Sajna bennem még münködnek ilyen- olyan gátlások, a csengőt viszont nem láttam. A számod meg okosan a noteszomban van felírva, de nincs benne a mobilban!
Amúgy remek volt aki jött, az kisebb- nagyobb nehézségek árán, de odatalált és elég sok mindenre rájöttem az autóval kapcsolatban. Ahogy ott már többeknek említettem, szombaton este tudtam meg, hogy én az autót már LEZÁRT GR szeleppel hoztam el a kereskedőtől. Ezenkívűl Jopek és ladlac győzködött, hogy vagy sportdob van az autón (amit kifejezetten nem kértem vásárláskor), vagy valahol szétcsúszott a cső. Ma reggel laposkúsztam és bár nincs gyári összehasnlítási alapom, én még mindig arra a csővégre gyanakszom hangügyileg.
Megtanultam izzót cserélni, hála Stocznak. És én még azt hittem, hogy a Swift indexének cseréjénél nincs nehezebb. Hála az égnek, az üvegeim színe miatt is halvány gyanú él a lelkemben, már le is támadtam a Gyulaiékat a műbizonylat miatt. Ettől függetlenül jól éreztük magunkat és Armand fiam (akit teljesen kiütött az erdei levegő) is remekül elvolt Stocz Viki nevű lányával, sőt Fülöpnek sem esett baja.
Sajnos a Jopek által rendelt légi felvételek még nem készültek el, pedig kétszer is történt rárepülés!
Az utóljra maradók pedig megízlelhették, hogy milyen is az igazán proteindús étek: őszi muslinca!