captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #930 Dátum: 2011. Június 21. - 22:11:21 » |
|
Nos akkor hivatalosan eladó:
4 db 16"-os AZ Sport alufelni. Gumi: 205/50 R16 SEMPERIT WinterGrip. 4 telet töltött nálam. Minta is van benne bőven, bár a kora miatt én cserélném a gumit. A felniken vannak karcolások, de ezek polírral eltüntethetők, én nem foglalkoztam vele. Az egyiket görgőztetni kell. Irányár: 40.000 Ft.
Azok a felnik, amik az avataromban az autón vannak.
Ezek meg elkeltek. Sejtem kinél van. Ja. És ha tudnád mi van a garázsában! Eddig azt sem tudtam, hogy van garázsa. Eddig én sem.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #931 Dátum: 2011. Június 22. - 17:18:12 » |
|
4 db 16"-os AZ Sport alufelni. Gumi: 205/50 R16 SEMPERIT WinterGrip. 4 telet töltött nálam. Minta is van benne bőven, bár a kora miatt én cserélném a gumit. A felniken vannak karcolások, de ezek polírral eltüntethetők, én nem foglalkoztam vele. Az egyiket görgőztetni kell. Irányár: 40.000 Ft.
Ezek meg elkeltek. Sejtem kinél van. Ja. És ha tudnád mi van a garázsában! Eddig azt sem tudtam, hogy van garázsa. Eddig én sem. Van garázsunk, de ott másik autó áll, Kapitány nagyon oda volt érte, amit részben értek is. Így sajna nekem csak a csillagos ég marad, igaz nekem se lenne szívem azt az autót kint tárolni. A felnik meg már nincsenek a garázsban, hanem az autón pompáznak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #932 Dátum: 2011. Június 22. - 17:20:47 » |
|
Ezek meg elkeltek. Sejtem kinél van. Ja. És ha tudnád mi van a garázsában! Eddig azt sem tudtam, hogy van garázsa. Eddig én sem. Van garázsunk, de ott másik autó áll, Kapitány nagyon oda volt érte, amit részben értek is. Így sajna nekem csak a csillagos ég marad, igaz nekem se lenne szívem azt az autót kint tárolni. A felnik meg már nincsenek a garázsban, hanem az autón pompáznak. Azért ez nem ér így, elhúzod a mézesmadzagot a bent álló autóról és meg se írod, hogy milyen autó is?
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #933 Dátum: 2011. Június 22. - 17:26:22 » |
|
Ezek meg elkeltek. Sejtem kinél van. Ja. És ha tudnád mi van a garázsában! Eddig azt sem tudtam, hogy van garázsa. Eddig én sem. Van garázsunk, de ott másik autó áll, Kapitány nagyon oda volt érte, amit részben értek is. Így sajna nekem csak a csillagos ég marad, igaz nekem se lenne szívem azt az autót kint tárolni. A felnik meg már nincsenek a garázsban, hanem az autón pompáznak. Azért ez nem ér így, elhúzod a mézesmadzagot a bent álló autóról és meg se írod, hogy milyen autó is? Nem olyan nagy szám, legalábbis a mai fiatalok biztos nem értékelnék (na azért én sem vagyok még olyan öreg): egy 1970-es gyártású teljesen gyári S100-as Skoda 4 első lámpás kivitel. Minden eredeti rajta, sajnos a fényezése megmattult 5 éve, amikor a szerelőnél kint állt a tűző napon 3 hónapig (nagyon mérges voltam érte, na meg apukám is, pedig ismerős volt). Szóval ez a nagy titok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #934 Dátum: 2011. Június 22. - 17:34:01 » |
|
Ezek meg elkeltek. Sejtem kinél van. Ja. És ha tudnád mi van a garázsában! Eddig azt sem tudtam, hogy van garázsa. Eddig én sem. Van garázsunk, de ott másik autó áll, Kapitány nagyon oda volt érte, amit részben értek is. Így sajna nekem csak a csillagos ég marad, igaz nekem se lenne szívem azt az autót kint tárolni. A felnik meg már nincsenek a garázsban, hanem az autón pompáznak. Azért ez nem ér így, elhúzod a mézesmadzagot a bent álló autóról és meg se írod, hogy milyen autó is? Nem olyan nagy szám, legalábbis a mai fiatalok biztos nem értékelnék (na azért én sem vagyok még olyan öreg): egy 1970-es gyártású teljesen gyári S100-as Skoda 4 első lámpás kivitel. Minden eredeti rajta, sajnos a fényezése megmattult 5 éve, amikor a szerelőnél kint állt a tűző napon 3 hónapig (nagyon mérges voltam érte, na meg apukám is, pedig ismerős volt). Szóval ez a nagy titok. Szuper. Na meg nem is olyan öreg, csak egy évvel öregebb nálam. Remélem lessz alkalmam egyszer megnézni szeretem ezeket a gépeket, nekem is van egy 1980-as 1200-es zsigulim régóta tervezem a felújítását. Hopp ez itt off, elnézést a modiktól.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #935 Dátum: 2011. Június 22. - 19:15:46 » |
|
Ezek meg elkeltek. Sejtem kinél van. Ja. És ha tudnád mi van a garázsában! Eddig azt sem tudtam, hogy van garázsa. Eddig én sem. Van garázsunk, de ott másik autó áll, Kapitány nagyon oda volt érte, amit részben értek is. Így sajna nekem csak a csillagos ég marad, igaz nekem se lenne szívem azt az autót kint tárolni. A felnik meg már nincsenek a garázsban, hanem az autón pompáznak. Azért ez nem ér így, elhúzod a mézesmadzagot a bent álló autóról és meg se írod, hogy milyen autó is? Nem olyan nagy szám, legalábbis a mai fiatalok biztos nem értékelnék (na azért én sem vagyok még olyan öreg): egy 1970-es gyártású teljesen gyári S100-as Skoda 4 első lámpás kivitel. Minden eredeti rajta, sajnos a fényezése megmattult 5 éve, amikor a szerelőnél kint állt a tűző napon 3 hónapig (nagyon mérges voltam érte, na meg apukám is, pedig ismerős volt). Szóval ez a nagy titok. Van rá gyógyszer,és kezelés.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #936 Dátum: 2011. Július 06. - 14:18:50 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. Július 06. - 14:21:06 írta Döme »
|
Naplózva
|
|
|
|
cupika
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 D Elite
|
|
« Hozzászólás #937 Dátum: 2011. Július 06. - 19:27:56 » |
|
Ezek meg elkeltek. Sejtem kinél van. Ja. És ha tudnád mi van a garázsában! Eddig azt sem tudtam, hogy van garázsa. Eddig én sem. Van garázsunk, de ott másik autó áll, Kapitány nagyon oda volt érte, amit részben értek is. Így sajna nekem csak a csillagos ég marad, igaz nekem se lenne szívem azt az autót kint tárolni. A felnik meg már nincsenek a garázsban, hanem az autón pompáznak. Azért ez nem ér így, elhúzod a mézesmadzagot a bent álló autóról és meg se írod, hogy milyen autó is? Nem olyan nagy szám, legalábbis a mai fiatalok biztos nem értékelnék (na azért én sem vagyok még olyan öreg): egy 1970-es gyártású teljesen gyári S100-as Skoda 4 első lámpás kivitel. Minden eredeti rajta, sajnos a fényezése megmattult 5 éve, amikor a szerelőnél kint állt a tűző napon 3 hónapig (nagyon mérges voltam érte, na meg apukám is, pedig ismerős volt). Szóval ez a nagy titok. Nem tartom magam öregnek. A 74 éves szomszéd nénink átadta használatra P126 os kisfityóját. 88-as évjárat, 22200 km van benne, minden gyári. Már csak egy kis lépés és tulaja vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #938 Dátum: 2011. Július 08. - 08:47:00 » |
|
Ezek meg elkeltek. Sejtem kinél van. Ja. És ha tudnád mi van a garázsában! Eddig azt sem tudtam, hogy van garázsa. Eddig én sem. Van garázsunk, de ott másik autó áll, Kapitány nagyon oda volt érte, amit részben értek is. Így sajna nekem csak a csillagos ég marad, igaz nekem se lenne szívem azt az autót kint tárolni. A felnik meg már nincsenek a garázsban, hanem az autón pompáznak. Azért ez nem ér így, elhúzod a mézesmadzagot a bent álló autóról és meg se írod, hogy milyen autó is? Nem olyan nagy szám, legalábbis a mai fiatalok biztos nem értékelnék (na azért én sem vagyok még olyan öreg): egy 1970-es gyártású teljesen gyári S100-as Skoda 4 első lámpás kivitel. Minden eredeti rajta, sajnos a fényezése megmattult 5 éve, amikor a szerelőnél kint állt a tűző napon 3 hónapig (nagyon mérges voltam érte, na meg apukám is, pedig ismerős volt). Szóval ez a nagy titok. Nem tartom magam öregnek. A 74 éves szomszéd nénink átadta használatra P126 os kisfityóját. 88-as évjárat, 22200 km van benne, minden gyári. Már csak egy kis lépés és tulaja vagyok. Óóóóóó egy ilyen kipolákot akarooook! Hülye mákos!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csavardi2
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #939 Dátum: 2011. Július 08. - 14:09:44 » |
|
Sziasztok Eladó használt nyári gumit keresek 195/60 r15. Lehetőleg olcsó pénzért:D Használt gumis is jó lenne... Köszi A Nálam van 4db Kumho 2005-ös gyártású 195/55 R15. Ingyen a tied lehet. Ezzel vettem most az autót. Nekem nem kell. Esetleg megvan ez még?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #941 Dátum: 2011. Július 24. - 10:23:30 » |
|
Tavasszal nagyon bíztam benne, de nem bírja már ki a gumim a szezont. Szárazon még ok, de ha esik az eső, nagyon bizonytalanná válik, könnyen sodródni kezd és hamar felúszik - nem is kell már hozzá tempós közlekedés. Pedig Michelin és még van a kopásjelzőtől 1,5-2 mm. Mivel kaptam egy kis pénzt a nyugdíjpénztártól egy ilyet rendeltem: http://www.gumimiskolc.hu/product/156/Jövő héten meg lesz a csere.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabka
Teljes tag
Nem elérhető
2.0TCDI SW
|
|
« Hozzászólás #942 Dátum: 2011. Július 24. - 22:15:46 » |
|
Tavasszal nagyon bíztam benne, de nem bírja már ki a gumim a szezont. Szárazon még ok, de ha esik az eső, nagyon bizonytalanná válik, könnyen sodródni kezd és hamar felúszik - nem is kell már hozzá tempós közlekedés. Pedig Michelin és még van a kopásjelzőtől 1,5-2 mm. Mivel kaptam egy kis pénzt a nyugdíjpénztártól egy ilyet rendeltem: http://www.gumimiskolc.hu/product/156/Jövő héten meg lesz a csere. Jó választás. Éljen a nyugdíjpénztár!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #943 Dátum: 2011. Július 24. - 22:40:23 » |
|
Tavasszal nagyon bíztam benne, de nem bírja már ki a gumim a szezont. Szárazon még ok, de ha esik az eső, nagyon bizonytalanná válik, könnyen sodródni kezd és hamar felúszik - nem is kell már hozzá tempós közlekedés. Pedig Michelin és még van a kopásjelzőtől 1,5-2 mm. Mivel kaptam egy kis pénzt a nyugdíjpénztártól egy ilyet rendeltem: http://www.gumimiskolc.hu/product/156/Jövő héten meg lesz a csere. Jó választás. Éljen a nyugdíjpénztár! jó gumi remélem nekem is küldenek hozzá járulást a terveinkhez .
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #944 Dátum: 2011. Július 27. - 20:45:30 » |
|
Jeleznem, hogy diablo jovoltabol lett negy vadi uj lemezfelnim. Tehat mar NEM keresek.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
|