ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #360 Dátum: 2008. Február 26. - 17:53:24 » |
|
MNTom! Látod, érdemes volt morognod, így végre "bejáratos" lettél! Gratulálunk!
Köszönöm! A dolgozó népet szolgálom! Akkor nem politikus vagy ugyebár?!?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #361 Dátum: 2008. Február 26. - 19:29:52 » |
|
Cartársak. Lassan beleszalad a km-órám a 15.000-be. Szerintetek hova vigyem szervizbe, ahol nem hajítanak át a palánkon, mint azt a bizonyos barnát? Várom 5leteiteket... /bp és környéke domináns/
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #362 Dátum: 2008. Február 26. - 19:36:36 » |
|
Cartársak. Lassan beleszalad a km-órám a 15.000-be. Szerintetek hova vigyem szervizbe, ahol nem hajítanak át a palánkon, mint azt a bizonyos barnát? Várom 5leteiteket... /bp és környéke domináns/
Esetleg a Chevy Gyulai.Velem mindig korrektek voltak.2 hét múlva viszem én is.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #363 Dátum: 2008. Február 26. - 19:41:35 » |
|
Gombos vagy Vác. Szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #364 Dátum: 2008. Február 26. - 20:03:06 » |
|
Esetleg a Chevy Gyulai.Velem mindig korrektek voltak.2 hét múlva viszem én is. Szerinted, szerintetek mibe fáj egy ilyen beavatkozás? /tipp 25eFt/
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #365 Dátum: 2008. Február 26. - 20:07:44 » |
|
Esetleg a Chevy Gyulai.Velem mindig korrektek voltak.2 hét múlva viszem én is. Szerinted, szerintetek mibe fáj egy ilyen beavatkozás? /tipp 25eFt/ kb 30 lesz
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #366 Dátum: 2008. Február 26. - 20:13:32 » |
|
Esetleg a Chevy Gyulai.Velem mindig korrektek voltak.2 hét múlva viszem én is. Szerinted, szerintetek mibe fáj egy ilyen beavatkozás? /tipp 25eFt/ Azt hiszem, a Társalgó -> Márkaszervízek, költségek topicban volt erről szó párszor. Konkrét számlák is szerepelnek...vagy összetévesztem valamivel? Nekem mintha 26 körül lett volna vitt olajjal.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #367 Dátum: 2008. Február 26. - 20:49:39 » |
|
Esetleg a Chevy Gyulai.Velem mindig korrektek voltak.2 hét múlva viszem én is. Szerinted, szerintetek mibe fáj egy ilyen beavatkozás? /tipp 25eFt/ Telefon ide, telefon oda.......
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #368 Dátum: 2008. Február 26. - 21:33:39 » |
|
MNTom! Látod, érdemes volt morognod, így végre "bejáratos" lettél! Gratulálunk!
Köszönöm! A dolgozó népet szolgálom! Akkor nem politikus vagy ugyebár?!? Politikus? De jó ötlet!!!!Azok sokat keresnek legálisan?Mert akkor érdekel!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
mostnemtom
|
|
« Hozzászólás #369 Dátum: 2008. Február 26. - 21:41:34 » |
|
Esetleg a Chevy Gyulai.Velem mindig korrektek voltak.2 hét múlva viszem én is. Szerinted, szerintetek mibe fáj egy ilyen beavatkozás? /tipp 25eFt/ Telefon ide, telefon oda....... 25-30 között lesz attól függ milyen olajat és egyéb "cserélnivalót" sütnek el.Ha egy tanácsot adhatok, a pollenszűrőt inkább magad szerezd be ,mert a gyári elég húzós (6300 Ft.).A többi szűrőn nem nagyon tudsz fogni a gyáriak sem olyan vészes árban vannak.Olaj 4 lit 7.300 Ft.Szerintem ezért az árért sokkal jobb miőségűt is kapsz, mint a standard GM. olaj.Ja és ha Te viszed sem veszti el a garanciáját, max ráírják , hogy hozott anyagból cserélve.
|
|
|
Naplózva
|
Az élet mindig ünnepnap!!!
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #370 Dátum: 2008. Február 27. - 07:22:23 » |
|
Én saját kezüleg cserélném, mert akkor tuti, hogy meg van csinálva. Persze ha nem megy meg garis is, akkor marad szerviz(valamelyik) és ott állj(ne túl közel) a szerelő mellett és figyeld. Így nem merik megcsinálni, hogy Pl. nem cseréli le az olajszűrőt, és később eladja 1000-ér valami havernak. Eddigi autóimnál kiharcoltam, hogy be mehessek a szervizbe. Sok sikert!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #371 Dátum: 2008. Február 27. - 13:44:57 » |
|
Én saját kezüleg cserélném, mert akkor tuti, hogy meg van csinálva. Persze ha nem megy meg garis is, akkor marad szerviz(valamelyik) és ott állj(ne túl közel) a szerelő mellett és figyeld. Így nem merik megcsinálni, hogy Pl. nem cseréli le az olajszűrőt, és később eladja 1000-ér valami havernak. Eddigi autóimnál kiharcoltam, hogy be mehessek a szervizbe. Sok sikert! Harcolni? Én be se vinném oda, ahova nem kísérhetem! Balesetveszély miatt saját felelősségemre, de bemegyek a saját tulajdonom mellé, amit én fizettem ki, az enyém! Így az történik vele, amit mondok, különben nem adom. Tehát végigkísérem a folyamatot.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ChevyCsaby
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #372 Dátum: 2008. Február 27. - 16:57:02 » |
|
Sziasztok. A pollen szűrőt nehéz cserélni? Esetleg egy pár képet a cseréről hogy áljak neki. Köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #373 Dátum: 2008. Február 27. - 17:24:30 » |
|
Sziasztok. A pollen szűrőt nehéz cserélni? Esetleg egy pár képet a cseréről hogy áljak neki. Köszi.
Én speciel azt sem tudom hol van benn. De állj neki nyugottan nem lehet olyan bonyolult, ja és fotókat csinálj a folyamatról és rakd fel egy galériába
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sz.gabor
Teljes tag
Nem elérhető
2.0 TCDi 16V
|
|
« Hozzászólás #374 Dátum: 2008. Február 27. - 17:26:13 » |
|
Bocsi csak poén volt!!! Ladlacot kérdezd ha jól emlékszem ő írt valamit pollenszűrőről!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|