WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #285 Dátum: 2009. Június 07. - 21:13:05 » |
|
Van-e valakinek 1 db. (fölösleges) gyári dísztárcsája a géphez? Megszabadítanám tőle. Jut eszembe, nekem van 4 db a garázsban, úgysem használom. Úgy kell érteni, hogy örökre le akarsz róluk mondani? Ha igen, 2 db-ra én is előfizetnék (kissé leamortizáltam már az elsőket...) Akkor kéne szervezni megint egy minitalit és átadom szívesen nektek amire szükség van. Sportbetét nem kell valakinek papíszűrőért cserébe?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #286 Dátum: 2009. Június 08. - 07:46:57 » |
|
Van-e valakinek 1 db. (fölösleges) gyári dísztárcsája a géphez? Megszabadítanám tőle. Jut eszembe, nekem van 4 db a garázsban, úgysem használom. Úgy kell érteni, hogy örökre le akarsz róluk mondani? Ha igen, 2 db-ra én is előfizetnék (kissé leamortizáltam már az elsőket...) Akkor kéne szervezni megint egy minitalit és átadom szívesen nektek amire szükség van. Sportbetét nem kell valakinek papíszűrőért cserébe? Ezt most komolyan kérded? Mert akkor engem érdekelne. Mennyit mentél vele?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #287 Dátum: 2009. Június 08. - 13:13:22 » |
|
Van-e valakinek 1 db. (fölösleges) gyári dísztárcsája a géphez? Megszabadítanám tőle. Jut eszembe, nekem van 4 db a garázsban, úgysem használom. Úgy kell érteni, hogy örökre le akarsz róluk mondani? Ha igen, 2 db-ra én is előfizetnék (kissé leamortizáltam már az elsőket...) Akkor kéne szervezni megint egy minitalit és átadom szívesen nektek amire szükség van. Sportbetét nem kell valakinek papíszűrőért cserébe? Ezt most komolyan kérded? Mert akkor engem érdekelne. Mennyit mentél vele? Csak vicceltem, 12 ezer van benne. Majd karácsonyra megkaphatod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #288 Dátum: 2009. Június 08. - 16:35:16 » |
|
Van-e valakinek 1 db. (fölösleges) gyári dísztárcsája a géphez? Megszabadítanám tőle. Jut eszembe, nekem van 4 db a garázsban, úgysem használom. Úgy kell érteni, hogy örökre le akarsz róluk mondani? Ha igen, 2 db-ra én is előfizetnék (kissé leamortizáltam már az elsőket...) Akkor kéne szervezni megint egy minitalit és átadom szívesen nektek amire szükség van. Sportbetét nem kell valakinek papíszűrőért cserébe? Ezt most komolyan kérded? Mert akkor engem érdekelne. Mennyit mentél vele? Csak vicceltem, 12 ezer van benne. Majd karácsonyra megkaphatod. Kibírom karácsonyig... Miért veszed ki?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #289 Dátum: 2009. Június 08. - 19:55:39 » |
|
Van-e valakinek 1 db. (fölösleges) gyári dísztárcsája a géphez? Megszabadítanám tőle. Jut eszembe, nekem van 4 db a garázsban, úgysem használom. Úgy kell érteni, hogy örökre le akarsz róluk mondani? Ha igen, 2 db-ra én is előfizetnék (kissé leamortizáltam már az elsőket...) Akkor kéne szervezni megint egy minitalit és átadom szívesen nektek amire szükség van. Sportbetét nem kell valakinek papíszűrőért cserébe? Ezt most komolyan kérded? Mert akkor engem érdekelne. Mennyit mentél vele? Csak vicceltem, 12 ezer van benne. Majd karácsonyra megkaphatod. Kibírom karácsonyig... Miért veszed ki? Hogy kitisztítás után Neked adhassa, mert annyit rinyáltál már érte!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #290 Dátum: 2009. Június 09. - 09:02:29 » |
|
Sportbetét nem kell valakinek papírszűrőért cserébe? Ezt most komolyan kérded? Mert akkor engem érdekelne. Mennyit mentél vele? Csak vicceltem, 12 ezer van benne. Majd karácsonyra megkaphatod. Kibírom karácsonyig... Miért veszed ki? Hogy kitisztítás után Neked adhassa, mert annyit rinyáltál már érte! Pontosan!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csavardi
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #291 Dátum: 2009. Június 24. - 19:01:47 » |
|
esetleg egy db használható hankookja van valakinek? vagy két akármilyen?? vagy 16-os alufelni??? (vagy brazil hólekvár? )
|
|
|
Naplózva
|
170000miles
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #292 Dátum: 2009. Június 24. - 19:11:43 » |
|
esetleg egy db használható hankookja van valakinek? vagy két akármilyen?? vagy 16-os alufelni??? (vagy brazil hólekvár? ) Nekünk van gumi és 16"-s alufelni is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kripic
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.6 SW Elite (Powered by sütiszörny...)
|
|
« Hozzászólás #293 Dátum: 2009. Június 27. - 07:02:04 » |
|
Csatlakoznék csavardi kollégához, bár csökkentett igényekkel (brazil hólekvár nem kell ) 1 db használt Hankook Optimo K406-ra (195/55/R15) lenne szükségem, de nagyon. Ha esetleg lenne valakinek felesleges... (Budapest és környéke, ha lehetne... ; S.O.S. jeligére...) Előre is köszi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #294 Dátum: 2009. Június 27. - 07:54:56 » |
|
Csatlakoznék csavardi kollégához, bár csökkentett igényekkel (brazil hólekvár nem kell ) 1 db használt Hankook Optimo K406-ra (195/55/R15) lenne szükségem, de nagyon. Ha esetleg lenne valakinek felesleges... (Budapest és környéke, ha lehetne... ; S.O.S. jeligére...) Előre is köszi... Szia Nem Befogadó Barátom! Azt hiszem tudok Rajtad segíteni, de az én pótkerekem még szűz, így is érdekelne? Én áttértem a 195/60-15-ös méretre. Esetleg valahogy megoldhatjuk, ha ezzel segítek. De csak szerdától van itthon a kocsim. Hívj fel, ha más megoldást nem találsz! Üdv: Gidy a kitagadott, bezzeg Fülöp...
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #295 Dátum: 2009. Június 27. - 12:46:10 » |
|
Csatlakoznék csavardi kollégához, bár csökkentett igényekkel (brazil hólekvár nem kell ) 1 db használt Hankook Optimo K406-ra (195/55/R15) lenne szükségem, de nagyon. Ha esetleg lenne valakinek felesleges... (Budapest és környéke, ha lehetne... ; S.O.S. jeligére...) Előre is köszi... Szia Nem Befogadó Barátom! Azt hiszem tudok Rajtad segíteni, de az én pótkerekem még szűz, így is érdekelne? Én áttértem a 195/60-15-ös méretre. Esetleg valahogy megoldhatjuk, ha ezzel segítek. De csak szerdától van itthon a kocsim. Hívj fel, ha más megoldást nem találsz! Üdv: Gidy a kitagadott, bezzeg Fülöp... De előtte mérd meg légyszi, hogy mekkora a kopásjelzőnél a profilmélysége!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csavardi
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #296 Dátum: 2009. Június 27. - 15:52:51 » |
|
Csatlakoznék csavardi kollégához, bár csökkentett igényekkel (brazil hólekvár nem kell ) 1 db használt Hankook Optimo K406-ra (195/55/R15) lenne szükségem, de nagyon. Ha esetleg lenne valakinek felesleges... (Budapest és környéke, ha lehetne... ; S.O.S. jeligére...) Előre is köszi... hát ha másnak nincs még egy, akkor az enyémet odaadom. (gondolom hasonló cipőben járunk, tegyük össze, amink van )
|
|
|
Naplózva
|
170000miles
|
|
|
csavardi
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #297 Dátum: 2009. Június 27. - 16:08:34 » |
|
esetleg egy db használható hankookja van valakinek? vagy két akármilyen?? vagy 16-os alufelni??? (vagy brazil hólekvár? ) Nekünk van gumi és 16"-s alufelni is. akkor leírnám a helyzetemet, dióhéjban (hogyan másként): kitaláltam, hogy szeretnék 16-os felniket, de FEHÉRET és lehetőleg nem horror árban. (tudom, hogy fehéret lehet csinálni is, de ez újból nem túl kifizetődő. esetleg használtból.)tekintve, hogy ehhez a kiváló gépezethez a lehető legelvetemültebb méret illik, ez nem 1szerű feladat (persze a felni kinézete sem mindegy). már abba is belenyugodtam, hogy ebből már csak jövőre lesz valami, de az idei nyarat még ki kellene húzni valamivel. (jelenleg a téli gumikat nyúzom, amíg bírják, de ezekből kettő már eléggé a végét járja.) na ide kellene megoldás.
|
|
|
Naplózva
|
170000miles
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #298 Dátum: 2009. Június 27. - 17:15:11 » |
|
Csavardi! Most téli gumival? Ne tedd! Hagyd inkább a felniket, és menj rendes nyári gumival nyáron! A szépségnél jóval fontosabb a biztonság!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #299 Dátum: 2009. Június 27. - 17:49:19 » |
|
Csavardi! Most téli gumival? Ne tedd! Hagyd inkább a felniket, és menj rendes nyári gumival nyáron! A szépségnél jóval fontosabb a biztonság!
Miért ne mehetne téli gumival nyáron? ? Én 2 nyarat végigcsináltam téli gumival és itt vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|