Takarító
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1140 Dátum: 2013. Február 14. - 12:23:40 » |
|
4 db gyári 15" könnyűfém felnit keresek gumi nélkül az 5X2 küllőset. Ha van valakinek eladó érdekelne.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2013. Február 23. - 07:34:29 írta Takarító »
|
Naplózva
|
üdv Takarító
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1141 Dátum: 2013. Február 14. - 13:21:54 » |
|
4 db gyári 15" könnyűfém felnit keresek gumi nélkül az 5 küllőset. Ha van valakinek eladó érdekelne. van profilomba lévő számon utolérsz
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1142 Dátum: 2013. Február 27. - 19:07:52 » |
|
Van egy 195/55/15-ös gyári hankook nyári gumim 2008-as gyártású jó profilmélységgel ha kell valakinek.
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Kómamester
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1143 Dátum: 2013. Március 12. - 07:50:26 » |
|
Sziasztok Car társak 4 darab HKS 15-ös lacsira valo alufelni és a hozzátartozó gyári hankook gumik eladoak jo állapotuban csavarokkal 45 000 forintért, emailben tudok képet küldeni, nekem 5 évig volt nyaranta a lacettimen de most vettem nagyobbakat ezért eladó T: 06-20-390-08-05 Tomi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haart
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1144 Dátum: 2013. Március 19. - 19:36:21 » |
|
Sziasztok,
Keresek 15" felnit és jó állapotú nyári gumikat egyben, csak 4db egyben érdekel, mert eddig lemezfelnivel furikáztam. Akinek van ilyen eladó az bombázzon nyugodtan a juha****turkukacgmail.com címen. Lehetőleg aki ír az küldjön képet is, nagyon szépen köszönöm.
Üdv, Art
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1145 Dátum: 2013. Március 19. - 20:48:23 » |
|
Sziasztok,
Keresek 15" felnit és jó állapotú nyári gumikat egyben, csak 4db egyben érdekel, mert eddig lemezfelnivel furikáztam. Akinek van ilyen eladó az bombázzon nyugodtan a juha****turkukacgmail.com címen. Lehetőleg aki ír az küldjön képet is, nagyon szépen köszönöm.
Üdv, Art
mennyit szánsz rá?
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Haart
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1146 Dátum: 2013. Március 19. - 23:16:43 » |
|
Sziasztok,
Üdv, Art
mennyit szánsz rá? Ahhoz még látnom kell a portékát, de ugy 40-60ig terjedő intervallumban keresek, természetesen állapottól függően.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1147 Dátum: 2013. Március 20. - 08:19:52 » |
|
Sziasztok,
Üdv, Art
annyiért jobb ha elfelejted a felni gumi kombót.... mennyit szánsz rá? Ahhoz még látnom kell a portékát, de ugy 40-60ig terjedő intervallumban keresek, természetesen állapottól függően.
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1148 Dátum: 2013. Március 20. - 09:49:30 » |
|
Sziasztok,
Üdv, Art
Keresd Krisztiánt, a Várna utcai Chevy boltból. Nála láttam a múlt héten 30 pízért 4 felnit + gumit.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1149 Dátum: 2013. Március 20. - 09:59:39 » |
|
Sziasztok,
Üdv, Art
Keresd Krisztiánt, a Várna utcai Chevy boltból. Nála láttam a múlt héten 30 pízért 4 felnit + gumit. Vagy az elötted hozzászólót is megkeresheted ő is hírdet felnit gumival.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haart
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1150 Dátum: 2013. Március 20. - 18:56:14 » |
|
Sziasztok,
Üdv, Art
Álljon meg a menet, simán lehet venni ennyiért felnit+gumit, csak nem nagyon van, bármelyik másik autora könnyebb találni. Egyébként nem 100%-os gumi-ra gondoltam. 50-60ért sztem simán belfér egy 15"ös felni és egy 1-2 szezont még elbíró gumi. Elhiszem hogy új dolgokat biztos nem lehet ennyiért kapni. De nem is ez a cél. Egyébként simán lehet találni halomszámra ilyen felnit csak a legtöbbön 195/60r15ös gumi van, elcseszett méreteket raknak a koreai autokra sajnos.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2013. Március 20. - 19:00:04 írta Haart »
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1151 Dátum: 2013. Március 20. - 19:15:20 » |
|
Sziasztok,
Üdv, Art
Álljon meg a menet, simán lehet venni ennyiért felnit+gumit, csak nem nagyon van, bármelyik másik autora könnyebb találni. Egyébként nem 100%-os gumi-ra gondoltam. 50-60ért sztem simán belfér egy 15"ös felni és egy 1-2 szezont még elbíró gumi. Elhiszem hogy új dolgokat biztos nem lehet ennyiért kapni. De nem is ez a cél. Egyébként simán lehet találni halomszámra ilyen felnit csak a legtöbbön 195/60r15ös gumi van, elcseszett méreteket raknak a koreai autokra sajnos. Mint már írtam ha még nem tetted meg akkor keresd meg kómamestert, ő kínál eladásra jó áron felnit gumival.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haart
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1152 Dátum: 2013. Március 20. - 19:49:02 » |
|
Sziasztok,
Üdv, Art
Álljon meg a menet, simán lehet venni ennyiért felnit+gumit, csak nem nagyon van, bármelyik másik autora könnyebb találni. Egyébként nem 100%-os gumi-ra gondoltam. 50-60ért sztem simán belfér egy 15"ös felni és egy 1-2 szezont még elbíró gumi. Elhiszem hogy új dolgokat biztos nem lehet ennyiért kapni. De nem is ez a cél. Egyébként simán lehet találni halomszámra ilyen felnit csak a legtöbbön 195/60r15ös gumi van, elcseszett méreteket raknak a koreai autokra sajnos. Mint már írtam ha még nem tetted meg akkor keresd meg kómamestert, ő kínál eladásra jó áron felnit gumival. Beszéltem vele telefonon köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Levi75
Teljes tag
Nem elérhető
SW Elite ACC 2,0d
|
|
« Hozzászólás #1153 Dátum: 2013. Március 20. - 21:03:27 » |
|
Sziasztok,
Üdv, Art
Álljon meg a menet, simán lehet venni ennyiért felnit+gumit, csak nem nagyon van, bármelyik másik autora könnyebb találni. Egyébként nem 100%-os gumi-ra gondoltam. 50-60ért sztem simán belfér egy 15"ös felni és egy 1-2 szezont még elbíró gumi. Elhiszem hogy új dolgokat biztos nem lehet ennyiért kapni. De nem is ez a cél. Egyébként simán lehet találni halomszámra ilyen felnit csak a legtöbbön 195/60r15ös gumi van, elcseszett méreteket raknak a koreai autokra sajnos. Egyébként a 195/60R15 méretet simán bevállalhatod, főleg ha dízel. Nem pont a váltómérete, de belefér.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1154 Dátum: 2013. Március 20. - 21:40:25 » |
|
Sziasztok,
Üdv, Art
Álljon meg a menet, simán lehet venni ennyiért felnit+gumit, csak nem nagyon van, bármelyik másik autora könnyebb találni. Egyébként nem 100%-os gumi-ra gondoltam. 50-60ért sztem simán belfér egy 15"ös felni és egy 1-2 szezont még elbíró gumi. Elhiszem hogy új dolgokat biztos nem lehet ennyiért kapni. De nem is ez a cél. Egyébként simán lehet találni halomszámra ilyen felnit csak a legtöbbön 195/60r15ös gumi van, elcseszett méreteket raknak a koreai autokra sajnos. Egyébként a 195/60R15 méretet simán bevállalhatod, főleg ha dízel. Nem pont a váltómérete, de belefér. maradjunk a gyári méretnél inkább NEM a véletlen szülte tök mindegy milyen a motor benn
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
|