gatsy
|
|
« Hozzászólás #690 Dátum: 2010. Augusztus 31. - 07:35:54 » |
|
Ha esetleg valakinek van elfekvőben, vagy tud ilyesmiről :VW Golf 13" -os lemezfelniket vásárolnék. (emberi áron) Ja meg téligumikat 165/80 x13. Hátha valaki tud valamit.
Nekünk volt Jettára egy garnitúra felnink, de 1000Ft/db-ért se akarta senki elvinni, úgyhogy ment a MÉHbe kilóáron.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #691 Dátum: 2010. Augusztus 31. - 22:42:27 » |
|
Ha esetleg valakinek van elfekvőben, vagy tud ilyesmiről :VW Golf 13" -os lemezfelniket vásárolnék. (emberi áron) Ja meg téligumikat 165/80 x13. Hátha valaki tud valamit.
Ne már. A Golfnak 13- as a felnije? Tuti? Mert a Stiftnek is...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #692 Dátum: 2010. Szeptember 01. - 06:46:01 » |
|
Ne már. A Golfnak 13- as a felnije? Tuti? Mert a Stiftnek is... Igen 13"-s csak az osztóköre más mindegyiknek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
bzs198
Teljes tag
Nem elérhető
1.4 SE (full gyári) csak nagy zene:)
|
|
« Hozzászólás #694 Dátum: 2010. Szeptember 01. - 17:42:17 » |
|
eladó 3db gyári dísztárcsa!!! használt.. az egyik karcos picit.. 1000 ft/db áron!! Érdeklődni nálam! F.Zsolt: 20-550-7799
A 3 dísztárcsa eladva!!!!!!!!
A gumik még megvannak!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Szeptember 10. - 11:03:21 írta bzs198 »
|
Naplózva
|
|
|
|
bzs198
Teljes tag
Nem elérhető
1.4 SE (full gyári) csak nagy zene:)
|
|
« Hozzászólás #695 Dátum: 2010. Szeptember 01. - 17:46:02 » |
|
Eladó !! Használt téli gumi 2db Michelin Alpin 195/55/ R15 85T 4000 Ft/db áron A gumik kb. 2-3 évet álltak, nem sokat használtam őket Érdeklődni nálam: F.Zsolt: 20-550-7799
A gumik is eladva!!!!!!!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Szeptember 22. - 16:09:54 írta bzs198 »
|
Naplózva
|
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #696 Dátum: 2010. Szeptember 04. - 16:04:45 » |
|
Ne már. A Golfnak 13- as a felnije? Tuti? Mert a Stiftnek is... Hát ez tuti. Ugyanis amikor ez legördült a szalagról (1982) még ez a méret volt az általános.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #697 Dátum: 2010. Szeptember 06. - 17:42:36 » |
|
Ne már. A Golfnak 13- as a felnije? Tuti? Mert a Stiftnek is... Hát ez tuti. Ugyanis amikor ez legördült a szalagról (1982) még ez a méret volt az általános. Ja, veteránozol?
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #698 Dátum: 2010. Szeptember 07. - 08:43:23 » |
|
Ne már. A Golfnak 13- as a felnije? Tuti? Mert a Stiftnek is... Hát ez tuti. Ugyanis amikor ez legördült a szalagról (1982) még ez a méret volt az általános. Ja, veteránozol? Csak szeretnék , de ez inkább a kényszer. Messze van a veterán státusztól. Max az életkora szerint lehetne, mert szerintem más eredeti alkatrésze nincs.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #699 Dátum: 2010. Szeptember 07. - 13:37:49 » |
|
Szia Sean! Engem érdekelnének a felnik! Milyen állapotúak Sérülés korrózió? Mennyit kérsz értük?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #701 Dátum: 2010. Szeptember 14. - 09:42:23 » |
|
Tudom, hogy utálni fognak az adminok, de beteszem ide is. (inkább a másikat töröljétek, pls) Nem tudom ismeritek-e a következő oldalt, de szerintem korrekt próbálkozás. A lényeg: vegyünk cuccokat nagy mennyiségben, így jobb árat kapva a forgalmazótól. Itt, http://veddvelem.hu/deals/146#comment-267 , téli gumit próbálunk olcsóért szerezni. Egyelőre még nincs konkrét ajánlatunk, de minél többen vagyunk annál nagyobb az esély egy faja árra!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yanee
Teljes tag
Nem elérhető
SW 1,6 Elite
|
|
« Hozzászólás #702 Dátum: 2010. Szeptember 14. - 20:15:28 » |
|
Tudom, hogy utálni fognak az adminok, de beteszem ide is. (inkább a másikat töröljétek, pls) Nem tudom ismeritek-e a következő oldalt, de szerintem korrekt próbálkozás. A lényeg: vegyünk cuccokat nagy mennyiségben, így jobb árat kapva a forgalmazótól. Itt, http://veddvelem.hu/deals/146#comment-267 , téli gumit próbálunk olcsóért szerezni. Egyelőre még nincs konkrét ajánlatunk, de minél többen vagyunk annál nagyobb az esély egy faja árra! "Autógumi szervízünk szolgáltatásai Flotta kedvezmény Cégünk kiemelten kezeli azokat a vevőinket akik több garnitúra abroncsot vásárolnak egyszerre. A flotta szerviz is kiemelt kedvezményekkel jár. Kérjen ajánlatot cégünktől e-mail-ben! info@tyretrans.hu" Ezt is a " www.autogumibolt.hu"-n olvastam. Miskolciak. Holnap (15.-én) arra járok, aztán rákérdezek, hogy hogyisvanez? - igaz nem emilben, hanem személyesen... Mi van akkor, ha mi mint klub összeírjuk az igényünket és egyben vásároljuk meg, postázást kérve? Akkor milyen mennyiségnél mekkora kedvezményre számíthatunk, illetve mitől függ a kedvezmény mértéke? (ártól, típustól, mérettől, stb.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #703 Dátum: 2010. Szeptember 15. - 11:28:33 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #704 Dátum: 2010. Szeptember 15. - 18:25:38 » |
|
Tudom, hogy utálni fognak az adminok, de beteszem ide is. (inkább a másikat töröljétek, pls) Nem tudom ismeritek-e a következő oldalt, de szerintem korrekt próbálkozás. A lényeg: vegyünk cuccokat nagy mennyiségben, így jobb árat kapva a forgalmazótól. Itt, http://veddvelem.hu/deals/146#comment-267 , téli gumit próbálunk olcsóért szerezni. Egyelőre még nincs konkrét ajánlatunk, de minél többen vagyunk annál nagyobb az esély egy faja árra! "Autógumi szervízünk szolgáltatásai Flotta kedvezmény Cégünk kiemelten kezeli azokat a vevőinket akik több garnitúra abroncsot vásárolnak egyszerre. A flotta szerviz is kiemelt kedvezményekkel jár. Kérjen ajánlatot cégünktől e-mail-ben! info@tyretrans.hu" Ezt is a " www.autogumibolt.hu"-n olvastam. Miskolciak. Holnap (15.-én) arra járok, aztán rákérdezek, hogy hogyisvanez? - igaz nem emilben, hanem személyesen... Mi van akkor, ha mi mint klub összeírjuk az igényünket és egyben vásároljuk meg, postázást kérve? Akkor milyen mennyiségnél mekkora kedvezményre számíthatunk, illetve mitől függ a kedvezmény mértéke? (ártól, típustól, mérettől, stb.) Sztem ez a flotta dolog nem fog működni.Ahány ember annyiféle igény és nemis egyidőben cseréljük a gumikat.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
|