captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2775 Dátum: 2014. November 12. - 08:34:38 » |
|
Sziasztok! Kb másfél, két hete arra lettem figyelmes, hogy fékezésnél jobb oldalról csobogó hangot hallok. Üzemanyag nem így szokott lötykölődni... Valamikor régebben már olvastam itt a fórumon, hogy volt valakinek hasonló gondja. Mivel ma lecseréltem a kerekeket télire, úgy gondoltam, hogy próba képpen kikapom a küszöb alatti dugókat. Meglepetésemre kb 1 liter víz folyt onnan ki. Kérdés: hogy a jó büdös élet valagába került az oda Kérem szépen a víz nem hülye, az megtalálja a legkisebb rést is.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #2776 Dátum: 2014. November 12. - 12:49:20 » |
|
Sziasztok! Kb másfél, két hete arra lettem figyelmes, hogy fékezésnél jobb oldalról csobogó hangot hallok. Üzemanyag nem így szokott lötykölődni... Valamikor régebben már olvastam itt a fórumon, hogy volt valakinek hasonló gondja. Mivel ma lecseréltem a kerekeket télire, úgy gondoltam, hogy próba képpen kikapom a küszöb alatti dugókat. Meglepetésemre kb 1 liter víz folyt onnan ki. Kérdés: hogy a jó büdös élet valagába került az oda Kérem szépen a víz nem hülye, az megtalálja a legkisebb rést is. Azt tudom... Azon gondolkodtam, hogy mielőtt Sebikéhez vittem, lemosattam (alvázmosás is) De én akkor nem hallottam. Azóta meg nagy esőben sem mentem
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2777 Dátum: 2014. November 12. - 19:55:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #2778 Dátum: 2014. November 16. - 09:06:59 » |
|
Sziasztok, üdv mindenkinek!
Rég jártam erre, de sajnos az időm nem engedi, nem vagyok netközelben. Segítséget szeretnék kérni, hogy Lacetti Sedanra milyen kipufogó flexi cső kell? 20/5 25/5 centiset találtam. Melyiket vegyem? Mert 4000 alatt is van, a kapzsi kipufogós meg 12 ezerért akarja adni + munkadíj.
Köszi, üdv! Peti
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2779 Dátum: 2014. November 16. - 10:07:35 » |
|
Rég jártam erre, de sajnos az időm nem engedi, nem vagyok netközelben. Segítséget szeretnék kérni, hogy Lacetti Sedanra milyen kipufogó flexi cső kell? 20/5 25/5 centiset találtam. Melyiket vegyem? Mert 4000 alatt is van, a kapzsi kipufogós meg 12 ezerért akarja adni + munkadíj.
Köszi, üdv! Peti
megnézem milyen kell rá és írok is árat 3rétegűre
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #2780 Dátum: 2014. November 16. - 12:25:03 » |
|
Köszi, üdv! Peti
megnézem milyen kell rá és írok is árat 3rétegűre Köszi Sebike!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2781 Dátum: 2014. November 16. - 17:28:31 » |
|
ez nem kapzsiság Peti! egy jó minőségű flexi cső annyiba kerül. nekem pár hete cserélték.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #2782 Dátum: 2014. November 16. - 18:00:45 » |
|
ez nem kapzsiság Peti! egy jó minőségű flexi cső annyiba kerül. nekem pár hete cserélték.
Köszi Ákos, csak nincs jó tapasztalatom vele, így nem is akarom megkozkáztatni, hogy ő cserélje. 5000- ért akar nekem felnit javítani, mert gumicsere alkalmával kitalálta, hogy az egyik felni nagyot üt. gyári, 1 évet volt fent, soha nem érte semmi, nincs is baja. Az ilyen szerintem nem a három rétegűt akarja felrakni nekem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2783 Dátum: 2014. November 16. - 20:21:46 » |
|
ja értem, az más
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2784 Dátum: 2014. November 16. - 21:06:48 » |
|
Ákos 6-7000ft egy normális max
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #2785 Dátum: 2014. November 17. - 08:39:12 » |
|
Nekem 16.000,- Ft volt, munkadíjjal együtt, fél éve, 1 év garanciával.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2786 Dátum: 2014. November 17. - 09:42:13 » |
|
Milyen méretű kell a Lacettire? Nekem már 4 éve le van rohadva az elején lévő karika ami összefogja a hálót, de még rendben van. Szerintem mostmár nem sokáig.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2014. November 17. - 09:46:16 írta Jani »
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2787 Dátum: 2014. November 17. - 14:35:56 » |
|
Ákos 6-7000ft egy normális max Akkor nekem prémium került bele Mondta is a szaki, hogy ő csak jó minőséget ad már. Lehet a normál sem elég jó minőség ezek szerint. Én nem akartam tökölgetni, meg utána járni/keresgélni, majd visszamenni hozzá az általam választottal, mert: 1; nem értek hozzá és nem akartam olcsó húst venni híg lével, netán normált vagy rosszabbat venni arányosan drágábban 2; neki volt kéznél és megoldotta. A cső pótlásnál is másfeles csövet használ, nem selyempapír vékonyat, mint sok helyen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2788 Dátum: 2014. November 17. - 15:22:14 » |
|
Ákos 6-7000ft egy normális max Akkor nekem prémium került bele Mondta is a szaki, hogy ő csak jó minőséget ad már. Lehet a normál sem elég jó minőség ezek szerint. Én nem akartam tökölgetni, meg utána járni/keresgélni, majd visszamenni hozzá az általam választottal, mert: 1; nem értek hozzá és nem akartam olcsó húst venni híg lével, netán normált vagy rosszabbat venni arányosan drágábban 2; neki volt kéznél és megoldotta. A cső pótlásnál is másfeles csövet használ, nem selyempapír vékonyat, mint sok helyen. flexicsőből 3 rétegű a normális az ,hogy ki mit mennyiért ad az meg egyénfüggő találkoztam mostanában olyannal,hogy prémium árán kaptak gagyit
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2789 Dátum: 2014. November 17. - 15:46:45 » |
|
Köszi, üdv! Peti
megnézem milyen kell rá és írok is árat 3rétegűre Köszi Sebike! 6000ft ért tudok hozzá adni de van olcsóbb is 4800ért
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2014. November 17. - 15:48:19 írta sebike »
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
|