athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1590 Dátum: 2010. Szeptember 11. - 19:49:42 » |
|
Isten éltesse Ladigidy cartársunkat 26. öööööööö.....izé.... 62. születésnapja alkalmából!
GRATULÁLOK!Boldog Születésnapot! Boldog szülinapot kívánok neked! Ha nem gond nem ismétlem meg az iwiwen Isten éltessen!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #1591 Dátum: 2010. Szeptember 12. - 06:39:44 » |
|
Isten éltesse Ladigidy cartársunkat 26. öööööööö.....izé.... 62. születésnapja alkalmából!
GRATULÁLOK!Boldog Születésnapot! Boldog szülinapot kívánok neked! Ha nem gond nem ismétlem meg az iwiwen Isten éltessen! Boldog szülinapot kívánok.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1592 Dátum: 2010. Szeptember 12. - 11:07:57 » |
|
Újra megköszönöm mindenkinek a felköszöntést, kedvesek vagytok, szeretlek titeket! Mint már annyiszor mondtam, szuper klassz klubunk van. Lehet, hogy van jobb autó a mienknél, de jobb klubja biztos nincs egyiknek sem!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1593 Dátum: 2010. Szeptember 12. - 11:24:37 » |
|
Hétfőn lesz szülinapja a klub angol tolmácsának LAUKLARINAK! Isten éltessen nagyon sokáig csupa jóban Klári! Őt sokan ismerik, akik járnak talikra! Kérem, hogy ő is kapjon egy szép tortát.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Szeptember 12. - 11:26:34 írta ladigidy »
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #1594 Dátum: 2010. Szeptember 13. - 10:02:58 » |
|
Újra megköszönöm mindenkinek a felköszöntést, kedvesek vagytok, szeretlek titeket! Mint már annyiszor mondtam, szuper klassz klubunk van. Lehet, hogy van jobb autó a mienknél, de jobb klubja biztos nincs egyiknek sem! Isten éltessen sokáig, Gidy, még legalább ugyanennyi ideig!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1595 Dátum: 2010. Szeptember 13. - 15:59:01 » |
|
Köszönöm ,köszönöm, és köszönöm. Most pedig majd jöjjenek a többiek is, mint például Giovanni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1596 Dátum: 2010. Szeptember 13. - 19:52:47 » |
|
Hétfőn lesz szülinapja a klub angol tolmácsának LAUKLARINAK! Isten éltessen nagyon sokáig csupa jóban Klári! Őt sokan ismerik, akik járnak talikra! Kérem, hogy ő is kapjon egy szép tortát.
Isten éltesse így ismeretlenül is! Lehet nagyon nap vége van, meg tudatlan is vagyok, de kijaza Lauklári?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1597 Dátum: 2010. Szeptember 13. - 19:54:36 » |
|
Isten éltesse így ismeretlenül is! Lehet nagyon nap vége van, meg tudatlan is vagyok, de kijaza Lauklári? Hát a Laugidynek a lánya.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1598 Dátum: 2010. Szeptember 13. - 19:56:00 » |
|
Isten éltesse így ismeretlenül is! Lehet nagyon nap vége van, meg tudatlan is vagyok, de kijaza Lauklári? Hát a Laugidynek a lánya. Aham...már értem...köszi! De miért Lau?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1599 Dátum: 2010. Szeptember 13. - 19:58:59 » |
|
Isten éltesse így ismeretlenül is! Lehet nagyon nap vége van, meg tudatlan is vagyok, de kijaza Lauklári? Hát a Laugidynek a lánya. Aham...már értem...köszi! De miért Lau? Klári a Csaba fiam kedvese, és azért Lau, mert a vezetékneve így kezdődik. Egyébként ismerhetnéd, mert Csopakon ott volt, meg persze máshol is, mint komoly talizó, nem úgy, mint...Ki is?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1600 Dátum: 2010. Szeptember 13. - 20:00:01 » |
|
tévedtem
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1601 Dátum: 2010. Szeptember 13. - 20:01:16 » |
|
Hát akkor Isten éltesse sokáig a Klárit!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1602 Dátum: 2010. Szeptember 13. - 20:04:08 » |
|
Hát akkor Isten éltesse sokáig a Klárit! Boldog szülinapot Klári
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1603 Dátum: 2010. Szeptember 13. - 20:06:34 » |
|
Isten éltesse így ismeretlenül is! Lehet nagyon nap vége van, meg tudatlan is vagyok, de kijaza Lauklári? Hát a Laugidynek a lánya. Aham...már értem...köszi! De miért Lau? Klári a Csaba fiam kedvese, és azért Lau, mert a vezetékneve így kezdődik. Egyébként ismerhetnéd, mert Csopakon ott volt, meg persze máshol is, mint komoly talizó, nem úgy, mint...Ki is? Én is komoly talizó vagyok...minden talin ott voltam....ami 100-km-res körzetben volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1604 Dátum: 2010. Szeptember 14. - 06:35:31 » |
|
Hát akkor Isten éltesse sokáig a Klárit! Boldog szülinapot Klári Boldog születésnapot!
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|