cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #330 Dátum: 2009. Augusztus 16. - 10:54:28 » |
|
Semmi közöm hozzá, de engedjék meg egy jótanács az érdeklődő kollégák javára! Kripic! Amikor leveszi a gumis, jelöltesd meg vele a forgásirányt (mivel nem kötött forgásirányú a gumi)...feltéve ha lesznek ezek még autóra szerelve. Ugyanis ha ellenkezőleg lesz felrakva, akkor könnyen kaphat szálszakadást. Bocsi, hogy belepofáztam... Teljesen egyetértek veled, így fogok tenni. Az egyikre igényt tartanék,hozd el légyszíves és érte megyek.Nekem az egyiken van egy pici dudor,akkor azt kicserélném.Köszi
Engem érdekelne a másik "levetett" gumi, ha lehet... Akkor ezek szerint elkelt... Milyen baromi jó üzletember vagyok... Ráadásul időközben lemondtam a harmadikról is, Ladlac mester azt is lenyúlta... Ezek után boxoljátok le, kinek melyik oldali kell: 2 db balos, 1 db jobbos lesz... Közben rájöttem,hogy nekem kumho van fenn gyárilag,így csak párban tudom lecserélni,tehát kettő érdekelne.Akkor most mennyi gumid van még,hogy is állunk? Végül is 3 db. Ebből elvileg jut 1-1 balra, meg jobbra, ha Ladlacnak elég 1 is (neki - elvileg - pótkeréknek kell.) Ha lebeszéltétek, értesítsetek. Úgy egyébként toll a fülébe az Automax-nak: Nagy lelkesen megrendelem a gumikat, erre fölhívnak, hogy hát izé, bocsi, ez éppen nincs raktáron, majd a 24.-ei héten... Úgy saccolom, hogy 27-éig van időtök egyezkedni... Az automax az a startgumi? Mert nekik még mindig nem bocsájtottam meg, amit a kocsi átvételekor műveltek!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #331 Dátum: 2009. Augusztus 17. - 09:39:11 » |
|
Autómax, az Startgumi! Nekem nagyon jó volt, akciós alufelnijeim is onnan vannak. Cápát felismerték, azért szívatták meg!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
csavardi
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #332 Dátum: 2009. Augusztus 19. - 12:39:28 » |
|
Semmi közöm hozzá, de engedjék meg egy jótanács az érdeklődő kollégák javára! Kripic! Amikor leveszi a gumis, jelöltesd meg vele a forgásirányt (mivel nem kötött forgásirányú a gumi)...feltéve ha lesznek ezek még autóra szerelve. Ugyanis ha ellenkezőleg lesz felrakva, akkor könnyen kaphat szálszakadást. Bocsi, hogy belepofáztam... Teljesen egyetértek veled, így fogok tenni. Az egyikre igényt tartanék,hozd el légyszíves és érte megyek.Nekem az egyiken van egy pici dudor,akkor azt kicserélném.Köszi
Engem érdekelne a másik "levetett" gumi, ha lehet... Akkor ezek szerint elkelt... Milyen baromi jó üzletember vagyok... Ráadásul időközben lemondtam a harmadikról is, Ladlac mester azt is lenyúlta... Ezek után boxoljátok le, kinek melyik oldali kell: 2 db balos, 1 db jobbos lesz... Közben rájöttem,hogy nekem kumho van fenn gyárilag,így csak párban tudom lecserélni,tehát kettő érdekelne.Akkor most mennyi gumid van még,hogy is állunk? Végül is 3 db. Ebből elvileg jut 1-1 balra, meg jobbra, ha Ladlacnak elég 1 is (neki - elvileg - pótkeréknek kell.) Ha lebeszéltétek, értesítsetek. Úgy egyébként toll a fülébe az Automax-nak: Nagy lelkesen megrendelem a gumikat, erre fölhívnak, hogy hát izé, bocsi, ez éppen nincs raktáron, majd a 24.-ei héten... Úgy saccolom, hogy 27-éig van időtök egyezkedni... úgy néz ki, puskás ferkóval együtt érkeztem, nekem csak a füle jutott...
|
|
|
Naplózva
|
170000miles
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #333 Dátum: 2009. Augusztus 19. - 19:00:16 » |
|
Engem érdekelne a másik "levetett" gumi, ha lehet... Akkor ezek szerint elkelt... Milyen baromi jó üzletember vagyok... Ráadásul időközben lemondtam a harmadikról is, Ladlac mester azt is lenyúlta... Ezek után boxoljátok le, kinek melyik oldali kell: 2 db balos, 1 db jobbos lesz... Közben rájöttem,hogy nekem kumho van fenn gyárilag,így csak párban tudom lecserélni,tehát kettő érdekelne.Akkor most mennyi gumid van még,hogy is állunk? Végül is 3 db. Ebből elvileg jut 1-1 balra, meg jobbra, ha Ladlacnak elég 1 is (neki - elvileg - pótkeréknek kell.) Ha lebeszéltétek, értesítsetek. Úgy egyébként toll a fülébe az Automax-nak: Nagy lelkesen megrendelem a gumikat, erre fölhívnak, hogy hát izé, bocsi, ez éppen nincs raktáron, majd a 24.-ei héten... Úgy saccolom, hogy 27-éig van időtök egyezkedni... Egyeztettünk,Laci visz egyet pótkeréknek,én meg kettőt.A forgásirányt ne felejtsétek rárajzolni.Tenkju.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
|
joshka123
Kábelbarát
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #335 Dátum: 2009. Augusztus 22. - 10:45:22 » |
|
Sziasztok! Kedd délután óta Lacettis vagyok. Vettem egy négy éves autót. Ma reggelre ellopták a 16"-os könnyűfém kerekeimet, most ott áll szegényke téglákon. Ha lenne valakinek 4 db eladó kereke, természetesen csak lemezfelnivel, jelezze, kérem. Mindegy, hogy téli, vagy nyári. Köszi, joshka123 T: 309148165
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #336 Dátum: 2009. Augusztus 22. - 11:00:29 » |
|
Sziasztok! Kedd délután óta Lacettis vagyok. Vettem egy négy éves autót. Ma reggelre ellopták a 16"-os könnyűfém kerekeimet, most ott áll szegényke téglákon. Ha lenne valakinek 4 db eladó kereke, természetesen csak lemezfelnivel, jelezze, kérem. Mindegy, hogy téli, vagy nyári. Köszi, joshka123 T: 309148165
Üdv itt a fedélzeten! Rettenetesen sajnálunk, hogy így kellett bemutatkoznod, hogy rögtön ilyen segítséget kell kérned. Remélhetőleg, aki lecserélte a kerekeit nagyobb átmérőjűre, és megtartotta, tud Neked segíteni. Ha nem, akkor nézz utána az Automax-nál, mindig van akciós felni, gumi. Továbbá megkeresheted a "klub szervizünket" Horváth Autóklinikát, és Rudi biztosan tud szerezni megfizethető áron új kerekeket. Ha kell ez ügyben további segítség, keress meg privátban! Drukkolunk Neked! Cascod gondolom nem volt, mert, ha van, akkor nem lesz akkora tragédia, mint anélkül.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #337 Dátum: 2009. Augusztus 22. - 11:07:20 » |
|
Üdv itt a fedélzeten! Rettenetesen sajnálunk, hogy így kellett bemutatkoznod, hogy rögtön ilyen segítséget kell kérned. Remélhetőleg, aki lecserélte a kerekeit nagyobb átmérőjűre, és megtartotta, tud Neked segíteni. Ha nem, akkor nézz utána az Automax-nál, mindig van akciós felni, gumi. Továbbá megkeresheted a "klub szervizünket" Horváth Autóklinikát, és Rudi biztosan tud szerezni megfizethető áron új kerekeket. Ha kell ez ügyben további segítség, keress meg privátban! Drukkolunk Neked! Cascod gondolom nem volt, mert, ha van, akkor nem lesz akkora tragédia, mint anélkül. Vagy Sebiéket megkérdezni, hogy nincs-e a bontottból nekik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #338 Dátum: 2009. Augusztus 22. - 12:09:27 » |
|
Üdv itt a fedélzeten! Rettenetesen sajnálunk, hogy így kellett bemutatkoznod, hogy rögtön ilyen segítséget kell kérned. Remélhetőleg, aki lecserélte a kerekeit nagyobb átmérőjűre, és megtartotta, tud Neked segíteni. Ha nem, akkor nézz utána az Automax-nál, mindig van akciós felni, gumi. Továbbá megkeresheted a "klub szervizünket" Horváth Autóklinikát, és Rudi biztosan tud szerezni megfizethető áron új kerekeket. Ha kell ez ügyben további segítség, keress meg privátban! Drukkolunk Neked! Cascod gondolom nem volt, mert, ha van, akkor nem lesz akkora tragédia, mint anélkül. Vagy Sebiéket megkérdezni, hogy nincs-e a bontottból nekik. Sajnos lemezfelnink nincs csak 15"-s és 16"-s könnyűfém kerekeink vannak bontásból!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
joshka123
Kábelbarát
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #339 Dátum: 2009. Augusztus 22. - 14:45:40 » |
|
Sziasztok, Köszi a segítséget, hétfőn miden lehetőségnek utánajárok. Casco nincs, de 100000 önrésznél nem fizetett volna sokat. Kaptam telefonszámot taxisoktól és a Wallisnál is utánanéznek. Itt dolgozom mellettük. Az Automax-nál 29000 körül van komplett kerék, szeretnék kevésbé fájó megoldást találni, ha van. Remélem, a következőkben már csak jókat írhatok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #340 Dátum: 2009. Augusztus 22. - 15:08:50 » |
|
Sziasztok, Köszi a segítséget, hétfőn miden lehetőségnek utánajárok. Casco nincs, de 100000 önrésznél nem fizetett volna sokat. Kaptam telefonszámot taxisoktól és a Wallisnál is utánanéznek. Itt dolgozom mellettük. Az Automax-nál 29000 körül van komplett kerék, szeretnék kevésbé fájó megoldást találni, ha van. Remélem, a következőkben már csak jókat írhatok.
Nézd meg bármelyik LÓERŐ újságot, sok gumis hirdetés van benne! Internetről utána járhatsz a legjobbnak. Van használt is köztük. Sok szerencsét hozzá!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #341 Dátum: 2009. Augusztus 24. - 17:43:46 » |
|
Hú, ez sajnálatos, valóban... Látom, pesti vagy. Lakás elől lovasították meg? Melyik részen laksz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #342 Dátum: 2009. Augusztus 24. - 19:56:34 » |
|
Sajnálatom mellett szerintem tuti rendelésre ment, mert a Lacsink osztókörének mérete elég egyedi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #343 Dátum: 2009. Augusztus 24. - 20:02:22 » |
|
Sajnálatom mellett szerintem tuti rendelésre ment, mert a Lacsink osztókörének mérete elég egyedi! Hát nem túl gyakori az biztos, meg a hozzá tartozó ET-szám sem. Régebbi S40-es Volvóra meg igen régi japánokra jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
joshka123
Kábelbarát
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #344 Dátum: 2009. Augusztus 25. - 23:34:05 » |
|
Sziasztok,
Sötét Zugló a hazám. Tényleg nem kapni használt felnit sehol, kénytelen voltam újat venni. Akciós télikerék, 185-ös gumival, 25/db. de ami igazán drága, a kerékanya 540/db. Szerencsére, a féktárcsák nem sérültek. Hát ennyivel drágább lett a drága. Köszi az együttérzést mindenkinek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|