Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #450 Dátum: 2008. Szeptember 08. - 15:22:15 » |
|
Ez mi tudjuk, de a babáknak is elmondta valaki, mikor kell kibújni a pocakból. Én nem tudtam, ezért már májusban kijöttem.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #451 Dátum: 2008. Szeptember 10. - 10:13:16 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #452 Dátum: 2008. Szeptember 10. - 10:18:35 » |
|
Értettem Gidy! Isten éltesse KINCSECSKE cartársnőnket 36. születésnapja alkalmából!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #453 Dátum: 2008. Szeptember 10. - 18:49:00 » |
|
Kedves Gidy Apunk!
Engedd meg, hogy sok-sok szeretettel kívánjunk Neked Boldog Születésnapot eme kerek évfordulón! Kívánjuk még, hogy erőben, egészségben, legalább ennyi évig boldogíts minket itt a fórumon! Isten éltessen Gidy cartársunk 60. születésnapod alkalmából!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #454 Dátum: 2008. Szeptember 10. - 19:01:30 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #455 Dátum: 2008. Szeptember 10. - 19:06:28 » |
|
Kedves Gidy Apunk!
Engedd meg, hogy sok-sok szeretettel kívánjunk Neked Boldog Születésnapot eme kerek évfordulón! Kívánjuk még, hogy erőben, egészségben, legalább ennyi évig boldogíts minket itt a fórumon! Isten éltessen Gidy cartársunk 60. születésnapod alkalmából!
Boldog születésnapot Gidy!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #456 Dátum: 2008. Szeptember 10. - 19:21:40 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #457 Dátum: 2008. Szeptember 10. - 19:28:29 » |
|
Kedves Gidy Apunk!
Boldog születésnapot Gidy! Gratulálok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #458 Dátum: 2008. Szeptember 10. - 20:17:14 » |
|
Kedves Gidy Apunk!
Boldog születésnapot Gidy! Gratulálok!Szintén gratulálok. És még legalább ennyi évet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #459 Dátum: 2008. Szeptember 10. - 21:17:28 » |
|
Köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat, megpróbálom végrehajtani, csak kérdés, hogy 60 év múlva, milyen leszek, tudok-e még billentyűzni, vezetni, de előbb jöjjön csak a 70! Persze lehet, hogy most sem tudok, de igyekszem legalább! A torta fenséges volt! Kedvesek vagytok, maradjatok ilyenek továbbra is! Ennek örömére holnap nem dolgozom, sikerült eladnom a számom, amitől rettegtem. Jó éjt mindenkinek, üdv a majdnem 60-as, de reggel már az igazi üdvözöl titeket!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #460 Dátum: 2008. Szeptember 10. - 23:03:41 » |
|
Notehátakkor.Most van tizenegyedike,úgyhogy kedves Gidy,nagyon-nagyon Boldog Születésnapot és sok boldogságot kívánok Neked!Találkozunk Bagolyírtáson és ott "igaziból" is megejtjük ugyanezt,némi valamit kortyolva! Üdv. Ákos Ez a bácsi és néni is nagyon kedves és az USA-ból,a főhadiszállásról küldik Neked:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Szeptember 10. - 23:29:55 írta akidobos »
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #461 Dátum: 2008. Szeptember 11. - 07:40:55 » |
|
Notehátakkor.Most van tizenegyedike,úgyhogy kedves Gidy,nagyon-nagyon Boldog Születésnapot és sok boldogságot kívánok Neked!Találkozunk Bagolyírtáson és ott "igaziból" is megejtjük ugyanezt,némi valamit kortyolva! Üdv. Ákos Ez a bácsi és néni is nagyon kedves és az USA-ból,a főhadiszállásról küldik Neked: Nekem meg azt a fehéret küldhetnék el, ott balra hátul! Szerintem nem veszne össze a két csokornyakkendős a garázsban. Bár annak még keményebb a futóműve. Amikor a kinti rokonommal elmentünk egy hasonlóval pizzáért, győztem tartani a kezemben a dobozt. Kiszállni meg a padkánál csak egy oldalra gurulás volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Szeptember 11. - 07:43:13 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
|
|
|
akidobos
|
|
« Hozzászólás #462 Dátum: 2008. Szeptember 11. - 07:45:16 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #463 Dátum: 2008. Szeptember 11. - 08:19:47 » |
|
S mivel évforduló, ne feledkezzünk meg arról a több, mint 5000 áldozatról sem, akik 7 évvel ezelőtt New York Manhattan negyedében életükkel fizettek a terrorizmus miatt. Béke poraikra!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #464 Dátum: 2008. Szeptember 11. - 08:27:03 » |
|
Gidy a buszodnak 50, Neked pedig 60? Boldog szülinapot kívánok: Gidy piros busszal hasít Pesten, 60 év nem fog ezen a testen! Fórumon beszél mind a 10 ujja, Lacsiját közúton soha ne tolja! Kedélye mindig víg és szívélyes, még 60 év lesz! YES, YES!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
|