Stocz
|
|
« Hozzászólás #15 Dátum: 2007. December 03. - 12:51:59 » |
|
Isten éltesse legkedvencebb cartársunkat CÁPAFERIT névnapja alkalmából! Jó egészséget, jó autót, ki nem ürülő benzintankot, elsőnek érkező talist, soha el nem múló szeretetet kívánok az egész csapat nevében, és persze, ha van még más Feri is, annak is természetesen! Éljen- éljen! Üdv: LadiGidy
Köszönöm szépen. Ennek ha csak a fele teljesül, már boldog ember leszek! Hmmm...melyik felét válasszam?.....hmmm Én is kívánok minden druszámnak hasonlókat! Még egyszer köszi! Üdv! Feri! Nagyon boldog névnapot!!!!! Csatlakozom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #16 Dátum: 2007. December 03. - 13:05:21 » |
|
Isten éltesse legkedvencebb cartársunkat CÁPAFERIT névnapja alkalmából! Jó egészséget, jó autót, ki nem ürülő benzintankot, elsőnek érkező talist, soha el nem múló szeretetet kívánok az egész csapat nevében, és persze, ha van még más Feri is, annak is természetesen! Éljen- éljen! Üdv: LadiGidy
Köszönöm szépen. Ennek ha csak a fele teljesül, már boldog ember leszek! Hmmm...melyik felét válasszam?.....hmmm Én is kívánok minden druszámnak hasonlókat! Még egyszer köszi! Üdv! Feri! Nagyon boldog névnapot!!!!! Csatlakozom! Én is Nagyon Boldog Cápa-napot kívánok Neked, de miért nincs a naptárunkban? Nem ez az "igazi"?
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #17 Dátum: 2007. December 03. - 13:18:06 » |
|
Köszönöm szépen. Ennek ha csak a fele teljesül, már boldog ember leszek! Hmmm...melyik felét válasszam?.....hmmm Én is kívánok minden druszámnak hasonlókat! Még egyszer köszi! Üdv! Feri! Nagyon boldog névnapot!!!!! Csatlakozom! Én is Nagyon Boldog Cápa-napot kívánok Neked, de miért nincs a naptárunkban? Nem ez az "igazi"? Szintén Boldog Névnapot minden kedves Ferinek és kedves CÁPAAPÁNKnak is.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #18 Dátum: 2007. December 03. - 13:29:49 » |
|
Köszönöm szépen. Ennek ha csak a fele teljesül, már boldog ember leszek! Hmmm...melyik felét válasszam?.....hmmm Én is kívánok minden druszámnak hasonlókat! Még egyszer köszi! Üdv! Feri! Nagyon boldog névnapot!!!!! Csatlakozom! Én is Nagyon Boldog Cápa-napot kívánok Neked, de miért nincs a naptárunkban? Nem ez az "igazi"? Köszönöm szépen mindenkinek. De igen, ez az "igazi" Szent Ferenc után és én is ilyenkor tartom. Hiánya a naptárból azzal magyarázható, hogy amíg mindenkinek nem lesz látható a keresztneve (legalábbis amíg lehetőség nem lesz rá a taglistában, hogy aki akarja, az láttathassa), addig nem látom értelmét a különcködésnek. Pláne így, hogy titulusomnál fogva páran "meg is szerettek". Vagy mindenki, vagy senki, csak demokratikusan!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #19 Dátum: 2007. December 03. - 17:31:02 » |
|
Isten éltessen sokáig míg a farkad nem ér az uszonyodig, vagy valami ilyesmi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #20 Dátum: 2007. December 03. - 20:04:30 » |
|
Boldog névnapot kívánok minden CÁPAFERI nevű tagunknak, jó egészséget FERENCEK !!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #21 Dátum: 2007. December 03. - 20:57:54 » |
|
Boldog névnapot kívánok minden CÁPAFERI nevű tagunknak, jó egészséget FERENCEK !!!
Na most mér'? Olyan sok van cápaferiből? Amúgy köszi szépen Neked is és mindenki másnak a jókívánságokat! Rég beszéltünk Jopek! Minden rendben? Üdv!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #22 Dátum: 2007. December 03. - 21:01:32 » |
|
Kissé elmaradtam de pótolom: Isten éltesse névnapjukon a Virág, Virgil, Stefánia, Taksony, András, Elza, Melinda, Ferenc, Borbála, Vilma, Miklós, Ambrus, Mária, Natália, Judit nevű felhasználóinkat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hicar
|
|
« Hozzászólás #23 Dátum: 2007. December 05. - 15:52:34 » |
|
Én meg kívánok mindenkinek jó MIKULÁST!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #24 Dátum: 2007. December 05. - 15:56:40 » |
|
..., és virgácsot az agresszív vezetőknek! De persze ez Lacetti klubosokat szerencsére nem érinthet! Igazam van? Hát persze! Üdv: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #25 Dátum: 2007. December 07. - 18:24:36 » |
|
Isten éltesse sokáig immár 23 éves Barna cartársat! Üdv: LadiGidy, és persze mindenki
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #26 Dátum: 2007. December 07. - 22:23:06 » |
|
Boldog 23. szülinapot Barna!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #27 Dátum: 2007. December 12. - 19:49:09 » |
|
Isten éltesse névnapjukon a Árpád, Gabriella, Luca, Szilárda, Valér, Etelka Lázár, Auguszta nevű felhasználóinkat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #28 Dátum: 2007. December 17. - 14:05:15 » |
|
Isten éltesse 27. születésnapján (dec.18.) Vigjanos nevű felhasználónkat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #29 Dátum: 2007. December 18. - 17:41:01 » |
|
Isten éltesse 38. születésnapján (dec.19.) Kissg nevű felhasználónkat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|