Isten így éltessen Tamás barátom! Én is minden jót kívánok! Sok boldog szülinapot. Mostnemtom mit is kívánjak Neked!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1116 Dátum: 2009. December 15. - 20:15:22 » |
|
Továbbá kívánom, hogy élete felhőtlenül boldogan teljen, továbbá egészségben, és balesetmentesen! Isten így éltessen Tamás barátom! Én is minden jót kívánok! Sok boldog szülinapot. Mostnemtom mit is kívánjak Neked! Boldog Születésnapot!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BeseSasa
Teljes tag
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB Green Dragon
|
|
« Hozzászólás #1117 Dátum: 2009. December 15. - 20:41:24 » |
|
szintúgy boldog szülinapot MOSTNEMTOM cartársnak!
|
|
|
Naplózva
|
Ne szidd a bacilusokat: sok emberben csak ők képviselik a kultúrát
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #1118 Dátum: 2009. December 16. - 00:34:41 » |
|
Továbbá kívánom, hogy élete felhőtlenül boldogan teljen, továbbá egészségben, és balesetmentesen! Isten így éltessen Tamás barátom! Én is minden jót kívánok! Sok boldog szülinapot. Mostnemtom mit is kívánjak Neked! Boldog Születésnapot! GRATULÁLOK!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1119 Dátum: 2009. December 16. - 01:42:45 » |
|
Továbbá kívánom, hogy élete felhőtlenül boldogan teljen, továbbá egészségben, és balesetmentesen! Isten így éltessen Tamás barátom! Én is minden jót kívánok! Sok boldog szülinapot. Mostnemtom mit is kívánjak Neked! Boldog Születésnapot! GRATULÁLOK!Boldog Születésnapot!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
CDX
Teljes tag
Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
|
« Hozzászólás #1120 Dátum: 2009. December 16. - 09:15:40 » |
|
Továbbá kívánom, hogy élete felhőtlenül boldogan teljen, továbbá egészségben, és balesetmentesen! Isten így éltessen Tamás barátom! Én is minden jót kívánok! Sok boldog szülinapot. Mostnemtom mit is kívánjak Neked! Boldog Születésnapot! GRATULÁLOK!Minden jót kívánok számodra!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #1121 Dátum: 2009. December 16. - 10:19:57 » |
|
Továbbá kívánom, hogy élete felhőtlenül boldogan teljen, továbbá egészségben, és balesetmentesen! Isten így éltessen Tamás barátom! Én is minden jót kívánok! Sok boldog szülinapot. Mostnemtom mit is kívánjak Neked! Boldog Születésnapot! Isten éltesse Boldog Szülinapot!!! GRATULÁLOK!Minden jót kívánok számodra!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1122 Dátum: 2009. December 16. - 12:31:13 » |
|
Továbbá kívánom, hogy élete felhőtlenül boldogan teljen, továbbá egészségben, és balesetmentesen! Isten így éltessen Tamás barátom! Én is minden jót kívánok! Sok boldog szülinapot. Mostnemtom mit is kívánjak Neked! Boldog Születésnapot! Isten éltesse Boldog Szülinapot!!! GRATULÁLOK!Minden jót kívánok számodra! Csatlakozom az előttem szólókhoz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1123 Dátum: 2009. December 16. - 20:30:55 » |
|
Továbbá kívánom, hogy élete felhőtlenül boldogan teljen, továbbá egészségben, és balesetmentesen! Isten így éltessen Tamás barátom! Én is minden jót kívánok! Sok boldog szülinapot. Mostnemtom mit is kívánjak Neked! Boldog Születésnapot! Isten éltesse Boldog Szülinapot!!! GRATULÁLOK!Minden jót kívánok számodra! Csatlakozom az előttem szólókhoz! Én is én is csatlakozom Isten éltesen sokáig
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1124 Dátum: 2009. December 18. - 22:47:49 » |
|
Vasárnapra szép nagy tortát rendelek Meatloaf barátomnak a helybeli cukrászoktól, ugyanis szülinapja lesz. Isten éltessen nagyon sokáig minden jóban, boldogságban, szeretetben, jó egészségben, és persze balesetmentesen!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|