ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #525 Dátum: 2008. November 10. - 20:03:54 » |
|
Csak kár, hogy nem sok esély van arra, hogy megtudják, hogy felköszöntöttük őket. (Kakaos kivétel!)
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #526 Dátum: 2008. November 10. - 20:05:04 » |
|
Csak kár, hogy nem sok esély van arra, hogy megtudják, hogy felköszöntöttük őket. (Kakaos kivétel!) Ezért nem is kaptak tortát.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #527 Dátum: 2008. November 10. - 20:10:53 » |
|
Csak kár, hogy nem sok esély van arra, hogy megtudják, hogy felköszöntöttük őket. (Kakaos kivétel!) Ezért nem is kaptak tortát. Hát persze, úgyis megromlott volna! Tortát csak az aktív tagoknak kell sütni, hogy ne száradjon ránk! Azt ki is kell érdemelni!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #528 Dátum: 2008. November 11. - 18:51:34 » |
|
Isten éltesse Kakaos cartársunkat 45. születésnapja alkalmából!
Isten éltessen kakaos
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
kakaos
Kábelbarát
Teljes tag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #529 Dátum: 2008. November 11. - 20:06:59 » |
|
Köszönöm szépen a szüli napi jókívánságokat. Tényleg rendesek vagytok, hogy még ilyenre is tudtok gondolni ebbe a rohanó világba. Megleptem magam egy optikai tuninggal, amit láthattok a bejelentkezésnél és viszont kívánom a szüli napi jókívánságot mindenkinek aki a közeljövőben ünnepli szüli napját és név- napját!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #530 Dátum: 2008. November 11. - 20:45:30 » |
|
Köszönöm szépen a szüli napi jókívánságokat. Tényleg rendesek vagytok, hogy még ilyenre is tudtok gondolni ebbe a rohanó világba. Megleptem magam egy optikai tuninggal, amit láthattok a bejelentkezésnél és viszont kívánom a szüli napi jókívánságot mindenkinek aki a közeljövőben ünnepli szüli napját és név- napját! Pontosan mivel lepted meg magad? Nagyobb képet is rakhatnál fel, mert ezen nem látni rendesen.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #531 Dátum: 2008. November 11. - 20:52:40 » |
|
Köszönöm szépen a szüli napi jókívánságokat. Tényleg rendesek vagytok, hogy még ilyenre is tudtok gondolni ebbe a rohanó világba. Megleptem magam egy optikai tuninggal, amit láthattok a bejelentkezésnél és viszont kívánom a szüli napi jókívánságot mindenkinek aki a közeljövőben ünnepli szüli napját és név- napját! Pontosan mivel lepted meg magad? Nagyobb képet is rakhatnál fel, mert ezen nem látni rendesen. LED-es helyzetjelzö illetve nappali fény, ha jól látom. És persze én is sok boldogásgot kívánok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #532 Dátum: 2008. November 26. - 20:32:09 » |
|
Isten éltesse Halhali cartársunkat (kissé utólag) 52., valamint Manocartársunkat 31. születésnapja alkalmából!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #533 Dátum: 2008. November 30. - 19:42:47 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. November 30. - 19:45:33 írta sebijoe »
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #534 Dátum: 2008. November 30. - 19:53:17 » |
|
Mindenkinek BOLDOG ELSŐ ADVENT VASÁRNAPOT KIVÁNOK! Szép ünnep a karácsony, és az ádvent, de nekem erről csak az jut eszembe, hogy mostantól december 24-ig napi 12-14 órában dolgozhatom minden nap...Bocsánat, lesz 2 szabadnapom...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #535 Dátum: 2008. November 30. - 20:00:25 » |
|
Mindenkinek BOLDOG ELSŐ ADVENT VASÁRNAPOT KIVÁNOK! Szép ünnep a karácsony, és az ádvent, de nekem erről csak az jut eszembe, hogy mostantól december 24-ig napi 12-14 órában dolgozhatom minden nap...Bocsánat, lesz 2 szabadnapom... Nyaf nyaf. Én meg szenteste és szilveszter éjjel is! Sőt, még húsvétkor is; négy hónapon keresztül szabadnap nélkül. És még a Lacsimba sem ülhetek be minden nap!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #536 Dátum: 2008. November 30. - 20:51:22 » |
|
Mindenkinek BOLDOG ELSŐ ADVENT VASÁRNAPOT KIVÁNOK! Szép ünnep a karácsony, és az ádvent, de nekem erről csak az jut eszembe, hogy mostantól december 24-ig napi 12-14 órában dolgozhatom minden nap...Bocsánat, lesz 2 szabadnapom... Nyaf nyaf. Én meg szenteste és szilveszter éjjel is! Sőt, még húsvétkor is; négy hónapon keresztül szabadnap nélkül. És még a Lacsimba sem ülhetek be minden nap! Nem úgy mint a rokonaid.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #537 Dátum: 2008. November 30. - 22:30:30 » |
|
Mindenkinek BOLDOG ELSŐ ADVENT VASÁRNAPOT KIVÁNOK! Szép ünnep a karácsony, és az ádvent, de nekem erről csak az jut eszembe, hogy mostantól december 24-ig napi 12-14 órában dolgozhatom minden nap...Bocsánat, lesz 2 szabadnapom... Nyaf nyaf. Én meg szenteste és szilveszter éjjel is! Sőt, még húsvétkor is; négy hónapon keresztül szabadnap nélkül. És még a Lacsimba sem ülhetek be minden nap! Nyaf nyaf... Oké, de Te haza jössz, és itthon vagy a családoddal. Én meg egész évben melózhatom, aztán vitatkozhatom, hogy a megmaradt 15 nap szabimmal hogy számoljunk el, és még csak meg sem fizetnek...nyaff, vagy uff Amúgy minden szakmának, munkának megvan az előnye, hátulütője. De aki maszeknál dolgozik, azt a mai napig kihasználják...
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #538 Dátum: 2008. December 01. - 16:51:26 » |
|
Mindenkinek BOLDOG ELSŐ ADVENT VASÁRNAPOT KIVÁNOK! Szép ünnep a karácsony, és az ádvent, de nekem erről csak az jut eszembe, hogy mostantól december 24-ig napi 12-14 órában dolgozhatom minden nap...Bocsánat, lesz 2 szabadnapom... Nyaf nyaf. Én meg szenteste és szilveszter éjjel is! Sőt, még húsvétkor is; négy hónapon keresztül szabadnap nélkül. És még a Lacsimba sem ülhetek be minden nap! Nem úgy mint a rokonaid. Naggggyon nem szeretlek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #539 Dátum: 2008. December 01. - 16:52:49 » |
|
Mindenkinek BOLDOG ELSŐ ADVENT VASÁRNAPOT KIVÁNOK! Szép ünnep a karácsony, és az ádvent, de nekem erről csak az jut eszembe, hogy mostantól december 24-ig napi 12-14 órában dolgozhatom minden nap...Bocsánat, lesz 2 szabadnapom... Nyaf nyaf. Én meg szenteste és szilveszter éjjel is! Sőt, még húsvétkor is; négy hónapon keresztül szabadnap nélkül. És még a Lacsimba sem ülhetek be minden nap! Nyaf nyaf... Oké, de Te haza jössz, és itthon vagy a családoddal. Én meg egész évben melózhatom, aztán vitatkozhatom, hogy a megmaradt 15 nap szabimmal hogy számoljunk el, és még csak meg sem fizetnek...nyaff, vagy uff Amúgy minden szakmának, munkának megvan az előnye, hátulütője. De aki maszeknál dolgozik, azt a mai napig kihasználják... Nem megsértődni! Amúgy én is maszeknak dolgozom. De ez nem a megfelelő rovat. De azért sajnállak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|