Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #870 Dátum: 2009. Július 13. - 00:03:07 » |
|
Ma van a 29.-ik éves házassági évfordulónk! Ha hiszitek, ha nem, életem legjobb döntése volt! Aki ismeri a feleségemet, az tudhatja, hogy jól választottam, remélem ő is! Láthatjátok: van jó példa is a házasságra, remélem nem vagyok itt ebben egyedül, másoknak is bejött, vagy be fog jönni! Gratula Gida Barátom! Az 50.-iken berúgunk, ugye? Naná! a szabadulást meg kell ünnepelni!!!!! Ezt most tényleg nem értem! Milyen szabadulást? Homályosíts föl! Állítólag az 50- ik évfordulón következmények nélkül meggondolhatod magad. Vagy nem? Most én szóltam be Jani helyett. Viccet félretéve, remélem, hogy nekem is így sikerül, mint Neked Ilussal. Naná, hogy megünnepeljük, nem úszod meg! De először még jövőre a 30.-ikat, és szép sorjában a többit. Nem kapkodjuk el. Természetese várlak, sőt elvárlak titeket a jubileumra! Ja, de ne feledjétek, azért ilyenkor szép, és kedves ajándékokat is kell hozni, nemcsak éhes, szomjas szátokat! Mér az a rengeteg lacetti a parkolóba nem lesz szép ajándék és mindanyiunkat egyszere egy helyen látni nem lesz kedves ajándék ugylátom a kor elöre haladtával az igények is nönek nem csak a receptre forditot öszeg Na arra kíváncsi leszek, hogy 21 év múlva kinek lesz lacettije?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #871 Dátum: 2009. Július 13. - 12:30:25 » |
|
Ma van a 29.-ik éves házassági évfordulónk! Ha hiszitek, ha nem, életem legjobb döntése volt! Aki ismeri a feleségemet, az tudhatja, hogy jól választottam, remélem ő is! Láthatjátok: van jó példa is a házasságra, remélem nem vagyok itt ebben egyedül, másoknak is bejött, vagy be fog jönni! Gratula Gida Barátom! Az 50.-iken berúgunk, ugye? Naná! a szabadulást meg kell ünnepelni!!!!! Ezt most tényleg nem értem! Milyen szabadulást? Homályosíts föl! Állítólag az 50- ik évfordulón következmények nélkül meggondolhatod magad. Vagy nem? Most én szóltam be Jani helyett. Viccet félretéve, remélem, hogy nekem is így sikerül, mint Neked Ilussal. Naná, hogy megünnepeljük, nem úszod meg! De először még jövőre a 30.-ikat, és szép sorjában a többit. Nem kapkodjuk el. Természetese várlak, sőt elvárlak titeket a jubileumra! Ja, de ne feledjétek, azért ilyenkor szép, és kedves ajándékokat is kell hozni, nemcsak éhes, szomjas szátokat! Mér az a rengeteg lacetti a parkolóba nem lesz szép ajándék és mindanyiunkat egyszere egy helyen látni nem lesz kedves ajándék ugylátom a kor elöre haladtával az igények is nönek nem csak a receptre forditot öszeg Na arra kíváncsi leszek, hogy 21 év múlva kinek lesz lacettije? Én megtartom a többi mellett, mert így leltem sok barátra, tehát megérdemli, hogy maradjon. Jó lesz még akkor is, igaz OT rendszámmal, de büszkén!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #872 Dátum: 2009. Július 13. - 15:06:41 » |
|
Ma van a 29.-ik éves házassági évfordulónk! Ha hiszitek, ha nem, életem legjobb döntése volt! Aki ismeri a feleségemet, az tudhatja, hogy jól választottam, remélem ő is! Láthatjátok: van jó példa is a házasságra, remélem nem vagyok itt ebben egyedül, másoknak is bejött, vagy be fog jönni! Gratula Gida Barátom! Az 50.-iken berúgunk, ugye? Naná! a szabadulást meg kell ünnepelni!!!!! Ezt most tényleg nem értem! Milyen szabadulást? Homályosíts föl! Állítólag az 50- ik évfordulón következmények nélkül meggondolhatod magad. Vagy nem? Most én szóltam be Jani helyett. Viccet félretéve, remélem, hogy nekem is így sikerül, mint Neked Ilussal. Naná, hogy megünnepeljük, nem úszod meg! De először még jövőre a 30.-ikat, és szép sorjában a többit. Nem kapkodjuk el. Természetese várlak, sőt elvárlak titeket a jubileumra! Ja, de ne feledjétek, azért ilyenkor szép, és kedves ajándékokat is kell hozni, nemcsak éhes, szomjas szátokat! Mér az a rengeteg lacetti a parkolóba nem lesz szép ajándék és mindanyiunkat egyszere egy helyen látni nem lesz kedves ajándék ugylátom a kor elöre haladtával az igények is nönek nem csak a receptre forditot öszeg Na arra kíváncsi leszek, hogy 21 év múlva kinek lesz lacettije? Én megtartom a többi mellett, mert így leltem sok barátra, tehát megérdemli, hogy maradjon. Jó lesz még akkor is, igaz OT rendszámmal, de büszkén! ...legfeljebb átírjuk a klubnevet Lacettiklub + Cruzeklub-ra, ugye Gida...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #873 Dátum: 2009. Július 13. - 17:29:30 » |
|
Ahogy mondod Főszerelő Úr! De a klubunkat minden áron meg fogjuk tartani! De, ha világ csodája bejönne, és Jaguárokat, Priusokat, Lexusokat vehetnénk, akkor is maradjunk együtt! Tartsunk össze, mi volt LACETTISEK! (Direkt, nem véletlenül nem említettem olyan márkákat, amiket a mostani használójuk miatt azt hiszem sokunkban tömény ellenszenvet vált ki) Szóval a gátlástalanság, pofátlanság, agresszívitás, kivagyiság, stb, megtestesítői)
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #874 Dátum: 2009. Július 13. - 18:06:02 » |
|
Július 05.-én volt 2 éve hogy beregeztem ide! Jó ez a LACETTIKLUB!!!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #875 Dátum: 2009. Július 25. - 20:52:09 » |
|
Jeginek ezúton grat visszamenőleg is!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #876 Dátum: 2009. Július 31. - 18:41:59 » |
|
Isten éltesse a mi Peti74 cartársunkat 35. születésnapja alkalmából!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #877 Dátum: 2009. Július 31. - 18:43:49 » |
|
Boldog Születésnapot!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #878 Dátum: 2009. Július 31. - 19:01:23 » |
|
Boldog Születésnapot! Isten éltessen.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #879 Dátum: 2009. Július 31. - 19:11:45 » |
|
Boldog Születésnapot! Isten éltessen. Boldog Születésnapot!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #880 Dátum: 2009. Augusztus 01. - 15:27:24 » |
|
Boldog Születésnapot! Isten éltessen. Boldog Születésnapot! Megjötte, nem maradhatok ki! Isten éltessen Peti Barátom nagyon sokáig csupa jóban!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #881 Dátum: 2009. Augusztus 02. - 16:19:37 » |
|
Boldog Születésnapot! Isten éltessen. Boldog Születésnapot! Megjötte, nem maradhatok ki! Isten éltessen Peti Barátom nagyon sokáig csupa jóban! ÉN is csatlakoznék eme diszes társasághoz BOLDOG SZÜLINAPOT
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #882 Dátum: 2009. Augusztus 03. - 13:28:06 » |
|
Boldog Születésnapot! Isten éltessen. Boldog Születésnapot! Megjötte, nem maradhatok ki! Isten éltessen Peti Barátom nagyon sokáig csupa jóban! ÉN is csatlakoznék eme diszes társasághoz BOLDOG SZÜLINAPOT Boldogat!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #883 Dátum: 2009. Augusztus 03. - 18:10:31 » |
|
Köszi Mindenkinek, Nagyon Kedvesek Vagytok!!!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #884 Dátum: 2009. Augusztus 05. - 12:04:36 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|