Hooti
|
|
« Hozzászólás #2535 Dátum: 2013. Május 02. - 05:48:55 » |
|
Sziasztok!
A velemenyeteket szeretnem kerni. Az autom hidegben kopog elöl (1,6 benzines, 2005 Lacetti). Ez eddig ritkan jelentkezett es gyorsan megszünt, de tegnap mär sokkal hangosabb volt es tovabb tartott. En a hidrotökere tippelek. Mi a velemenyetek?
Kerdesem: ha valoban az, akkor milyen gondot okozhat? Sajnos 1-2 honapon belül nem tudok haza menni vele, itt nem ismerek megbizhato szerelöt. Azaz kb 7-10e km-t ki kell meg birnia.
Köszi: Cs
Mi most próbaképpen az egyik ügyfelünk autójában tesztelünk egy hydrotőke tisztító adalékot, az eredményről tájékoztatjuk a fórumozó cartársakat! Köszi a välaszt, de mit okozhat, ha teljesen tönkre megy a hidrotöke? rossz minőségű olaj, nem megfelelő csereperiódus Csereperiodus 12-20e. Olaj..na azt nem tudom, mert szerelö csinalta. Talan molly vagy vmi ilyesmi. Mi lehet a rövidtavu következmenye. Nekem volt egyszer egy Wagon R+, amiben 30ezer kilométerig nem cseréltek olajat, csattogtak is benne a hidrotőkék rendesen. Motortisztító adalékot kapott az olajba, azzal járattuk ahogy le van írva, majd olajcsere. 500 kilométer után ujból olajcsere volt és ugy állt helyre a hidrotőke hangja. Meg is lepődtem az eredményen, teljesen elhalkult. szerk.: és normális olajat használni ezek után és max 10ezernél cserélni!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2013. Május 02. - 05:53:34 írta Hooti »
|
Naplózva
|
|
|
|
agyass
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2536 Dátum: 2013. Május 02. - 16:25:51 » |
|
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Volt-e már tapasztalata valakinek fűtőradiátor problémával? A kollégámnak nagy valószínűséggel folyik! Mennyire kell megbontani a műszerfalat? 2004-es, 5 ajtós 1,4-es. Vagy a középkonzolt külön ki lehet-e venni? Előre is köszi a válaszokat.
|
|
|
Naplózva
|
"A pocsolya nem azért van hogy kikerüljük, hanem mert esik az eső!"
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2537 Dátum: 2013. Május 02. - 16:52:33 » |
|
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Volt-e már tapasztalata valakinek fűtőradiátor problémával? A kollégámnak nagy valószínűséggel folyik! Mennyire kell megbontani a műszerfalat? 2004-es, 5 ajtós 1,4-es. Vagy a középkonzolt külön ki lehet-e venni? Előre is köszi a válaszokat.
előfordul korral fagyálló nem cseréléssel gyakrabban ki kell venni a műszerfalat le kell engedni a klimagázt 4-6 órás munka annak aki már szedett szét ilyen tipust aki nem akár 8-10 is lehet
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
agyass
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2538 Dátum: 2013. Május 03. - 05:40:35 » |
|
Köszi a gyors választ! Ennek nem igazán fog örülni szegény.
|
|
|
Naplózva
|
"A pocsolya nem azért van hogy kikerüljük, hanem mert esik az eső!"
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
Kékvillám :)
|
|
« Hozzászólás #2539 Dátum: 2013. Május 06. - 07:39:55 » |
|
Ma reggelre sajna bejött egy hiba Elment az alapjáratom. Tegnap mentem egy 600 km-es távot 130-150-es tempóval, klímával. Fogyasztás rendben volt, kocsi is kofágastalanul működött. Este 11-kor letettem az autót, most reggel indítom, semmi különös... 500 méter megtétele után első megállásnál lett furcsa... majd a benzinkút előtt lefulladt. Azóta ezt csinálja Ha menet közben kinyomom a kuplungot, leesik 850-900-as fordulatra, és ok. De ha állok, vagy elindítom, akkor ledadog. Ötlet?
|
|
|
Naplózva
|
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál Lacetti: Toyota:
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2540 Dátum: 2013. Május 06. - 08:38:09 » |
|
Ma reggelre sajna bejött egy hiba Elment az alapjáratom. Tegnap mentem egy 600 km-es távot 130-150-es tempóval, klímával. Fogyasztás rendben volt, kocsi is kofágastalanul működött. Este 11-kor letettem az autót, most reggel indítom, semmi különös... 500 méter megtétele után első megállásnál lett furcsa... majd a benzinkút előtt lefulladt. Azóta ezt csinálja Ha menet közben kinyomom a kuplungot, leesik 850-900-as fordulatra, és ok. De ha állok, vagy elindítom, akkor ledadog. Ötlet? vedd le a motorborítást nézd meg a vákumcsöveket
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2541 Dátum: 2013. Május 06. - 09:14:25 » |
|
Ma reggelre sajna bejött egy hiba Elment az alapjáratom. Tegnap mentem egy 600 km-es távot 130-150-es tempóval, klímával. Fogyasztás rendben volt, kocsi is kofágastalanul működött. Este 11-kor letettem az autót, most reggel indítom, semmi különös... 500 méter megtétele után első megállásnál lett furcsa... majd a benzinkút előtt lefulladt. Azóta ezt csinálja Ha menet közben kinyomom a kuplungot, leesik 850-900-as fordulatra, és ok. De ha állok, vagy elindítom, akkor ledadog. Ötlet? vedd le a motorborítást nézd meg a vákumcsöveket Köszi. Most melóhelyen vagyok, meg kidobtam szervizbe... Kiderül mit tudnak vele kezdeni, de mondtam a tippedet, hogy a vákumcsövet is hogy nézzék meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Giovanni
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2542 Dátum: 2013. Május 06. - 15:24:34 » |
|
Ma reggelre sajna bejött egy hiba Elment az alapjáratom. Tegnap mentem egy 600 km-es távot 130-150-es tempóval, klímával. Fogyasztás rendben volt, kocsi is kofágastalanul működött. Este 11-kor letettem az autót, most reggel indítom, semmi különös... 500 méter megtétele után első megállásnál lett furcsa... majd a benzinkút előtt lefulladt. Azóta ezt csinálja Ha menet közben kinyomom a kuplungot, leesik 850-900-as fordulatra, és ok. De ha állok, vagy elindítom, akkor ledadog. Ötlet? vedd le a motorborítást nézd meg a vákumcsöveket Köszi. Most melóhelyen vagyok, meg kidobtam szervizbe... Kiderül mit tudnak vele kezdeni, de mondtam a tippedet, hogy a vákumcsövet is hogy nézzék meg. Úgy néz ki jó lett a kocsi, az előbb mentem vele. Folytószelep ház, meg alapjárati szelep (?) tisztítás, és gyári műszerrel újratanítás után, olyan, mint új korában
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #2543 Dátum: 2013. Május 14. - 17:26:21 » |
|
Valaki esetleg meg tudná mondani ,hogy Denso K 20 TT gyertya jó e a Lacettihez?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2544 Dátum: 2013. Május 14. - 20:32:26 » |
|
igen jó(fényévekkel jobb mint az NGK)
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #2545 Dátum: 2013. Május 15. - 05:13:15 » |
|
Köszönöm!!! Akkor ezt fogom választani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kzotya
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2546 Dátum: 2013. Május 15. - 17:55:23 » |
|
igen jó(fényévekkel jobb mint az NGK) 1,4-hez is?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2547 Dátum: 2013. Május 15. - 20:25:57 » |
|
igen jó(fényévekkel jobb mint az NGK) 1,4-hez is? mindegyikhez
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
ratif
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2548 Dátum: 2013. Május 24. - 16:56:19 » |
|
Helló, még új vagyok az oldalon, nem tudom, hogy jó helyre írok-e. Érdeklődni szeretnék, hogy találkozott-e már valaki olyannal, hogy nicsen lacettiben egr szelep. Létezhet ílyen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2549 Dátum: 2013. Május 24. - 21:02:54 » |
|
Helló, még új vagyok az oldalon, nem tudom, hogy jó helyre írok-e. Érdeklődni szeretnék, hogy találkozott-e már valaki olyannal, hogy nicsen lacettiben egr szelep. Létezhet ílyen?
olyan nincs mindegyikben van
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
|