ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #540 Dátum: 2008. December 01. - 18:40:35 » |
|
Tudod Cap fiam, Jani távollétedben kapott egy előnevet, ő a "Beszólós Jani", őt így fogadtuk el, őt így szeretjük! Egyébként nem ő az egyetlen köztünk, van még néhány társa! Soroljam: Stocz, Meatloaf, Cápa, Komis, Captain, (ja az Te vagy!), MNT, stb., és állitólag még én is, de ez nem igaz! Vagy mégis? Tudom off, de itt volt szó erről, bocsika.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #541 Dátum: 2008. December 01. - 18:52:14 » |
|
Tudod Cap fiam, Jani távollétedben kapott egy előnevet, ő a "Beszólós Jani", őt így fogadtuk el, őt így szeretjük! Egyébként nem ő az egyetlen köztünk, van még néhány társa! Soroljam: Stocz, Meatloaf, Cápa, Komis, Captain, (ja az Te vagy!), MNT, stb., és állitólag még én is, de ez nem igaz! Vagy mégis? Tudom off, de itt volt szó erről, bocsika. Miről volt itt szó? Én, hogy jövök a képbe?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #542 Dátum: 2008. December 01. - 18:53:32 » |
|
Tudod Cap fiam, Jani távollétedben kapott egy előnevet, ő a "Beszólós Jani", őt így fogadtuk el, őt így szeretjük! Egyébként nem ő az egyetlen köztünk, van még néhány társa! Soroljam: Stocz, Meatloaf, Cápa, Komis, Captain, (ja az Te vagy!), MNT, stb., és állitólag még én is, de ez nem igaz! Vagy mégis? Tudom off, de itt volt szó erről, bocsika. Miről volt itt szó? Én, hogy jövök a képbe? Hát úgy, hogy nem szeretlerk, mert arra emlékeztetsz, hogy idegeskedjek majd, ki vezeti és amortizálja kedvencemet!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #543 Dátum: 2008. December 01. - 18:56:19 » |
|
Tudod Cap fiam, Jani távollétedben kapott egy előnevet, ő a "Beszólós Jani", őt így fogadtuk el, őt így szeretjük! Egyébként nem ő az egyetlen köztünk, van még néhány társa! Soroljam: Stocz, Meatloaf, Cápa, Komis, Captain, (ja az Te vagy!), MNT, stb., és állitólag még én is, de ez nem igaz! Vagy mégis? Tudom off, de itt volt szó erről, bocsika. Miről volt itt szó? Én, hogy jövök a képbe? Hát úgy, hogy visszamész 11 hozzászólásig, amit pont Te írtál! Idézzem? Jó: "Nem úgy, mint a rokonaid!" Most már érted? Cap, erre reagált.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #544 Dátum: 2008. December 01. - 19:00:11 » |
|
Tudod Cap fiam, Jani távollétedben kapott egy előnevet, ő a "Beszólós Jani", őt így fogadtuk el, őt így szeretjük! Egyébként nem ő az egyetlen köztünk, van még néhány társa! Soroljam: Stocz, Meatloaf, Cápa, Komis, Captain, (ja az Te vagy!), MNT, stb., és állitólag még én is, de ez nem igaz! Vagy mégis? Tudom off, de itt volt szó erről, bocsika. Miről volt itt szó? Én, hogy jövök a képbe? Hát úgy, hogy visszamész 11 hozzászólásig, amit pont Te írtál! Idézzem? Jó: "Nem úgy, mint a rokonaid!" Most már érted? Cap, erre reagált. Ja tényleg, így már értem! Így 30 felet az ember már kezd öregedni és lassul a felfogása.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #545 Dátum: 2008. December 01. - 19:05:35 » |
|
Tudod Cap fiam, Jani távollétedben kapott egy előnevet, ő a "Beszólós Jani", őt így fogadtuk el, őt így szeretjük! Egyébként nem ő az egyetlen köztünk, van még néhány társa! Soroljam: Stocz, Meatloaf, Cápa, Komis, Captain, (ja az Te vagy!), MNT, stb., és állitólag még én is, de ez nem igaz! Vagy mégis? Tudom off, de itt volt szó erről, bocsika. Miről volt itt szó? Én, hogy jövök a képbe? Hát úgy, hogy visszamész 11 hozzászólásig, amit pont Te írtál! Idézzem? Jó: "Nem úgy, mint a rokonaid!" Most már érted? Cap, erre reagált. Ja tényleg, így már értem! Így 30 felet az ember már kezd öregedni és lassul a felfogása. Ja, nem is beszélve a duplázásról! "Mert magamat kigúnyolom, ha kell, de, hogy más mondja azt nem tűröm el!" Mondta Cyrano de Bergerac, Rostand-tól. Mert baromi művelt vagyok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #546 Dátum: 2008. December 01. - 19:57:06 » |
|
Tudod Cap fiam, Jani távollétedben kapott egy előnevet, ő a "Beszólós Jani", őt így fogadtuk el, őt így szeretjük! Egyébként nem ő az egyetlen köztünk, van még néhány társa! Soroljam: Stocz, Meatloaf, Cápa, Komis, Captain, (ja az Te vagy!), MNT, stb., és állitólag még én is, de ez nem igaz! Vagy mégis? Tudom off, de itt volt szó erről, bocsika. Miről volt itt szó? Én, hogy jövök a képbe? Hát úgy, hogy visszamész 11 hozzászólásig, amit pont Te írtál! Idézzem? Jó: "Nem úgy, mint a rokonaid!" Most már érted? Cap, erre reagált. Ja tényleg, így már értem! Így 30 felet az ember már kezd öregedni és lassul a felfogása. Ja, nem is beszélve a duplázásról! "Mert magamat kigúnyolom, ha kell, de, hogy más mondja azt nem tűröm el!" Mondta Cyrano de Bergerac, Rostand-tól. Mert baromi művelt vagyok! Khmmm. Kicsit elkanyarodtunk a topic témájától. Tovább inkább a törzsasztalon please...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. December 01. - 20:05:26 írta ladlac »
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #547 Dátum: 2008. December 01. - 20:45:44 » |
|
Jogos volt a bírálat. Kérem áttenni 534.-estől a megfelelő topicba! Köszönöm, és elnézést!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #548 Dátum: 2008. December 02. - 20:11:18 » |
|
Most az egyszer átveszem Cápa kollégától a köszöntést, érthető okok végett! Asszongya', hogy:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #549 Dátum: 2008. December 03. - 06:30:26 » |
|
Köszönöm! Erről amúgyis lemaradtam. Jó, hogy szóltál, mert be kell szereznem a melóhelyre cuccot, amivel megkínálom a munkatársaimat ha köszöntenek.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #551 Dátum: 2008. December 03. - 18:36:24 » |
|
Köszönöm! Erről amúgyis lemaradtam. Jó, hogy szóltál, mert be kell szereznem a melóhelyre cuccot, amivel megkínálom a munkatársaimat ha köszöntenek. Gumicukor, csokiskeksz? Esetleg sörborpálinkakonyak? Isten éltessen!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #552 Dátum: 2008. December 03. - 21:11:11 » |
|
Köszönöm mindenkinek! Nem, nem alkoholizálunk a melóhelyen. Még a zéró tolerancia előtt azért bontottunk egy pezsit, de azóta mindenki csak üdítőt visz. Mindenki kocsival jár munkába. (Amúgy sem egy iszákos banda, van úgy, hogy kapunk valamit (whisky, stb) , aztán évekig(!) ott áll bontatlanul, vagy megbontva a hűtőben.)
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #553 Dátum: 2008. December 03. - 21:25:49 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #554 Dátum: 2008. December 03. - 21:53:43 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|