Krisz
|
|
« Hozzászólás #2040 Dátum: 2011. Február 05. - 20:54:31 » |
|
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mi az az aláfutásgátló? Most nézegettem a kocsi dokumentációit és a 2009-es műszaki vizsgával kapcsolatos Tanúsítvány hibajegyzékében az áll, hogy az aláfutásgátló elöl a bal oldalon sérült/deformált.
Lacettin? Teherautón, kamionon, sőt mozdonyoknál már hallottam róla ott kell a nagy hasmagasság miatt, de lacsinál?? De lehet én tévedek?! Én is csak pislogtam,mert nem emlékszem ilyen dologra alul.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #2041 Dátum: 2011. Február 05. - 20:59:53 » |
|
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy mi az az aláfutásgátló? Most nézegettem a kocsi dokumentációit és a 2009-es műszaki vizsgával kapcsolatos Tanúsítvány hibajegyzékében az áll, hogy az aláfutásgátló elöl a bal oldalon sérült/deformált.
Lacettin? Teherautón, kamionon, sőt mozdonyoknál már hallottam róla ott kell a nagy hasmagasság miatt, de lacsinál?? De lehet én tévedek?! Én is csak pislogtam,mert nem emlékszem ilyen dologra alul. Nem az a műanyag ami a lökös aljánál van fel csavarozva esetleg
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #2042 Dátum: 2011. Február 05. - 21:04:45 » |
|
Sziasztok!
Lacettin? Teherautón, kamionon, sőt mozdonyoknál már hallottam róla ott kell a nagy hasmagasság miatt, de lacsinál?? De lehet én tévedek?! Én is csak pislogtam,mert nem emlékszem ilyen dologra alul. Nem az a műanyag ami a lökös aljánál van fel csavarozva esetleg Arra gondoltam én is.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2043 Dátum: 2011. Február 05. - 21:11:59 » |
|
az hogy gátolja az aláfutást?
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #2044 Dátum: 2011. Február 05. - 21:12:09 » |
|
Sziasztok!
Lacettin? Teherautón, kamionon, sőt mozdonyoknál már hallottam róla ott kell a nagy hasmagasság miatt, de lacsinál?? De lehet én tévedek?! Én is csak pislogtam,mert nem emlékszem ilyen dologra alul. Nem az a műanyag ami a lökös aljánál van fel csavarozva esetleg Arra gondoltam én is. Szerintem meg egyszerűen oldd meg a kérdést, nézz alá, és ami sérült, az az aláfutásgátlónak nevezett valami.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #2045 Dátum: 2011. Február 05. - 21:14:41 » |
|
Köténylemezről már hallottam autónál de aláfutásgátlóról még nem. Bár lehet mostmár ez a neve a köténylemeznek?
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
cucogany
|
|
« Hozzászólás #2046 Dátum: 2011. Február 05. - 21:21:37 » |
|
Szerintem meg egyszerűen oldd meg a kérdést, nézz alá, és ami sérült, az az aláfutásgátlónak nevezett valami. OK! Holnap megnézem. Csak azért kérdeztem meg, hát ha valaki tudja, mert ez nekem újdonság. Csak az a kérdés, hogy ha nem tudom, hogy mit is keresek, akkor honnan tudom, hogy deformált? Ha sérült, azt valószínűleg látni fogom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kokusz
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2047 Dátum: 2011. Február 05. - 22:23:04 » |
|
Hali! Kéthetente cserélek tompított fényszórót! a szervizben csak mosolyognak rajta! mi lehet a probléma? van-e megoldás?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #2048 Dátum: 2011. Február 06. - 09:52:40 » |
|
Hali! Kéthetente cserélek tompított fényszórót! a szervizben csak mosolyognak rajta! mi lehet a probléma? van-e megoldás?
Van!A vezetékbe bele kell toldani.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #2049 Dátum: 2011. Február 06. - 10:52:32 » |
|
mosolygás helyett mondhatnák esetleg, hogy álló helyzetben a kormány szervó motorja előszeretettel gyilkolja a felkapcsolt izzókat.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
Stocz
|
|
« Hozzászólás #2050 Dátum: 2011. Február 06. - 16:30:42 » |
|
mosolygás helyett mondhatnák esetleg, hogy álló helyzetben a kormány szervó motorja előszeretettel gyilkolja a felkapcsolt izzókat. A kormány szervo? Megoldás: http://www.lacettiklub.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=328-as pont.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tattoo
|
|
« Hozzászólás #2051 Dátum: 2011. Február 15. - 09:32:44 » |
|
Sziasztok!
Most volt az autó (2.0 D Sw)90-es szervízen.....vezérműszíjat cseréltek,holott a szervizkönyvben a gyár 300e km-kénti ellenőrzést vagy cserét ír.Mi az igazság? A kesztyűtartó alatt a kézikönyv szerint van egy tároló szerű vmi...nekem nincs...Erről tud vki vmit? Előre is köszi!
|
|
|
Naplózva
|
120-al fullra pakolva normál tempoval 6.8L/100----Padlóig nyomva-széttaposva 9L/100
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #2052 Dátum: 2011. Február 15. - 10:19:06 » |
|
Én ezt találtam a vezérműszíjról. 1. Ellenőrizzük 30.000 km-enként. 2. Csere 160.000 km-enként. 3. 60.000 km-enként cseréljük a vezérműszíjat ha a járművet főleg nehezebb körülmények között működtetjük: rövid távú vezetés, sok üresjárat, gyakori kis sebességű működtetés araszoló forgalomban vagy poros környezetben vezetés. Az elképzelhető, hogy a gyártó megváltoztatta a csere idejét. A kesztyűtartó alatt egy kis polc van, szerintem semmire sem jó, még soha nem raktam oda semmit.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2053 Dátum: 2011. Február 15. - 11:10:28 » |
|
Én ezt találtam a vezérműszíjról. 1. Ellenőrizzük 30.000 km-enként. 2. Csere 160.000 km-enként. 3. 60.000 km-enként cseréljük a vezérműszíjat ha a járművet főleg nehezebb körülmények között működtetjük: rövid távú vezetés, sok üresjárat, gyakori kis sebességű működtetés araszoló forgalomban vagy poros környezetben vezetés. Az elképzelhető, hogy a gyártó megváltoztatta a csere idejét. A kesztyűtartó alatt egy kis polc van, szerintem semmire sem jó, még soha nem raktam oda semmit. ez a dizelre vonatkozik de 90.000km ként erősen javasolt a csere!!!
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #2054 Dátum: 2011. Február 15. - 11:12:56 » |
|
Sziasztok!
Most volt az autó (2.0 D Sw)90-es szervízen.....vezérműszíjat cseréltek,holott a szervizkönyvben a gyár 300e km-kénti ellenőrzést vagy cserét ír.Mi az igazság? A kesztyűtartó alatt a kézikönyv szerint van egy tároló szerű vmi...nekem nincs...Erről tud vki vmit? Előre is köszi!
2008tól megszűnt a kesztyűtartó alatti tároló. 300.000km et a láncra írják!
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
|