peti74
|
|
« Hozzászólás #780 Dátum: 2009. április 23. - 13:58:51 » |
|
Isten éltesse az összes Bélát! Mert ugye mindenki Béla! Csak én vagyok Józsi... Ilyen szégyent!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #781 Dátum: 2009. április 25. - 16:34:59 » |
|
Holnap lesz Sebijoe fél évszázados. Ezúttal kívánok újabb 50 éveket minden jóban, vagyis boldogságban, jó egészségben, szeretetben! Remélem lesz olyan, aki tud jubileumi tortát sütni Sebijoenak, mert nekem nem megy- sajnos.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #782 Dátum: 2009. április 25. - 17:30:47 » |
|
Holnap lesz Sebijoe fél évszázados. Ezúttal kívánok újabb 50 éveket minden jóban, vagyis boldogságban, jó egészségben, szeretetben! Remélem lesz olyan, aki tud jubileumi tortát sütni Sebijoenak, mert nekem nem megy- sajnos.
Gratulálok!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #783 Dátum: 2009. április 26. - 14:07:01 » |
|
Gratulálok! KÖSZÖNÖM!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #784 Dátum: 2009. április 26. - 14:33:17 » |
|
csatlakozom ISTEN ÉLTESEN SOKÁIG
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #785 Dátum: 2009. április 26. - 14:41:54 » |
|
Isten Eltessen bar meg egy ennyit Sebijoe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #786 Dátum: 2009. április 27. - 03:54:32 » |
|
Köszönöm a jókívánságokat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #787 Dátum: 2009. április 27. - 07:14:44 » |
|
Köszönöm a jókívánságokat!
Még 1!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #788 Dátum: 2009. április 28. - 14:08:41 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #789 Dátum: 2009. április 28. - 14:27:03 » |
|
Bizony-bizony! Sok-sok unikumot a tiszteletére! Minden más Pétert is köszöntünk. Éljenek!!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
szautera
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #790 Dátum: 2009. április 28. - 15:13:32 » |
|
Hali. Hogy zajlik egy ilyen tali? még nem voltam "szégyen".De most szeretnék menni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #791 Dátum: 2009. április 28. - 15:31:32 » |
|
Hali. Hogy zajlik egy ilyen tali? még nem voltam "szégyen".De most szeretnék menni. Először is üdv köztünk! Másodszor kérlek figyelj a fórum megfelelő használatára. például ez a "Találkozók szervezése..." topikba való. Harmadjára pedig küldtem neked Privát üzenetet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
szautera
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #792 Dátum: 2009. április 28. - 16:05:34 » |
|
Hali. Hogy zajlik egy ilyen tali? még nem voltam "szégyen".De most szeretnék menni. Először is üdv köztünk! Másodszor kérlek figyelj a fórum megfelelő használatára. például ez a "Találkozók szervezése..." topikba való. Harmadjára pedig küldtem neked Privát üzenetet. Rendben.Köszönöm Segítségedet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #793 Dátum: 2009. április 29. - 09:35:00 » |
|
Bizony-bizony! Sok-sok unikumot a tiszteletére! Minden más Pétert is köszöntünk. Éljenek!! Köszönöm, köszönöm! A júniusi az igazibb, aratáskor. Mikor bekaszálom a sok pénzt... Remélem! Tényleg, Unicum! Mégis most tartom, lesz ürügy!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #794 Dátum: 2009. Május 02. - 18:09:45 » |
|
Holnap anyák napja lesz! Mindenkinek szeretett édesanyját, és a feleségeinket, gyermekeink anyját nagy szeretettel köszöntöm! Az élet legnagyobb öröme, ha életet adnak, és ezt nekik köszönhetjük első sorban, és ezt nem lehet eléggé megköszönni, nem lehetünk eléggé hálások, de ezt nem is igazán kérik, csak, hogy szeressük őket. Hát akkor: nagyon szeressük őket! PC mesterek! Sok szép virágot ide izibe!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|