diablo77
|
|
« Hozzászólás #360 Dátum: 2009. Augusztus 28. - 19:21:22 » |
|
Mért a felni, hogyan fog hozzád kerülni? Telefonon beszélsz emberrel, elmész a felnikért. Bepakoljátok a kocsiba és elmentek egy gumishoz. Egy ezresért megforgatja neked a felniket és ha nem okés nem veszed meg. Én a vaterán vettem a felnijeimet és így csináltam. Nekem bevált. Én nem vaterán, de szintén internetes hirdetés alapján vettem a lemezfelniket és nagyon jó áron jutottam a jó felnikhez. A dísztárcsákhoz szintén. Sőt a régi telefonomat én is így adtam el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #361 Dátum: 2009. Augusztus 28. - 19:22:40 » |
|
Mért a felni, hogyan fog hozzád kerülni? Telefonon beszélsz emberrel, elmész a felnikért. Bepakoljátok a kocsiba és elmentek egy gumishoz. Egy ezresért megforgatja neked a felniket és ha nem okés nem veszed meg. Én a vaterán vettem a felnijeimet és így csináltam. Nekem bevált. Télleg? Akkor köszi, segíthetsz! Rendes, hogy felajánlottad! Segítek keresni felnit. A többi te is el tudod intézni.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #362 Dátum: 2009. Augusztus 28. - 19:23:54 » |
|
Mért a felni, hogyan fog hozzád kerülni? Telefonon beszélsz emberrel, elmész a felnikért. Bepakoljátok a kocsiba és elmentek egy gumishoz. Egy ezresért megforgatja neked a felniket és ha nem okés nem veszed meg. Én a vaterán vettem a felnijeimet és így csináltam. Nekem bevált. Én nem vaterán, de szintén internetes hirdetés alapján vettem a lemezfelniket és nagyon jó áron jutottam a jó felnikhez. A dísztárcsákhoz szintén. Sőt a régi telefonomat én is így adtam el. Én meg a teszveszen vettem számítógépet. Ráadásul csak akkor láttam, amikor a futár meghozta.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #363 Dátum: 2009. Augusztus 28. - 19:24:05 » |
|
Mért a felni, hogyan fog hozzád kerülni? Telefonon beszélsz emberrel, elmész a felnikért. Bepakoljátok a kocsiba és elmentek egy gumishoz. Egy ezresért megforgatja neked a felniket és ha nem okés nem veszed meg. Én a vaterán vettem a felnijeimet és így csináltam. Nekem bevált. Télleg? Akkor köszi, segíthetsz! Rendes, hogy felajánlottad! Segítek keresni felnit. A többi te is el tudod intézni. BNem, nem!!! Tessék szépen végigcsinálni velem!
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #364 Dátum: 2009. Augusztus 29. - 07:15:50 » |
|
Szaisztok Eladó egy Eta-Beta tipusú alufelni. 2000 km-t futott gumikkal, tőcsavarokkal. Kérésre képet küldök Ár:75000 Tel:06309598707
Egy kicsit több adat nem ártana és fotó is jó lenne. Ha matt fekete a felni, talán Werest rá lehetne beszélni. pontosan
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #366 Dátum: 2009. Augusztus 30. - 15:48:31 » |
|
A hölgy is beletartozik? Nő, kocsi marad, csak kerekek nélkül?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #367 Dátum: 2009. Augusztus 30. - 17:09:37 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #368 Dátum: 2009. Augusztus 30. - 17:15:53 » |
|
Cápa! Ép, hogy nem! Én komolyan veszem a házassági hűség eskümet! Csak meg akartam előzni, hogy a garniturába erre is gondoljál, és gondoljanak a rosszak!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Sean
|
|
« Hozzászólás #369 Dátum: 2009. Augusztus 30. - 20:41:19 » |
|
a hölgy marad! a kocsi szintén!csak már kinéztem az uj kerekeim!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csavardi
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #370 Dátum: 2009. Augusztus 31. - 13:40:35 » |
|
az állás 1:1. majd elmegyek egy találkozóra és lejátszuk a hosszabbítást. (meló helyett szívesebben nézegetném a fórumot, hidd el )
|
|
|
Naplózva
|
170000miles
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #371 Dátum: 2009. Augusztus 31. - 19:23:32 » |
|
Tegnap levettük az autóról a 17"-s kerekeket felraktuk a gyári 15"-s lemezfelniket nagy csalódás a lemezfelnis eredeti megoldás az utazási komfort nem javult érezhetően a kanyarstabilitás nagyságrendekkel romlott, ugyan azon az útvonalon közlekedve!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #372 Dátum: 2009. Augusztus 31. - 19:51:31 » |
|
az állás 1:1. majd elmegyek egy találkozóra és lejátszuk a hosszabbítást. (meló helyett szívesebben nézegetném a fórumot, hidd el ) Ez a taxi nekem ismerős!!!VI-ker podmaniczky ut 120.-ba jársz?
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #373 Dátum: 2009. Szeptember 02. - 08:01:03 » |
|
Tegnap levettük az autóról a 17"-s kerekeket felraktuk a gyári 15"-s lemezfelniket nagy csalódás a lemezfelnis eredeti megoldás az utazási komfort nem javult érezhetően a kanyarstabilitás nagyságrendekkel romlott, ugyan azon az útvonalon közlekedve!
Hát én a stabilitásra büszke vagyok. Én ugye gyári méretekkel maradtam (lemezfelni dísztárcsa nélkül ), és a vezetéstechnikai tréningen, mikor 70 km/h-val kellett rén****vas-tesztet gyakorolni többször, akkor mondta az oktatóm, hogy menjek gyorsabban, mert túl stabil a kocsi (kvázi nem sodródik ki a segge a magas frekvenciájú rángatástól balról jobbra és fordítva). Csak Sznunié volt olyan jó (de ő már nem gyári), mint az enyém, meg talán az epica (de abban nem vagyok biztos).
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
csavardi
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #374 Dátum: 2009. Szeptember 07. - 22:12:27 » |
|
az állás 1:1. majd elmegyek egy találkozóra és lejátszuk a hosszabbítást. (meló helyett szívesebben nézegetném a fórumot, hidd el ) Ez a taxi nekem ismerős!!!VI-ker podmaniczky ut 120.-ba jársz? a. nem b. van ott 120. 1általán? c. ha igen, mi van ott? ha a mosóra gondolsz, nagyon ritkán fordulok ott elő (mármint abban a mosóban, na)
|
|
|
Naplózva
|
170000miles
|
|
|
|