svbpetya
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1245 Dátum: 2014. November 04. - 17:43:10 » |
|
Sziasztok!
Keresek egy db 15-ös lemez felnit és esetleg egy 185/60 r15 téli gumit.
Normális méretű pótkereket szeretnék. Esetleg valaki, aki hasonló cipőben jár, talán két felnit egyszerűbb venni.
Ötletek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1246 Dátum: 2014. November 05. - 08:01:29 » |
|
Eladó lesz tavasszal (az autóról már lekerült, de még felnin van, áprilisban szedem le) 4 db Hankook Ventus Prime nyári gumi. DOT. 4208. Minta: 6-7mm (futott talán 30000km-t a Lacettin). Méret: 205/50R16. Az egyik 2 éve volt javítva defekt után.
Az ár mondjuk 5000/db, alkuképes. Akik ismernek engem és az autót tudják, nincs elhasználva a gumi. Én azért szedem le, mert már 6 évesek és úgy érzem, nem tapad úgy, mint korábban. A gumis szerint hülye vagyok, pedig tőle veszem az újat is. Érdeklődni itt, priviben.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1247 Dátum: 2014. November 05. - 08:18:14 » |
|
Nekem 8 évesek a nyáriak, kb 5 mm van még rajtuk. Tavasszal kérdeztem is a gumist, hogy cseréljem-e a következő szezonra, de azt mondta, hogy felesleges. Pedig ezzel ő is elesett egy rakás pénztől. Egyébként olvastam valahol, hogy megfelelő tárolással és ápolással 10 éves korukig nyugodtan lehet használni a gumikat. Persze ha repedezett az oldalfal, akkor mindenképp cserés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Levi75
Teljes tag
Nem elérhető
SW Elite ACC 2,0d
|
|
« Hozzászólás #1249 Dátum: 2014. November 05. - 20:37:41 » |
|
Sziasztok!
Keresek egy db 15-ös lemez felnit és esetleg egy 185/60 r15 téli gumit.
Normális méretű pótkereket szeretnék. Esetleg valaki, aki hasonló cipőben jár, talán két felnit egyszerűbb venni.
Ötletek?
Én a virsli pótkereket beraktam a garázsba és a nem használt szezon kerekeiből egy megy mindig pótkeréknek. Nem kell plusz felni, gumi, mert úgyis pihen mindig 4 db.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1250 Dátum: 2014. November 06. - 08:24:05 » |
|
Nekem 8 évesek a nyáriak, kb 5 mm van még rajtuk. Tavasszal kérdeztem is a gumist, hogy cseréljem-e a következő szezonra, de azt mondta, hogy felesleges. Pedig ezzel ő is elesett egy rakás pénztől. Egyébként olvastam valahol, hogy megfelelő tárolással és ápolással 10 éves korukig nyugodtan lehet használni a gumikat. Persze ha repedezett az oldalfal, akkor mindenképp cserés.
Nem repedezett, sőt, itt - ott még apró szőrök is ott vannak. Dettó, gumis azt mondta, hülye vagyok, ha cserélem. De most szeptemberbenben, amikor a nagy esők voltak, többször is úgy éreztem elindulásoknál, hogy nem tapad úgy, mint régebben. Fékezésnél nem volt gond vele, de inkább nem várom meg, amíg baj lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vöri
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1251 Dátum: 2014. November 06. - 09:06:26 » |
|
Sziasztok! Eladnám a megmaradt téli gumi garnitúrát. 3db gyári lemezfelniről lenne szó (negyediknek a pótkereket használtam). Rajtuk levő gumik: 2db 5mm-es fulda, és egy 4,5mm-es kleber. Külön látható egy ugyanilyen kleber (nincs felni hozzá) A hirdetés itt látható: http://olx.hu/hirdetes/lacetti-lemezfelni-ID2Kw31.htmlÜdv: Vöri
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1252 Dátum: 2014. November 06. - 09:43:15 » |
|
Sziasztok! Eladnám a megmaradt téli gumi garnitúrát. 3db gyári lemezfelniről lenne szó (negyediknek a pótkereket használtam). Rajtuk levő gumik: 2db 5mm-es fulda, és egy 4,5mm-es kleber. Külön látható egy ugyanilyen kleber (nincs felni hozzá) A hirdetés itt látható: http://olx.hu/hirdetes/lacetti-lemezfelni-ID2Kw31.htmlÜdv: Vöri 3 db felnit nehéz lesz elpasszolni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vöri
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1253 Dátum: 2014. November 06. - 10:10:43 » |
|
[/quote]3 db felnit nehéz lesz elpasszolni. [/quote] Ezekben annak idején teljes értékű pótkerék volt (kihasználatlanul). Én azért vettem csak hármat. Hátha valaki hasonlóan gondolkodik. De természetesen egyesével is eladó, úgy 9 ezer/db.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1254 Dátum: 2014. November 06. - 10:26:11 » |
|
Sziasztok! Eladnám a megmaradt téli gumi garnitúrát. 3db gyári lemezfelniről lenne szó (negyediknek a pótkereket használtam). Rajtuk levő gumik: 2db 5mm-es fulda, és egy 4,5mm-es kleber. Külön látható egy ugyanilyen kleber (nincs felni hozzá) A hirdetés itt látható: http://olx.hu/hirdetes/lacetti-lemezfelni-ID2Kw31.htmlÜdv: Vöri posta mennyi lenne? ha ebben az árban meg tudod oldani jöhet
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Vöri
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1255 Dátum: 2014. November 06. - 10:57:46 » |
|
Sziasztok! Eladnám a megmaradt téli gumi garnitúrát. 3db gyári lemezfelniről lenne szó (negyediknek a pótkereket használtam). Rajtuk levő gumik: 2db 5mm-es fulda, és egy 4,5mm-es kleber. Külön látható egy ugyanilyen kleber (nincs felni hozzá) A hirdetés itt látható: http://olx.hu/hirdetes/lacetti-lemezfelni-ID2Kw31.htmlÜdv: Vöri posta mennyi lenne? ha ebben az árban meg tudod oldani jöhet Ötezer forintot mondtak, ha több a felettit átvállalom. Helyileg hová kellene, hátha megy arra vmi ismerős? És természetesen mennyire sürgős? szerk: közben megnéztem az adatlapot
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2014. November 06. - 11:01:29 írta Vöri »
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1256 Dátum: 2014. November 06. - 11:13:12 » |
|
Sziasztok! Eladnám a megmaradt téli gumi garnitúrát. 3db gyári lemezfelniről lenne szó (negyediknek a pótkereket használtam). Rajtuk levő gumik: 2db 5mm-es fulda, és egy 4,5mm-es kleber. Külön látható egy ugyanilyen kleber (nincs felni hozzá) A hirdetés itt látható: http://olx.hu/hirdetes/lacetti-lemezfelni-ID2Kw31.htmlÜdv: Vöri posta mennyi lenne? ha ebben az árban meg tudod oldani jöhet Ötezer forintot mondtak, ha több a felettit átvállalom. Helyileg hová kellene, hátha megy arra vmi ismerős? És természetesen mennyire sürgős? szerk: közben megnéztem az adatlapot én 4 kereket adtam fel 3800ft ért vaterafutárral
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #1257 Dátum: 2014. November 07. - 14:35:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kubu87
|
|
« Hozzászólás #1258 Dátum: 2014. November 07. - 20:43:18 » |
|
Azt hittem a Taurus csak teherautó és buszokra való abroncsokat gyárt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sx2004
|
|
« Hozzászólás #1259 Dátum: 2014. November 07. - 23:01:24 » |
|
Azt hittem a Taurus csak teherautó és buszokra való abroncsokat gyárt! Amennyiben a legolcsóbb téli gumik közül kell venni gumit céleszköz, jobb lehet mint kopott nyárival járkálni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|