Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2355 Dátum: 2012. Január 22. - 15:12:48 » |
|
Isten éltesse Ladlac cartársunkat 40. születésnapja alkalmából!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #2356 Dátum: 2012. Január 22. - 15:14:11 » |
|
Isten éltesse Ladlac cartársunkat 40. születésnapja alkalmából! Boldog Szülinapot!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #2357 Dátum: 2012. Január 22. - 15:27:57 » |
|
Isten éltesse Ladlac cartársunkat 40. születésnapja alkalmából! Boldog Szülinapot!!! Isten éltessen!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #2358 Dátum: 2012. Január 22. - 15:49:09 » |
|
Isten éltesse Ladlac cartársunkat 40. születésnapja alkalmából! Boldog Szülinapot!!! Isten éltessen! Isten éltessen!
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #2359 Dátum: 2012. Január 22. - 16:54:43 » |
|
Isten éltesse Ladlac cartársunkat 40. születésnapja alkalmából! Boldog Szülinapot!!! Isten éltessen! Isten éltessen! Köszönöm szépen! Gyönyörű diórámát kaptam!!! Köszi, Üdv
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #2360 Dátum: 2012. Január 22. - 18:42:32 » |
|
Isten éltesse Ladlac cartársunkat 40. születésnapja alkalmából! Boldog Szülinapot!!! Isten éltessen! Isten éltessen! Köszönöm szépen! Gyönyörű diórámát kaptam!!! Köszi, Üdv Boldog születésnapot kolléga úr! Üdv. a 40-es csapatban!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2361 Dátum: 2012. Január 22. - 18:46:28 » |
|
Isten éltesse Ladlac cartársunkat 40. születésnapja alkalmából! Boldog Szülinapot!!! Isten éltessen! Isten éltessen! Köszönöm szépen! Gyönyörű diórámát kaptam!!! Köszi, Üdv Boldog születésnapot kolléga úr! Üdv. a 40-es csapatban! Boldog születésnapot!
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #2362 Dátum: 2012. Január 22. - 20:09:45 » |
|
Isten éltesse Ladlac cartársunkat 40. születésnapja alkalmából! Boldog Szülinapot!!! Isten éltessen! Isten éltessen! Köszönöm szépen! Gyönyörű diórámát kaptam!!! Köszi, Üdv Boldog születésnapot kolléga úr! Üdv. a 40-es csapatban! Boldog születésnapot! Boldog szülinapot!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Arpi
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2363 Dátum: 2012. Január 22. - 20:33:23 » |
|
Koszonom Mindenkinek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #2364 Dátum: 2012. Január 23. - 08:54:25 » |
|
Isten éltesse Ladlac cartársunkat 40. születésnapja alkalmából! Boldog Szülinapot!!! Isten éltessen! Isten éltessen! Köszönöm szépen! Gyönyörű diórámát kaptam!!! Köszi, Üdv Boldog születésnapot kolléga úr! Üdv. a 40-es csapatban! Boldog születésnapot! Boldog szülinapot! Köszönöm Cartársak!
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Yeti
|
|
« Hozzászólás #2365 Dátum: 2012. Január 23. - 09:43:45 » |
|
Isten éltesse Ladlac cartársunkat 40. születésnapja alkalmából! Boldog Szülinapot!!! Isten éltessen! Isten éltessen! Köszönöm szépen! Gyönyörű diórámát kaptam!!! Köszi, Üdv Boldog születésnapot kolléga úr! Üdv. a 40-es csapatban! Boldog születésnapot! Boldog szülinapot! Köszönöm Cartársak! Utólag is boldog születésnapot!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #2366 Dátum: 2012. Január 23. - 15:46:16 » |
|
Isten éltesse Ladlac cartársunkat 40. születésnapja alkalmából! Boldog Szülinapot!!! Isten éltessen! Isten éltessen! Köszönöm szépen! Gyönyörű diórámát kaptam!!! Köszi, Üdv Boldog születésnapot kolléga úr! Üdv. a 40-es csapatban! Boldog születésnapot! Boldog szülinapot! Köszönöm Cartársak! Utólag is boldog születésnapot! Isten éltessen sokáig!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #2367 Dátum: 2012. Január 24. - 08:03:12 » |
|
Isten éltesse Ladlac cartársunkat 40. születésnapja alkalmából! Boldog Szülinapot!!! Isten éltessen! Isten éltessen! Köszönöm szépen! Gyönyörű diórámát kaptam!!! Köszi, Üdv Boldog születésnapot kolléga úr! Üdv. a 40-es csapatban! Boldog születésnapot! Boldog szülinapot! Köszönöm Cartársak! Utólag is boldog születésnapot! Isten éltessen sokáig! Nehogymálemaardjak!!
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #2368 Dátum: 2012. Január 24. - 09:24:36 » |
|
Isten éltesse Ladlac cartársunkat 40. születésnapja alkalmából! Boldog Szülinapot!!! Isten éltessen! Isten éltessen! Köszönöm szépen! Gyönyörű diórámát kaptam!!! Köszi, Üdv Boldog születésnapot kolléga úr! Üdv. a 40-es csapatban! Boldog születésnapot! Boldog szülinapot! Köszönöm Cartársak! Utólag is boldog születésnapot! Isten éltessen sokáig! Nehogymálemaardjak!! Nekem is cask most van alkalmam gratulálni. Gratulálok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #2369 Dátum: 2012. Január 24. - 12:33:29 » |
|
Most vasárnap egy szép kerek számot ér el egyik igazán jelentős klubtársunk. Ő nem más, mint a főszerelőnk, vagyis: LADLAC, aki 40, azaz negyven éves lesz. Isten éltessen Laci barátunk nagyon sokáig, minden létező jóban, amit csak kívánsz Magadnak, és soha ne érjen baleset, és az autód se romoljon el! Remélem a cukrászok tudják a dolgukat, és szép tortát sütnek neki holnapra.
Sajnos egy baleset miatt eddig nem voltam gépközelben, így a tortás jókívánságot eddig nem tudtam megtenni, látom más szerencsére megtette!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|