diablo77
|
|
« Hozzászólás #1605 Dátum: 2010. Március 03. - 20:12:51 » |
|
De ha esetleg jársz Budán valamerre szívesen megmérem neked.
Köszönöm a lehetőséget, de mostanában nem hiszem, hogy járok arrafelé. De asszem menni fog
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hawer
|
|
« Hozzászólás #1606 Dátum: 2010. Március 03. - 20:22:36 » |
|
De ha esetleg jársz Budán valamerre szívesen megmérem neked.
Köszönöm a lehetőséget, de mostanában nem hiszem, hogy járok arrafelé. De asszem menni fog Ok!
|
|
|
Naplózva
|
A HB sportos, az Sw praktikus, a Sedan sportosan praktikus!
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #1607 Dátum: 2010. Március 03. - 21:05:25 » |
|
Na most már kíváncsiságból megmérem én is, hogy legyen viszonyítási alap...
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1608 Dátum: 2010. Március 03. - 21:07:19 » |
|
Nem jársz erre, akkor gyorsan össze is hasonlíthatjuk? (Na jó, csak vicceltem)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #1609 Dátum: 2010. Március 03. - 21:11:50 » |
|
Nem jársz erre, akkor gyorsan össze is hasonlíthatjuk? (Na jó, csak vicceltem) Most nem, de ha valamelyik nap megyek arrafelé megoldhatjuk.
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1610 Dátum: 2010. Március 03. - 21:13:11 » |
|
Nem jársz erre, akkor gyorsan össze is hasonlíthatjuk? (Na jó, csak vicceltem) Most nem, de ha valamelyik nap megyek arrafelé megoldhatjuk. Oké
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1611 Dátum: 2010. Március 03. - 22:48:14 » |
|
Nekem meg asszony azt mondja, hogy a nagy hidegek miatt nem indult a Lacsi, lemerült az akku. Hetekig nem mozdult vele, ugye. Lebikázta, járatta, de nem elég ideig szvsz, mert másnap megint nem indult. Szerintem így szép lassan tönkre is vágódott az akku. És tavaly télen lett véve, Bosch...
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #1612 Dátum: 2010. Március 03. - 23:07:29 » |
|
Nekem meg asszony azt mondja, hogy a nagy hidegek miatt nem indult a Lacsi, lemerült az akku. Hetekig nem mozdult vele, ugye. Lebikázta, járatta, de nem elég ideig szvsz, mert másnap megint nem indult. Szerintem így szép lassan tönkre is vágódott az akku. És tavaly télen lett véve, Bosch... Azért még ne írd le, hátha csak fel kell normálisan tölteni. 1 bikázás meg 5 perc járatás nem elég az akkunak... Nem felejthették égve valamelyik beltéri izzót??? Az szokta lemeríteni az akksit. Egyébként ha az asszony nem szokott a Lacsival járni, télen amikor nem vagy itthon érdemes lenne bevinni az akksit a lakásba, szobahőmérsékleten sokkal tovább eláll, kint a hideg hamar betesz neki ha nincs használva/töltve.
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1613 Dátum: 2010. Március 04. - 00:55:40 » |
|
Nekem meg asszony azt mondja, hogy a nagy hidegek miatt nem indult a Lacsi, lemerült az akku. Hetekig nem mozdult vele, ugye. Lebikázta, járatta, de nem elég ideig szvsz, mert másnap megint nem indult. Szerintem így szép lassan tönkre is vágódott az akku. És tavaly télen lett véve, Bosch... Azért még ne írd le, hátha csak fel kell normálisan tölteni. 1 bikázás meg 5 perc járatás nem elég az akkunak... Nem felejthették égve valamelyik beltéri izzót??? Az szokta lemeríteni az akksit. Egyébként ha az asszony nem szokott a Lacsival járni, télen amikor nem vagy itthon érdemes lenne bevinni az akksit a lakásba, szobahőmérsékleten sokkal tovább eláll, kint a hideg hamar betesz neki ha nincs használva/töltve. Azért nem járt vele, mert a havat nem takarították le az utcában és félt, hogy felakad vele, vagy megcsúszik és összetörei. Inkább az off autót nyúzta.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #1614 Dátum: 2010. Március 04. - 10:15:37 » |
|
Nekem meg asszony azt mondja, hogy a nagy hidegek miatt nem indult a Lacsi, lemerült az akku. Hetekig nem mozdult vele, ugye. Lebikázta, járatta, de nem elég ideig szvsz, mert másnap megint nem indult. Szerintem így szép lassan tönkre is vágódott az akku. És tavaly télen lett véve, Bosch... Azért még ne írd le, hátha csak fel kell normálisan tölteni. 1 bikázás meg 5 perc járatás nem elég az akkunak... Nem felejthették égve valamelyik beltéri izzót??? Az szokta lemeríteni az akksit. Egyébként ha az asszony nem szokott a Lacsival járni, télen amikor nem vagy itthon érdemes lenne bevinni az akksit a lakásba, szobahőmérsékleten sokkal tovább eláll, kint a hideg hamar betesz neki ha nincs használva/töltve. Azért nem járt vele, mert a havat nem takarították le az utcában és félt, hogy felakad vele, vagy megcsúszik és összetörei. Inkább az off autót nyúzta. Az normális. A 11-es utat sem takarították, az is inkább öntisztult. Még egy héttel a hóesés után is ott volt az úton a kb. 5 cm jégréteg, természetesen nem egybefüggően, hanem darabokban. Csoda, hogy az autók felének kipukkadt a futóműve a télen?
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1615 Dátum: 2010. Március 04. - 13:00:59 » |
|
Után gyártott vezérműszíj van olyan jó, mint a gyári? Milyet érdemes bele tenni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #1616 Dátum: 2010. Március 04. - 13:39:26 » |
|
Után gyártott vezérműszíj van olyan jó, mint a gyári? Milyet érdemes bele tenni?
A gyári is Gates, a legtöbb helyen ilyet kapsz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #1618 Dátum: 2010. Március 04. - 17:32:08 » |
|
Nekem meg asszony azt mondja, hogy a nagy hidegek miatt nem indult a Lacsi, lemerült az akku. Hetekig nem mozdult vele, ugye. Lebikázta, járatta, de nem elég ideig szvsz, mert másnap megint nem indult. Szerintem így szép lassan tönkre is vágódott az akku. És tavaly télen lett véve, Bosch... Azért még ne írd le, hátha csak fel kell normálisan tölteni. 1 bikázás meg 5 perc járatás nem elég az akkunak... Nem felejthették égve valamelyik beltéri izzót??? Az szokta lemeríteni az akksit. Egyébként ha az asszony nem szokott a Lacsival járni, télen amikor nem vagy itthon érdemes lenne bevinni az akksit a lakásba, szobahőmérsékleten sokkal tovább eláll, kint a hideg hamar betesz neki ha nincs használva/töltve. Szerintem meg sokkal jobb ötlet lenne, ha rámbízná a téli járatást, vigyázást....
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1619 Dátum: 2010. Március 04. - 20:44:10 » |
|
Nekem meg asszony azt mondja, hogy a nagy hidegek miatt nem indult a Lacsi, lemerült az akku. Hetekig nem mozdult vele, ugye. Lebikázta, járatta, de nem elég ideig szvsz, mert másnap megint nem indult. Szerintem így szép lassan tönkre is vágódott az akku. És tavaly télen lett véve, Bosch... Azért még ne írd le, hátha csak fel kell normálisan tölteni. 1 bikázás meg 5 perc járatás nem elég az akkunak... Nem felejthették égve valamelyik beltéri izzót??? Az szokta lemeríteni az akksit. Egyébként ha az asszony nem szokott a Lacsival járni, télen amikor nem vagy itthon érdemes lenne bevinni az akksit a lakásba, szobahőmérsékleten sokkal tovább eláll, kint a hideg hamar betesz neki ha nincs használva/töltve. Szerintem meg sokkal jobb ötlet lenne, ha rámbízná a téli járatást, vigyázást.... Mit kezdenél egy kombival? Annak nagy a csomagtere ám
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|