ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #240 Dátum: 2008. Január 17. - 13:14:43 » |
|
Athee! Látod milyen rendese vagyunk mi SW-sek, pedig Te HB-s vagy, így nem leszünk egy csapatban. De elötte- útána újra baráti lesz a kapcsolatunk, ne félj!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #241 Dátum: 2008. Január 17. - 15:21:30 » |
|
Athee! Látod milyen rendese vagyunk mi SW-sek, pedig Te HB-s vagy, így nem leszünk egy csapatban. De elötte- útána újra baráti lesz a kapcsolatunk, ne félj!
Én nem mondtam egy szóval sem, hogy nem vagytok rendesek! Ladlac! Köszönöm! Ha nem megy hívlak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #242 Dátum: 2008. Január 17. - 19:47:18 » |
|
Én nem mondtam egy szóval sem, hogy nem vagytok rendesek! Ladlac! Köszönöm! Ha nem megy hívlak! Rendben. Meggyógyítjuk a beteg Lacsit...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
gatsy
|
|
« Hozzászólás #243 Dátum: 2008. Január 21. - 08:52:13 » |
|
No, tegnap, a szép időnek hála neki álltam, leszedtem a motor burkolatát, és megfeszítettem én is a gázbowdent. Nem nagyon, csak annyira, hogy már azonnal mozduljon, de felengedett állapotban még felütközzön a pöcök.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #244 Dátum: 2008. Január 23. - 21:24:01 » |
|
Van egy olyan gyanum hogy elég sokára melegszik fel a hűtővizem. Lehet hogy korán nyit ,vagy nem is zár rendesen a termosztátom? Ki tudja esetleg hogy hány foknál kellene nyitnia?
üdv bzsazsa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #245 Dátum: 2008. Január 23. - 22:20:35 » |
|
Közben megtaláltam a Lacetti szervíz Cd-n: A termosztát 87°C-on (189°F) kezd el kinyitni és 102°C-on (216°F) van teljesen nyitva. A termosztát 86°C-on (187°F) zár Arra lennék kíváncsi hogy hogy volt e valaha a műszer szerint 87 fokos a vízem???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #246 Dátum: 2008. Január 24. - 05:06:24 » |
|
Közben megtaláltam a Lacetti szervíz Cd-n:
Neked olyan is van? Told fel valahova! Pl. www.toldacuccot.hu ! Vagy torrent! Köszi!
|
|
|
Naplózva
|
...mindig ott ér véget az utam ahol bor van, zene, és nő(Tunyogi)
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #247 Dátum: 2008. Január 24. - 05:17:52 » |
|
Mondjátok meg, miért van néha olyan érzésem, mintha lomha lenne a gép, máskor viszont fekszántja az utat! Tényleg így van, nem beszélem be magamnak, brutálisan érezhető a különbség! Nem is hőmérsékletfüggő, hideg vagy meleg a motor, mindegy neki, mindentől függetlenül jön elő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #248 Dátum: 2008. Január 24. - 06:26:52 » |
|
Neked olyan is van? Told fel valahova! Pl. www.toldacuccot.hu ! Vagy torrent! Köszi! Hali! Elkeztem "TOLNI"!! kb 2óra és fent lessz... bzsazsa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #249 Dátum: 2008. Január 24. - 08:19:07 » |
|
Mondjátok meg, miért van néha olyan érzésem, mintha lomha lenne a gép, máskor viszont fekszántja az utat! Tényleg így van, nem beszélem be magamnak, brutálisan érezhető a különbség! Nem is hőmérsékletfüggő, hideg vagy meleg a motor, mindegy neki, mindentől függetlenül jön elő. Párás, szmogos levegő? Esetleg napsütés szép tiszta oxigéndús levegő? Erre gondoltál? Az utóbbinál nekem is megvan veszve, úgy megy...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #250 Dátum: 2008. Január 24. - 08:30:15 » |
|
Neked olyan is van? Told fel valahova! Pl. www.toldacuccot.hu ! Vagy torrent! Köszi! Hali! Elkeztem "TOLNI"!! kb 2óra és fent lessz... bzsazsa Felhívnám a tisztelt tagok figyelmét a szoftverek jogtisztaságára és azok kitárgyalására ITT A FÓRUMON! Kéretik az ettől eltérőeket privátban tárgyalni!
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #251 Dátum: 2008. Január 24. - 19:39:06 » |
|
Neked olyan is van? Told fel valahova! Pl. www.toldacuccot.hu ! Vagy torrent! Köszi! Hali! Elkeztem "TOLNI"!! kb 2óra és fent lessz... bzsazsa Nagyon kösz Zsazsa, megvan!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Január 25. - 13:22:12 írta Stocz »
|
Naplózva
|
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #252 Dátum: 2008. Január 24. - 23:35:50 » |
|
Neked olyan is van? Told fel valahova! Pl. www.toldacuccot.hu ! Vagy torrent! Köszi! Hali! Elkeztem "TOLNI"!! kb 2óra és fent lessz... bzsazsa Felhívnám a tisztelt tagok figyelmét a szoftverek jogtisztaságára és azok kitárgyalására ITT A FÓRUMON! Kéretik az ettől eltérőeket privátban tárgyalni! Bocsi főnök!! A termosztátra nem tud senki semmi újat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
peti74
|
|
« Hozzászólás #253 Dátum: 2008. Január 25. - 05:19:14 » |
|
Neked olyan is van? Told fel valahova! Pl. www.toldacuccot.hu ! Vagy torrent! Köszi! Hali! Elkeztem "TOLNI"!! kb 2óra és fent lessz... bzsazsa Felhívnám a tisztelt tagok figyelmét a szoftverek jogtisztaságára és azok kitárgyalására ITT A FÓRUMON! Kéretik az ettől eltérőeket privátban tárgyalni! Bocsi főnök!! A termosztátra nem tud senki semmi újat? Én nem értettem ám Cápa dorgálását! Ez nem privát téma, mindenki segítségére szolgál! Jogtisztaság? Ez nem egy Zámbó Jimmy CD!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
Vendég
|
|
« Hozzászólás #254 Dátum: 2008. Január 25. - 07:05:52 » |
|
Pedig ezért is kemény bírság jár mivel a szevízeknek többszázezer Ft-t kell fizetni érte és szakembert kell küldeni tanfolyamokra!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|