|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #962 Dátum: 2011. Szeptember 23. - 15:41:23 » |
|
Nekem volt ilyenem korábban,elég gyenge anyagból van. 2 hetesen 1500km után az egyiket sikerült szétcsapnom,javításnál sokat szívott vele a szaki.Ezért olcsó...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #963 Dátum: 2011. Szeptember 23. - 21:07:00 » |
|
Nekem volt ilyenem korábban,elég gyenge anyagból van. 2 hetesen 1500km után az egyiket sikerült szétcsapnom,javításnál sokat szívott vele a szaki.Ezért olcsó... Sokan negatív véleménnyel vannak az Alessio felnikről. Viszont nekem még anno a Lanoson volt Alessio f1 garnitúra és semmi problémám nem volt vele pedig egy jó pár ezer kilométert mentem velük. Szerintem annyi a lényeg ,hogy ezeken a csodás magyar utakon nem szabad nagyon peres gumikat használni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #964 Dátum: 2011. Szeptember 23. - 21:17:46 » |
|
Nekem volt ilyenem korábban,elég gyenge anyagból van. 2 hetesen 1500km után az egyiket sikerült szétcsapnom,javításnál sokat szívott vele a szaki.Ezért olcsó... Sokan negatív véleménnyel vannak az Alessio felnikről. Viszont nekem még anno a Lanoson volt Alessio f1 garnitúra és semmi problémám nem volt vele pedig egy jó pár ezer kilométert mentem velük. Szerintem annyi a lényeg ,hogy ezeken a csodás magyar utakon nem szabad nagyon peres gumikat használni. Nekem öt éve van Alessio felni a kocsin, soha nem volt gondom velük pedig sűrűn járok földutakon is.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #965 Dátum: 2011. Szeptember 23. - 21:40:30 » |
|
Nekem volt ilyenem korábban,elég gyenge anyagból van. 2 hetesen 1500km után az egyiket sikerült szétcsapnom,javításnál sokat szívott vele a szaki.Ezért olcsó... Sokan negatív véleménnyel vannak az Alessio felnikről. Viszont nekem még anno a Lanoson volt Alessio f1 garnitúra és semmi problémám nem volt vele pedig egy jó pár ezer kilométert mentem velük. Szerintem annyi a lényeg ,hogy ezeken a csodás magyar utakon nem szabad nagyon peres gumikat használni. Nekem öt éve van Alessio felni a kocsin, soha nem volt gondom velük pedig sűrűn járok földutakon is. Ez sajàt tapasztalat volt.Sajnos a belsö felén kapta a sérülést ezért az egyengetés közben berepedt és hegeszteni kellett.195/55r14 volt a gumi rajta(gyàri méret).Ja és hegesztés közben a külsö fele szét lett karcolva (jelzem szakmühely volt),így lett egy fényezés is.Többe került mint egy új felni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #966 Dátum: 2011. Szeptember 24. - 08:41:47 » |
|
Nekem volt ilyenem korábban,elég gyenge anyagból van. 2 hetesen 1500km után az egyiket sikerült szétcsapnom,javításnál sokat szívott vele a szaki.Ezért olcsó... Sokan negatív véleménnyel vannak az Alessio felnikről. Viszont nekem még anno a Lanoson volt Alessio f1 garnitúra és semmi problémám nem volt vele pedig egy jó pár ezer kilométert mentem velük. Szerintem annyi a lényeg ,hogy ezeken a csodás magyar utakon nem szabad nagyon peres gumikat használni. Nekem öt éve van Alessio felni a kocsin, soha nem volt gondom velük pedig sűrűn járok földutakon is. Nem a földút ami számít hanem a jó magyar utak tankcsapdákkal és sajnos az Alessio az egyik leggyengébb anyagból készült felni az ára is olyan...
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #967 Dátum: 2011. Szeptember 24. - 10:04:23 » |
|
Nekem volt ilyenem korábban,elég gyenge anyagból van. 2 hetesen 1500km után az egyiket sikerült szétcsapnom,javításnál sokat szívott vele a szaki.Ezért olcsó... Sokan negatív véleménnyel vannak az Alessio felnikről. Viszont nekem még anno a Lanoson volt Alessio f1 garnitúra és semmi problémám nem volt vele pedig egy jó pár ezer kilométert mentem velük. Szerintem annyi a lényeg ,hogy ezeken a csodás magyar utakon nem szabad nagyon peres gumikat használni. Nekem öt éve van Alessio felni a kocsin, soha nem volt gondom velük pedig sűrűn járok földutakon is. Nem a földút ami számít hanem a jó magyar utak tankcsapdákkal és sajnos az Alessio az egyik leggyengébb anyagból készült felni az ára is olyan... Akkor nekem vagy sikerült elkerülni a Pesti kátyukat vagy nem is olyan **** az a felni így 70 ezer km után is.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #968 Dátum: 2011. Szeptember 25. - 05:41:29 » |
|
Nekem volt ilyenem korábban,elég gyenge anyagból van. 2 hetesen 1500km után az egyiket sikerült szétcsapnom,javításnál sokat szívott vele a szaki.Ezért olcsó... Sokan negatív véleménnyel vannak az Alessio felnikről. Viszont nekem még anno a Lanoson volt Alessio f1 garnitúra és semmi problémám nem volt vele pedig egy jó pár ezer kilométert mentem velük. Szerintem annyi a lényeg ,hogy ezeken a csodás magyar utakon nem szabad nagyon peres gumikat használni. Nekem öt éve van Alessio felni a kocsin, soha nem volt gondom velük pedig sűrűn járok földutakon is. Nem a földút ami számít hanem a jó magyar utak tankcsapdákkal és sajnos az Alessio az egyik leggyengébb anyagból készült felni az ára is olyan... Akkor nekem vagy sikerült elkerülni a Pesti kátyukat vagy nem is olyan **** az a felni így 70 ezer km után is. Normál használathoz tökéletes.Nekem 6,5 éve és 80000Km óta van fenn és hibátlan.Ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
szijjani
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #969 Dátum: 2011. Október 14. - 12:25:02 » |
|
Ma voltam a COREA CAR KFT nél. Okt 15 után lessz acél felni. 6000ft /db ért. Hátha valakit érdekel. Szijjani
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Papfalusi Péter
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #970 Dátum: 2011. November 03. - 08:12:30 » |
|
Eladó lenne 4db gyári lacetti felnire szerelt téligumi garnitúra. Teljesen hibátlanok, nincs semmi baja, egyből használhatóak. A gumik is jó állapotúak, Good Year UG7 Ultragrip van rátéve, ezt a telet simán, de a jövő telet is átvészeli. 48ezer forintos irányáron eladó!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Papfalusi Péter
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #972 Dátum: 2011. November 03. - 18:18:12 » |
|
Persze, ilyen sok van:P Jó ajánlatért vihető!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #973 Dátum: 2011. November 04. - 15:25:53 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
Papfalusi Péter
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #974 Dátum: 2011. November 06. - 22:22:05 » |
|
Sziasztok! akit érdekel 42ért azonnal vihető!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|