sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2220 Dátum: 2011. November 13. - 07:06:41 » |
|
Üdv Mindenkinek! Kis segítség kellene az alábbi hibaok értelmezésében és megoldásában: Ma este vettem észre, hogy a "fékrendszer figyelmeztető lámpa" a kézifék visszajelző is ez (azzal OK) és a "töltésrendszer figyelmeztető lámpa" egyidejűleg világít, villog, elalszik. Ezt 2500 fordulat fölött kezdi, mikor is el kezd világítani mindkettő, majd magasabb fordulaton picit villognak, 2500 alatt semmi világítás-villogás. Kerestem a kézikönyvben , de ilyen együttes világításról nincs benne szó. Gyanakodtam folyadék szintre, de minden OK. Van esetleg most itt valakinek ötlete mi a manó lehet ez? A kocsiban 90000 km van éppen....... A segítséget előre is köszönöm! GT Igazad volt! Töltési probléma..... Igaz nem gondoltam, hogy az "egész" generátort ki kell cserélni hozzá! A felújított generátor 35 k pénzbe volt! Baráti services áron! Lehet, hogy saját bontással, javítással jobban jártam volna? Üdv GT töltésproblémád van A hozzászólásod mindíg az utolsó /quote/ után írd, így nem áttekinthető. bontottal jobban jártál volna...
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
tgorbe
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2221 Dátum: 2011. November 13. - 21:01:28 » |
|
Igazad lehet, de amikor minden leáll és se kép se hang, hajlamos az ember "pánikba esni" és szaladni a szervizbe... Főleg, ha az autó kell márisrögtönazonnal! Mert hát az csak azért van...... Amúgy van még egy hiba, ha tudsz segíts! A középkonzolon van a klíma, a belső keringtetés és a hásóablak fűtés komb-hármas. Nos ezeknek a gomboknak a visszajelző lámpái nem világítanak. Néha igen néha nem. Mostanában legtöbbször nem. Szóval a klíma megy, visszajelzés nincs. De így megy a belsőkeringtetés is, visszajelzés nincs. Viszont az ablak fűtés nem megy!!!!! Csak, ha van visszajelzés... Gondoltam kontakthiba, szétszdem, lecsiszolom-befújom, de a barátomnak is hasonló hibajelenség van. Neki a szervizben azt mondták "tipushiba" cserélni kell a blokkot (40 k pénzért), úgy hogy neki is meg nekem is továbbra is szívás télen a hátsóablak jégmentesítése-párátlanítása! Ötlet? Előre is köszi! GT
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #2222 Dátum: 2011. November 13. - 21:05:46 » |
|
Igazad lehet, de amikor minden leáll és se kép se hang, hajlamos az ember "pánikba esni" és szaladni a szervizbe... Főleg, ha az autó kell márisrögtönazonnal! Mert hát az csak azért van...... Amúgy van még egy hiba, ha tudsz segíts! A középkonzolon van a klíma, a belső keringtetés és a hásóablak fűtés komb-hármas. Nos ezeknek a gomboknak a visszajelző lámpái nem világítanak. Néha igen néha nem. Mostanában legtöbbször nem. Szóval a klíma megy, visszajelzés nincs. De így megy a belsőkeringtetés is, visszajelzés nincs. Viszont az ablak fűtés nem megy!!!!! Csak, ha van visszajelzés... Gondoltam kontakthiba, szétszdem, lecsiszolom-befújom, de a barátomnak is hasonló hibajelenség van. Neki a szervizben azt mondták "tipushiba" cserélni kell a blokkot (40 k pénzért), úgy hogy neki is meg nekem is továbbra is szívás télen a hátsóablak jégmentesítése-párátlanítása! Ötlet? Előre is köszi! GT Javítható. De ki kell hozzá venni a panelt. Ami nem egyszerű varázslat.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #2223 Dátum: 2011. November 13. - 21:27:09 » |
|
Igazad lehet, de amikor minden leáll és se kép se hang, hajlamos az ember "pánikba esni" és szaladni a szervizbe... Főleg, ha az autó kell márisrögtönazonnal! Mert hát az csak azért van...... Amúgy van még egy hiba, ha tudsz segíts! A középkonzolon van a klíma, a belső keringtetés és a hásóablak fűtés komb-hármas. Nos ezeknek a gomboknak a visszajelző lámpái nem világítanak. Néha igen néha nem. Mostanában legtöbbször nem. Szóval a klíma megy, visszajelzés nincs. De így megy a belsőkeringtetés is, visszajelzés nincs. Viszont az ablak fűtés nem megy!!!!! Csak, ha van visszajelzés... Gondoltam kontakthiba, szétszdem, lecsiszolom-befújom, de a barátomnak is hasonló hibajelenség van. Neki a szervizben azt mondták "tipushiba" cserélni kell a blokkot (40 k pénzért), úgy hogy neki is meg nekem is továbbra is szívás télen a hátsóablak jégmentesítése-párátlanítása! Ötlet? Előre is köszi! GT Javítható. De ki kell hozzá venni a panelt. Ami nem egyszerű varázslat. Szerintem nem olyan bonyolult szétkapni! Az oldalon fent lévő képek nagyon sokat segítenek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
georgbob
|
|
« Hozzászólás #2224 Dátum: 2011. November 13. - 21:27:48 » |
|
Nálam ha nincs visszajelzés, csak a klíma megy, a belső keringtetés, fűtés nem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tgorbe
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2225 Dátum: 2011. November 13. - 21:32:29 » |
|
Igazad lehet, de amikor minden leáll és se kép se hang, hajlamos az ember "pánikba esni" és szaladni a szervizbe... Főleg, ha az autó kell márisrögtönazonnal! Mert hát az csak azért van...... Amúgy van még egy hiba, ha tudsz segíts! A középkonzolon van a klíma, a belső keringtetés és a hásóablak fűtés komb-hármas. Nos ezeknek a gomboknak a visszajelző lámpái nem világítanak. Néha igen néha nem. Mostanában legtöbbször nem. Szóval a klíma megy, visszajelzés nincs. De így megy a belsőkeringtetés is, visszajelzés nincs. Viszont az ablak fűtés nem megy!!!!! Csak, ha van visszajelzés... Gondoltam kontakthiba, szétszdem, lecsiszolom-befújom, de a barátomnak is hasonló hibajelenség van. Neki a szervizben azt mondták "tipushiba" cserélni kell a blokkot (40 k pénzért), úgy hogy neki is meg nekem is továbbra is szívás télen a hátsóablak jégmentesítése-párátlanítása! Ötlet? Előre is köszi! GT Javítható. De ki kell hozzá venni a panelt. Ami nem egyszerű varázslat. Szerintem nem olyan bonyolult szétkapni! Az oldalon fent lévő képek nagyon sokat segítenek! Kérlek még abban segíts, hol vannak a képek? GT
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tgorbe
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2226 Dátum: 2011. November 13. - 21:33:33 » |
|
Nálam ha nincs visszajelzés, csak a klíma megy, a belső keringtetés, fűtés nem...
Szerinte én is ezt írtam!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2227 Dátum: 2011. November 13. - 21:36:27 » |
|
Ha jól emlékszem akkor legutóbb Guszesz cartás kapta szét és javította meg sikeresen a klima panelt keressétek ő biztos tud segíteni. Képek itt: http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&catid=370
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. November 13. - 21:38:43 írta hawer »
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #2228 Dátum: 2011. November 13. - 21:38:22 » |
|
Igazad lehet, de amikor minden leáll és se kép se hang, hajlamos az ember "pánikba esni" és szaladni a szervizbe... Főleg, ha az autó kell márisrögtönazonnal! Mert hát az csak azért van...... Amúgy van még egy hiba, ha tudsz segíts! A középkonzolon van a klíma, a belső keringtetés és a hásóablak fűtés komb-hármas. Nos ezeknek a gomboknak a visszajelző lámpái nem világítanak. Néha igen néha nem. Mostanában legtöbbször nem. Szóval a klíma megy, visszajelzés nincs. De így megy a belsőkeringtetés is, visszajelzés nincs. Viszont az ablak fűtés nem megy!!!!! Csak, ha van visszajelzés... Gondoltam kontakthiba, szétszdem, lecsiszolom-befújom, de a barátomnak is hasonló hibajelenség van. Neki a szervizben azt mondták "tipushiba" cserélni kell a blokkot (40 k pénzért), úgy hogy neki is meg nekem is továbbra is szívás télen a hátsóablak jégmentesítése-párátlanítása! Ötlet? Előre is köszi! GT Javítható. De ki kell hozzá venni a panelt. Ami nem egyszerű varázslat. Szerintem nem olyan bonyolult szétkapni! Az oldalon fent lévő képek nagyon sokat segítenek! Kérlek még abban segíts, hol vannak a képek? GT Tessék itt vannak! http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&catid=108 http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&catid=370
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
guszesz
|
|
« Hozzászólás #2229 Dátum: 2011. November 13. - 21:40:52 » |
|
Igen szerencsére sikerült megbütykölni! Igaz a villamossági részét egy munkatársam segített átforrasztgatni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
tgorbe
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2231 Dátum: 2011. November 13. - 21:55:12 » |
|
Igazad lehet, de amikor minden leáll és se kép se hang, hajlamos az ember "pánikba esni" és szaladni a szervizbe... Főleg, ha az autó kell márisrögtönazonnal! Mert hát az csak azért van...... Amúgy van még egy hiba, ha tudsz segíts! A középkonzolon van a klíma, a belső keringtetés és a hásóablak fűtés komb-hármas. Nos ezeknek a gomboknak a visszajelző lámpái nem világítanak. Néha igen néha nem. Mostanában legtöbbször nem. Szóval a klíma megy, visszajelzés nincs. De így megy a belsőkeringtetés is, visszajelzés nincs. Viszont az ablak fűtés nem megy!!!!! Csak, ha van visszajelzés... Gondoltam kontakthiba, szétszdem, lecsiszolom-befújom, de a barátomnak is hasonló hibajelenség van. Neki a szervizben azt mondták "tipushiba" cserélni kell a blokkot (40 k pénzért), úgy hogy neki is meg nekem is továbbra is szívás télen a hátsóablak jégmentesítése-párátlanítása! Ötlet? Előre is köszi! GT Javítható. De ki kell hozzá venni a panelt. Ami nem egyszerű varázslat. Szerintem nem olyan bonyolult szétkapni! Az oldalon fent lévő képek nagyon sokat segítenek! Kérlek még abban segíts, hol vannak a képek? GT Tessék itt vannak! http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&catid=108 http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=47&catid=370 Köszi, közben én is megtaláltam (egy másik hozzászólásod alapján) végül is nem érzem magam 1bites user-nek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tgorbe
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2232 Dátum: 2011. November 13. - 22:03:49 » |
|
Köszi, nagyon hasznosnak tűnik, bár a klímám az működik! Csak a visszajelzés és az ablakfűtés nem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
georgbob
|
|
« Hozzászólás #2233 Dátum: 2011. November 14. - 17:18:24 » |
|
Biztos vagy benne? Tegnap még írtad nekem ,hogy te is úgy gondoltad, hogy a belső keringtetés sem megy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kuruczd
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2234 Dátum: 2011. November 14. - 19:29:00 » |
|
Lehetséges hogy az én 2004es lacettimnek nincsen hűtőleeresztő csavarja? Végig néztem a kereszttartó lyukait és csak a motor felöli oldalon láttam az egyik lyukon keresztül egy müanyag dugót.De az biztos hogy nem csavar.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|