ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #855 Dátum: 2009. Július 05. - 07:26:32 » |
|
Ma van a 29.-ik éves házassági évfordulónk! Ha hiszitek, ha nem, életem legjobb döntése volt! Aki ismeri a feleségemet, az tudhatja, hogy jól választottam, remélem ő is! Láthatjátok: van jó példa is a házasságra, remélem nem vagyok itt ebben egyedül, másoknak is bejött, vagy be fog jönni!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #856 Dátum: 2009. Július 05. - 07:50:32 » |
|
Gratulálok csak így tovább!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #857 Dátum: 2009. Július 05. - 09:08:52 » |
|
Ma van a 29.-ik éves házassági évfordulónk! Ha hiszitek, ha nem, életem legjobb döntése volt! Aki ismeri a feleségemet, az tudhatja, hogy jól választottam, remélem ő is! Láthatjátok: van jó példa is a házasságra, remélem nem vagyok itt ebben egyedül, másoknak is bejött, vagy be fog jönni! SOK BOLDOGSÁGOT AZ ELKÖVEDKEZENDÖ 50 ÉVHEZ NEKTEK
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #858 Dátum: 2009. Július 05. - 09:42:10 » |
|
Ma van a 29.-ik éves házassági évfordulónk! Ha hiszitek, ha nem, életem legjobb döntése volt! Aki ismeri a feleségemet, az tudhatja, hogy jól választottam, remélem ő is! Láthatjátok: van jó példa is a házasságra, remélem nem vagyok itt ebben egyedül, másoknak is bejött, vagy be fog jönni! Gratula Gida Barátom! Az 50.-iken berugunk, ugye?
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #859 Dátum: 2009. Július 05. - 10:05:22 » |
|
Ma van a 29.-ik éves házassági évfordulónk! Ha hiszitek, ha nem, életem legjobb döntése volt! Aki ismeri a feleségemet, az tudhatja, hogy jól választottam, remélem ő is! Láthatjátok: van jó példa is a házasságra, remélem nem vagyok itt ebben egyedül, másoknak is bejött, vagy be fog jönni! Gratula Gida Barátom! Az 50.-iken berugunk, ugye? Én is gratulálok. Remélem engem is meghívsz az 50.-re. Ígérem addigra megjavulok.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #860 Dátum: 2009. Július 05. - 10:11:06 » |
|
Ma van a 29.-ik éves házassági évfordulónk! Ha hiszitek, ha nem, életem legjobb döntése volt! Aki ismeri a feleségemet, az tudhatja, hogy jól választottam, remélem ő is! Láthatjátok: van jó példa is a házasságra, remélem nem vagyok itt ebben egyedül, másoknak is bejött, vagy be fog jönni! Gratula Gida Barátom! Az 50.-iken berugunk, ugye? Én is gratulálok. Remélem engem is meghívsz az 50.-re. Ígérem addigra megjavulok. Szintén gratulálok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #861 Dátum: 2009. Július 05. - 10:15:44 » |
|
Köszönöm a jókívánságokat. Ígérem az 50-esre meghívlak titeket, és együtt jól berúgunk. De legalábbis koccintok veletek. Csak majd azért időben figyelmeztessetek, mert biztosan elfelejtem, hogy mindenkinek külön szóljak. Egyébként nektek is viszont kívánom, hogy boldog legyen a házasságotok!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #862 Dátum: 2009. Július 05. - 12:29:13 » |
|
Ma van a 29.-ik éves házassági évfordulónk! Ha hiszitek, ha nem, életem legjobb döntése volt! Aki ismeri a feleségemet, az tudhatja, hogy jól választottam, remélem ő is! Láthatjátok: van jó példa is a házasságra, remélem nem vagyok itt ebben egyedül, másoknak is bejött, vagy be fog jönni! Gratulálok! De azért megkérdezném erről becses feleségedet is, hogy Ő is így gondolja-e? (Ha hiszitek, ha nem, életem legjobb döntése volt!)
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #863 Dátum: 2009. Július 05. - 17:06:49 » |
|
Ma van a 29.-ik éves házassági évfordulónk! Ha hiszitek, ha nem, életem legjobb döntése volt! Aki ismeri a feleségemet, az tudhatja, hogy jól választottam, remélem ő is! Láthatjátok: van jó példa is a házasságra, remélem nem vagyok itt ebben egyedül, másoknak is bejött, vagy be fog jönni! Gratulálok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #864 Dátum: 2009. Július 05. - 18:32:33 » |
|
Ma van a 29.-ik éves házassági évfordulónk! Ha hiszitek, ha nem, életem legjobb döntése volt! Aki ismeri a feleségemet, az tudhatja, hogy jól választottam, remélem ő is! Láthatjátok: van jó példa is a házasságra, remélem nem vagyok itt ebben egyedül, másoknak is bejött, vagy be fog jönni! Gratulálok! Gratulálok én is, az enyém a szintén 29.-k okt18-n lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #865 Dátum: 2009. Július 12. - 17:11:46 » |
|
Ma van a 29.-ik éves házassági évfordulónk! Ha hiszitek, ha nem, életem legjobb döntése volt! Aki ismeri a feleségemet, az tudhatja, hogy jól választottam, remélem ő is! Láthatjátok: van jó példa is a házasságra, remélem nem vagyok itt ebben egyedül, másoknak is bejött, vagy be fog jönni! Gratula Gida Barátom! Az 50.-iken berugunk, ugye? Naná! a szabadulást meg kell ünnepelni!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #866 Dátum: 2009. Július 12. - 19:04:47 » |
|
Ma van a 29.-ik éves házassági évfordulónk! Ha hiszitek, ha nem, életem legjobb döntése volt! Aki ismeri a feleségemet, az tudhatja, hogy jól választottam, remélem ő is! Láthatjátok: van jó példa is a házasságra, remélem nem vagyok itt ebben egyedül, másoknak is bejött, vagy be fog jönni! Gratula Gida Barátom! Az 50.-iken berúgunk, ugye? Naná! a szabadulást meg kell ünnepelni!!!!! Ezt most tényleg nem értem! Milyen szabadulást? Homályosíts föl!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #867 Dátum: 2009. Július 12. - 19:09:57 » |
|
Ma van a 29.-ik éves házassági évfordulónk! Ha hiszitek, ha nem, életem legjobb döntése volt! Aki ismeri a feleségemet, az tudhatja, hogy jól választottam, remélem ő is! Láthatjátok: van jó példa is a házasságra, remélem nem vagyok itt ebben egyedül, másoknak is bejött, vagy be fog jönni! Gratula Gida Barátom! Az 50.-iken berúgunk, ugye? Naná! a szabadulást meg kell ünnepelni!!!!! Ezt most tényleg nem értem! Milyen szabadulást? Homályosíts föl! Állítólag az 50- ik évfordulón következmények nélkül meggondolhatod magad. Vagy nem? Most én szóltam be Jani helyett. Viccet félretéve, remélem, hogy nekem is így sikerül, mint Neked Ilussal. Naná, hogy megünnepeljük, nem úszod meg!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #868 Dátum: 2009. Július 12. - 19:19:26 » |
|
Ma van a 29.-ik éves házassági évfordulónk! Ha hiszitek, ha nem, életem legjobb döntése volt! Aki ismeri a feleségemet, az tudhatja, hogy jól választottam, remélem ő is! Láthatjátok: van jó példa is a házasságra, remélem nem vagyok itt ebben egyedül, másoknak is bejött, vagy be fog jönni! Gratula Gida Barátom! Az 50.-iken berúgunk, ugye? Naná! a szabadulást meg kell ünnepelni!!!!! Ezt most tényleg nem értem! Milyen szabadulást? Homályosíts föl! Állítólag az 50- ik évfordulón következmények nélkül meggondolhatod magad. Vagy nem? Most én szóltam be Jani helyett. Viccet félretéve, remélem, hogy nekem is így sikerül, mint Neked Ilussal. Naná, hogy megünnepeljük, nem úszod meg! De először még jövőre a 30.-ikat, és szép sorjában a többit. Nem kapkodjuk el. Természetese várlak, sőt elvárlak titeket a jubileumra! Ja, de ne feledjétek, azért ilyenkor szép, és kedves ajándékokat is kell hozni, nemcsak éhes, szomjas szátokat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #869 Dátum: 2009. Július 12. - 21:22:32 » |
|
Ma van a 29.-ik éves házassági évfordulónk! Ha hiszitek, ha nem, életem legjobb döntése volt! Aki ismeri a feleségemet, az tudhatja, hogy jól választottam, remélem ő is! Láthatjátok: van jó példa is a házasságra, remélem nem vagyok itt ebben egyedül, másoknak is bejött, vagy be fog jönni! Gratula Gida Barátom! Az 50.-iken berúgunk, ugye? Naná! a szabadulást meg kell ünnepelni!!!!! Ezt most tényleg nem értem! Milyen szabadulást? Homályosíts föl! Állítólag az 50- ik évfordulón következmények nélkül meggondolhatod magad. Vagy nem? Most én szóltam be Jani helyett. Viccet félretéve, remélem, hogy nekem is így sikerül, mint Neked Ilussal. Naná, hogy megünnepeljük, nem úszod meg! De először még jövőre a 30.-ikat, és szép sorjában a többit. Nem kapkodjuk el. Természetese várlak, sőt elvárlak titeket a jubileumra! Ja, de ne feledjétek, azért ilyenkor szép, és kedves ajándékokat is kell hozni, nemcsak éhes, szomjas szátokat! Mér az a rengeteg lacetti a parkolóba nem lesz szép ajándék és mindanyiunkat egyszere egy helyen látni nem lesz kedves ajándék ugylátom a kor elöre haladtával az igények is nönek nem csak a receptre forditot öszeg
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
|