ladlac
|
|
« Hozzászólás #330 Dátum: 2008. Június 07. - 18:33:38 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Június 07. - 18:35:18 írta ladlac »
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #331 Dátum: 2008. Június 10. - 15:21:34 » |
|
Uraim! Ne feledkezzünk meg arról a tényről sem, hogy egy évesek vagyunk itt az új helyünkön! No és köszönjük Stocz "Főninek" is az áldozatkész munkáját, hogy egy helyre összekapta a társaságot! Tényleg, hogy repül az idő!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #332 Dátum: 2008. Június 10. - 16:27:12 » |
|
Uraim! Ne feledkezzünk meg arról a tényről sem, hogy egy évesek vagyunk itt az új helyünkön! No és köszönjük Stocz "Főninek" is az áldozatkész munkáját, hogy egy helyre összekapta a társaságot! Tényleg, hogy repül az idő! És még mindig nem ittuk meg azt a kávét!!!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #333 Dátum: 2008. Június 14. - 15:22:48 » |
|
Isten éltesse foglati cartársunkat 30. születésnapja alkalmából!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #334 Dátum: 2008. Június 14. - 17:30:09 » |
|
Igaz féléve be sem nézett, de hátha most... Ettől függetlenül éltesse!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #335 Dátum: 2008. Június 14. - 19:19:16 » |
|
Igaz féléve be sem nézett, de hátha most... Ettől függetlenül éltesse! Egy moderátor nem szelektálhat. Esélyegyenlőség van és mindenki tagnak számít, aki regizett. Ez így fair. Persze vannak aktívak, akik tortát is kapnak, de ez már az a kategória, hogy kinek milyen ajándékot osztogatok! Remélem egyre többen lesznek olyanok is eztán, akiknek a tortán felül puszit is osztogathatok!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #336 Dátum: 2008. Június 14. - 19:29:04 » |
|
Cápa! Értem, kis ravasz, de csönd legyen! Érted? Más: nem kifogásoltam, hogy köszöntőt kapott, sőt, hátha így beszáll a csapatba az, aki eddig inaktiv volt. Nem kell mentegetned Magad, hisz ez a dolgod. Az viszont jogos, hogy ki mekkora szülinapi ajándékot kap, mindenki érdemei szerint! ;DKedves kezdeményezés volt a felköszöntő kitalálása! Ez is azt mutatja, hogy jó csapatunk jött össze! Csak így tovább! Már több személyes barátság is kialakult, ami a mai világban nagy érték! Büszke vagyok, hogy csapattag lehetek veletek emberek! (megharapott egy kecske?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #337 Dátum: 2008. Június 14. - 19:36:49 » |
|
Cápa! Értem, kis ravasz, de csönd legyen! Érted? Más: nem kifogásoltam, hogy köszöntőt kapott, sőt, hátha így beszáll a csapatba az, aki eddig inaktiv volt. Nem kell mentegetned Magad, hisz ez a dolgod. Az viszont jogos, hogy ki mekkora szülinapi ajándékot kap, mindenki érdemei szerint! ;DKedves kezdeményezés volt a felköszöntő kitalálása! Ez is azt mutatja, hogy jó csapatunk jött össze! Csak így tovább! Már több személyes barátság is kialakult, ami a mai világban nagy érték! Büszke vagyok, hogy csapattag lehetek veletek emberek! (megharapott egy kecske? meeekkk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #338 Dátum: 2008. Június 15. - 23:10:19 » |
|
Isten éltesse csetti cartársunkat 30. születésnapja alkalmából!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #339 Dátum: 2008. Június 16. - 12:35:44 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #340 Dátum: 2008. Június 16. - 16:29:06 » |
|
Ez a levegőbe való köszöntés aranyos! Nekünk is kellene regizni valahol máshol, hátha ott meg is köszönné valaki! ( Persze azt meg mi nem olvasnánk el.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #341 Dátum: 2008. Június 16. - 20:56:24 » |
|
Ez a levegőbe való köszöntés aranyos! Nekünk is kellene regizni valahol máshol, hátha ott meg is köszönné valaki! ( Persze azt meg mi nem olvasnánk el.) Levegőbe, vagy nem levegőbe...nem aszerint köszöntök, hogy kinek hány hozzászólása van. Naptárban szerepel, de nem ellenőrzőm, elolvassa-e vagy sem. Nekem nem telik semmibe, nem fáradtság. Ha jól emlékszem volt már, hogy valakinek csak két h.sz.-a volt de örült a köszöntésnek és megköszönte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #342 Dátum: 2008. Június 17. - 14:16:43 » |
|
Ez a levegőbe való köszöntés aranyos! Nekünk is kellene regizni valahol máshol, hátha ott meg is köszönné valaki! ( Persze azt meg mi nem olvasnánk el.) Levegőbe, vagy nem levegőbe...nem aszerint köszöntök, hogy kinek hány hozzászólása van. Naptárban szerepel, de nem ellenőrzőm, elolvassa-e vagy sem. Nekem nem telik semmibe, nem fáradtság. Ha jól emlékszem volt már, hogy valakinek csak két h.sz.-a volt de örült a köszöntésnek és megköszönte. Jól van Feri, nem bántani akartalak. Nem félre érteni, légyszi. Csak a fanatikus agyammal még mindíg nem értem, hogy van ez? Nagy gyorsan regizek valahová, hogy aztán soha többé ne is nézzek arrafelé. Na jó benem van a hiba, vágom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #343 Dátum: 2008. Június 17. - 14:56:06 » |
|
Ez a levegőbe való köszöntés aranyos! Nekünk is kellene regizni valahol máshol, hátha ott meg is köszönné valaki! ( Persze azt meg mi nem olvasnánk el.) Levegőbe, vagy nem levegőbe...nem aszerint köszöntök, hogy kinek hány hozzászólása van. Naptárban szerepel, de nem ellenőrzőm, elolvassa-e vagy sem. Nekem nem telik semmibe, nem fáradtság. Ha jól emlékszem volt már, hogy valakinek csak két h.sz.-a volt de örült a köszöntésnek és megköszönte. Jól van Feri, nem bántani akartalak. Nem félre érteni, légyszi. Csak a fanatikus agyammal még mindíg nem értem, hogy van ez? Nagy gyorsan regizek valahová, hogy aztán soha többé ne is nézzek arrafelé. Na jó benem van a hiba, vágom. nem is úgy értettem! Fő a pozitív hozzáállás!!! Én spec pozitívan úgy gondolom, hogy minden regis tag bejön és velünk lesz idővel rendszeresen!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #344 Dátum: 2008. Június 20. - 08:14:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|