Döme
|
|
« Hozzászólás #390 Dátum: 2009. Szeptember 22. - 20:40:30 » |
|
Téli megvan, acélfelnin. Jön a hideg/esős idő, felrakatom azt. Nameg kellene az a minimum 150.000 magyar forint is... Most elárultad a minimálárat! OFF! Tegnap voltam Százhalombattán!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shark
|
|
« Hozzászólás #391 Dátum: 2009. Szeptember 23. - 18:29:57 » |
|
Téli megvan, acélfelnin. Jön a hideg/esős idő, felrakatom azt. Nameg kellene az a minimum 150.000 magyar forint is... Most elárultad a minimálárat! Inkább úgy fogalmaznék, hogy ebből az árból már nem nagyon szeretnék engedni. Nincs nagy túljelentkezés... Pedig megéri!! Tavasszal még durvábbat tervezek venni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #392 Dátum: 2009. Szeptember 23. - 18:31:47 » |
|
Méretre vagy kinézetre durvább?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #393 Dátum: 2009. Szeptember 23. - 18:33:39 » |
|
Téli megvan, acélfelnin. Jön a hideg/esős idő, felrakatom azt. Nameg kellene az a minimum 150.000 magyar forint is... Most elárultad a minimálárat! Inkább úgy fogalmaznék, hogy ebből az árból már nem nagyon szeretnék engedni. Nincs nagy túljelentkezés... Pedig megéri!! Tavasszal még durvábbat tervezek venni. Pedig már ezt is durvának tartjuk sokan, talán ezért sincs túljelentkezés a cuccért. Szerintem tedd fel a vaterára, hátha ott jelentkeznek érte.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Shark
|
|
« Hozzászólás #394 Dátum: 2009. Szeptember 25. - 12:20:47 » |
|
Mindkettőben! Talán megkockáztatok egy kicsivel peresebb gumit, és ha találok PZero Rosso-t jó árban, akkor az minőségben is egy kis előrelépés lesz. Felniben meg mostanában azok tetszenek, amik szegecseltek is, és van benne némi fekete szín... Jővő nyárra az lesz a design azthiszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #395 Dátum: 2009. Szeptember 25. - 14:50:25 » |
|
Mindkettőben! Talán megkockáztatok egy kicsivel peresebb gumit, és ha találok PZero Rosso-t jó árban, akkor az minőségben is egy kis előrelépés lesz. Felniben meg mostanában azok tetszenek, amik szegecseltek is, és van benne némi fekete szín... Jővő nyárra az lesz a design azthiszem. Nincs valakinek feleslegben 2 db gyári műa dísztárcsája? (Ladlac, meatloaf.. ?? ) A lestrapáltakon (ez is két darab... ) én kipróbálnám a fenti dizájnt, merthogy szerintem is jól nézne ki, csak épp nem szeretnék felnire költeni...- lefúvom feketével, a "küllő"széleket meg ezüsttel - 'oszt ha jól néz ki tönkreteszem a jókat is...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #396 Dátum: 2009. Szeptember 25. - 15:53:56 » |
|
Mindkettőben! Talán megkockáztatok egy kicsivel peresebb gumit, és ha találok PZero Rosso-t jó árban, akkor az minőségben is egy kis előrelépés lesz. Felniben meg mostanában azok tetszenek, amik szegecseltek is, és van benne némi fekete szín... Jővő nyárra az lesz a design azthiszem. Nincs valakinek feleslegben 2 db gyári műa dísztárcsája? (Ladlac, meatloaf.. ?? ) A lestrapáltakon (ez is két darab... ) én kipróbálnám a fenti dizájnt, merthogy szerintem is jól nézne ki, csak épp nem szeretnék felnire költeni...- lefúvom feketével, a "küllő"széleket meg ezüsttel - 'oszt ha jól néz ki tönkreteszem a jókat is... Nekem nincs.A téli gumim is könnyűfém felnin van.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #397 Dátum: 2009. Szeptember 25. - 16:55:11 » |
|
Mindkettőben! Talán megkockáztatok egy kicsivel peresebb gumit, és ha találok PZero Rosso-t jó árban, akkor az minőségben is egy kis előrelépés lesz. Felniben meg mostanában azok tetszenek, amik szegecseltek is, és van benne némi fekete szín... Jővő nyárra az lesz a design azthiszem. Nincs valakinek feleslegben 2 db gyári műa dísztárcsája? (Ladlac, meatloaf.. ?? ) A lestrapáltakon (ez is két darab... ) én kipróbálnám a fenti dizájnt, merthogy szerintem is jól nézne ki, csak épp nem szeretnék felnire költeni...- lefúvom feketével, a "küllő"széleket meg ezüsttel - 'oszt ha jól néz ki tönkreteszem a jókat is... Nekem nincs.A téli gumim is könnyűfém felnin van. Nekünk van!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #398 Dátum: 2009. Szeptember 25. - 21:34:04 » |
|
Mindkettőben! Talán megkockáztatok egy kicsivel peresebb gumit, és ha találok PZero Rosso-t jó árban, akkor az minőségben is egy kis előrelépés lesz. Felniben meg mostanában azok tetszenek, amik szegecseltek is, és van benne némi fekete szín... Jővő nyárra az lesz a design azthiszem. Nincs valakinek feleslegben 2 db gyári műa dísztárcsája? (Ladlac, meatloaf.. ?? ) A lestrapáltakon (ez is két darab... ) én kipróbálnám a fenti dizájnt, merthogy szerintem is jól nézne ki, csak épp nem szeretnék felnire költeni...- lefúvom feketével, a "küllő"széleket meg ezüsttel - 'oszt ha jól néz ki tönkreteszem a jókat is... Nekem nincs.A téli gumim is könnyűfém felnin van. De jó nemrég adtam oda a havernek négyet mert én chromosat raktam fel.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #399 Dátum: 2009. Szeptember 26. - 17:10:54 » |
|
Mindkettőben! Talán megkockáztatok egy kicsivel peresebb gumit, és ha találok PZero Rosso-t jó árban, akkor az minőségben is egy kis előrelépés lesz. Felniben meg mostanában azok tetszenek, amik szegecseltek is, és van benne némi fekete szín... Jővő nyárra az lesz a design azthiszem. Nincs valakinek feleslegben 2 db gyári műa dísztárcsája? (Ladlac, meatloaf.. ?? ) A lestrapáltakon (ez is két darab... ) én kipróbálnám a fenti dizájnt, merthogy szerintem is jól nézne ki, csak épp nem szeretnék felnire költeni...- lefúvom feketével, a "küllő"széleket meg ezüsttel - 'oszt ha jól néz ki tönkreteszem a jókat is... Felesleges nekem sincs sajna...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
Shark
|
|
« Hozzászólás #400 Dátum: 2009. Szeptember 28. - 16:03:42 » |
|
Sziasztok!
Eladóvá válik a nyárigumi + alufelni garnitúrám. Várnék rá ajánlatokat:
AWS - Italy R17-es 5 küllős alufelni Pirelli PzeroNero 215/45 R17 peremvédelemmel ellátott gumival.
Kb. 10.000 km van bennük. A felni nincs megütve, vigyáztam rá. 1-2 horzsolás látszik rajta csupán. Gumi szinte új állapotba, még szőrös!
Én 235.000-ért vettem a garnitúrát zsír újonnan, rejtett szeleppel, kerékőrrel. A legtöbbet ajánló cartárs fogja elvinni. A következő 2 hétben csak itt hirdetem!
Sziasztok! Látom, ez itt nem nagyon akar elkelni. Még néhány napot várok azért, mielőtt meghírdetem máshol is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #401 Dátum: 2009. Szeptember 28. - 16:09:46 » |
|
Sziasztok!
AWS - Italy R17-es 5 küllős alufelni Pirelli PzeroNero 215/45 R17 peremvédelemmel ellátott gumival.
Kb. 10.000 km van bennük. A felni nincs megütve, vigyáztam rá. 1-2 horzsolás látszik rajta csupán. Gumi szinte új állapotba, még szőrös!
Én 235.000-ért vettem a garnitúrát zsír újonnan, rejtett szeleppel, kerékőrrel. A legtöbbet ajánló cartárs fogja elvinni. A következő 2 hétben csak itt hirdetem!
Sziasztok! Látom, ez itt nem nagyon akar elkelni. Még néhány napot várok azért, mielőtt meghírdetem máshol is. Itt rendes dolgozó emberek vannak, nekik meg nincs ennyi pénzük, talán csak Gidynek.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #402 Dátum: 2009. Szeptember 28. - 16:51:48 » |
|
Sziasztok!
Sziasztok! Látom, ez itt nem nagyon akar elkelni. Még néhány napot várok azért, mielőtt meghírdetem máshol is. Itt rendes dolgozó emberek vannak, nekik meg nincs ennyi pénzük, talán csak Gidynek. Jani! Ezt hogyan kell értenem? Nem vagyok rendes? Nem vagyok dolgozó? Vagy az vagyok, de kivétel? Vagy csak egyszerűen cikizni akartál? Amúgy meg a peres gumik nem érdekelnek, sőt nem /55-öst vettem, hanem /60-ast. Nekem így jó!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #403 Dátum: 2009. Szeptember 28. - 17:42:10 » |
|
Sziasztok!
Sziasztok! Látom, ez itt nem nagyon akar elkelni. Még néhány napot várok azért, mielőtt meghírdetem máshol is. Itt rendes dolgozó emberek vannak, nekik meg nincs ennyi pénzük, talán csak Gidynek. Ez talán nem a legjobb hozzászólásod, mert azt nem tudod kinek mennyi munkája van amögött amit elért! Azt hiszem ha végig csinálod velünk, hogy munka után késő estig dolgozol otthon, nincs szabad időd hétvégéd éveken át akkor nem írsz meggondolatlanul dolgokat!!!!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #404 Dátum: 2009. Szeptember 28. - 18:44:18 » |
|
Sziasztok!
Sziasztok! Látom, ez itt nem nagyon akar elkelni. Még néhány napot várok azért, mielőtt meghírdetem máshol is. Itt rendes dolgozó emberek vannak, nekik meg nincs ennyi pénzük, talán csak Gidynek. Jani! Ezt hogyan kell értenem? Nem vagyok rendes? Nem vagyok dolgozó? Vagy az vagyok, de kivétel? Vagy csak egyszerűen cikizni akartál? Amúgy meg a peres gumik nem érdekelnek, sőt nem /55-öst vettem, hanem /60-ast. Nekem így jó! Te vagy a kivétel. A BKV egy jól fizető cég.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|