ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1530 Dátum: 2010. Február 06. - 15:30:35 » |
|
Amúgy gratula! Látom jó kis csapat jött itt össze, ritka az ilyen jó fórum! Reszkessetek pimaszok! Megjöttem! Több embert meg kell feddnem, és van, akit üdvözölni itt a fórumon. Blende! Mázlid van, mert tényleg jó csapatba kerültél! Ami pedig a kérdéseidet illeti, hát majd nem mindenre van már válasz az előző tagok kérdéseiből. Ami pedig a szervizt illeti, hát sürgősen menj megcsináltatni a már több klubtagtól kapott intelmeket vedd komolyan, mert egy szíjszakadás már horror összegű javítást von maga után. Nyugodtan menj a már többször ajánlott Horváth Rudihoz, nem kell vinned semmit sem, ők mindent beszereznek kedvezményesen, és gyári cuccokat raknak be. Hivatkozz nyugodtan rám, és a klubra! Ne aggódj, nekem nem kell fizetned, csak a Jani olyan beszólós típus, és ezt mindig elsüti, hogy bosszantson. Ja, és ajánlom a találkozókat is, kedvcsináláshoz nézd meg a galériában a találkozós képeket! Üdv köztünk+
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1531 Dátum: 2010. Február 07. - 11:56:14 » |
|
Rengeted "hülye" kérdésem lesz majd még. Köszönöm az eddigi segítséget! Egy fél nap türelmet. Én most kaptam árajánlatot a Rudiéktól 60000kmre. Az átküldöm priviben! Vezérműszíjcsere a görgőkkel meg a vízpumpával + generátor ékszíj a cserével 46000.De ezt már tárgyaltuk nem is olyan régen. plusz egyéb dologk, olajak, szűrők, hűtőfolyadék
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1533 Dátum: 2010. Február 08. - 09:29:23 » |
|
Nem tudja veletlenul valamelyiketek a fekslagok kodjat vagy cikszamat? Gondolom az mindenut a vilagon megeggyezo??? Szia Baroti! Ezt nyilván megtudhatod a Várna15-től, vagy a Müller Autó kft-től. Ők foglalkoznak gyári cuccokkal. No meg még Sebike, aki a szakszervizben dolgozik.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ocsaia
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1534 Dátum: 2010. Február 12. - 18:16:56 » |
|
tudna valaki segíteni? a szervíz szerint a melegedő hátsó fékemre megoldás lenne egy munkahenger javítókészlet. Nem tudom létezik-e ilyen, de ha van tudna valaki ötletet adni, hogy hol lehet beszerezni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1535 Dátum: 2010. Február 12. - 18:19:08 » |
|
tudna valaki segíteni? a szervíz szerint a melegedő hátsó fékemre megoldás lenne egy munkahenger javítókészlet. Nem tudom létezik-e ilyen, de ha van tudna valaki ötletet adni, hogy hol lehet beszerezni?
Szia! Ha létezik akkor a Várna utcába kapsz, a neten is megtudod rendeli tölük
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1536 Dátum: 2010. Február 12. - 19:09:17 » |
|
A melegedő fékedre fékcsőcsere a megoldás! Tudnék adni munkahenger bontottat de az nem segít!
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
ocsaia
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1537 Dátum: 2010. Február 13. - 15:30:20 » |
|
A melegedő fékedre fékcsőcsere a megoldás! Tudnék adni munkahenger bontottat de az nem segít! fékcső? annak meg mi baja tud lenni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1538 Dátum: 2010. Február 13. - 15:40:45 » |
|
A melegedő fékedre fékcsőcsere a megoldás! Tudnék adni munkahenger bontottat de az nem segít! fékcső? annak meg mi baja tud lenni? Levállik a belseje, így a fékolaj nem áramlik vissza, hanem tovább nyomja a fékpofákat.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
ocsaia
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1539 Dátum: 2010. Február 13. - 15:45:04 » |
|
A melegedő fékedre fékcsőcsere a megoldás! Tudnék adni munkahenger bontottat de az nem segít! fékcső? annak meg mi baja tud lenni? Levállik a belseje, így a fékolaj nem áramlik vissza, hanem tovább nyomja a fékpofákat. nekem csak a bal hátsó fékem melegszik. szolidan, és nem állandóan. az egész fékcső rendszerre gondoltál? vagy csak a gumira?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1540 Dátum: 2010. Február 13. - 16:00:30 » |
|
A melegedő fékedre fékcsőcsere a megoldás! Tudnék adni munkahenger bontottat de az nem segít! fékcső? annak meg mi baja tud lenni? Levállik a belseje, így a fékolaj nem áramlik vissza, hanem tovább nyomja a fékpofákat. nekem csak a bal hátsó fékem melegszik. szolidan, és nem állandóan. az egész fékcső rendszerre gondoltál? vagy csak a gumira? Naná, hogy csak a gumira, és csak a rosszra, nem kell ezért új autót venned.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1541 Dátum: 2010. Február 13. - 17:20:40 » |
|
A melegedő fékedre fékcsőcsere a megoldás! Tudnék adni munkahenger bontottat de az nem segít! fékcső? annak meg mi baja tud lenni? Levállik a belseje, így a fékolaj nem áramlik vissza, hanem tovább nyomja a fékpofákat. nekem csak a bal hátsó fékem melegszik. szolidan, és nem állandóan. az egész fékcső rendszerre gondoltál? vagy csak a gumira? Természetesen a gumira, de ha már úgyis csere, akkor nem árt mindegyiket. Valami anyaghiba, vagy mi az oka, sebike meg tudja mondani.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1542 Dátum: 2010. Február 13. - 17:30:03 » |
|
A melegedő fékedre fékcsőcsere a megoldás! Tudnék adni munkahenger bontottat de az nem segít! fékcső? annak meg mi baja tud lenni? Levállik a belseje, így a fékolaj nem áramlik vissza, hanem tovább nyomja a fékpofákat. nekem csak a bal hátsó fékem melegszik. szolidan, és nem állandóan. az egész fékcső rendszerre gondoltál? vagy csak a gumira? Természetesen a gumira, de ha már úgyis csere, akkor nem árt mindegyiket. Valami anyaghiba, vagy mi az oka, sebike meg tudja mondani. Nekem sajnos a 2 hátsón már volt probléma valószínű anyaghiba
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
baroti
|
|
« Hozzászólás #1543 Dátum: 2010. Február 13. - 19:34:35 » |
|
A melegedő fékedre fékcsőcsere a megoldás! Tudnék adni munkahenger bontottat de az nem segít! fékcső? annak meg mi baja tud lenni? Levállik a belseje, így a fékolaj nem áramlik vissza, hanem tovább nyomja a fékpofákat. nekem csak a bal hátsó fékem melegszik. szolidan, és nem állandóan. az egész fékcső rendszerre gondoltál? vagy csak a gumira? Természetesen a gumira, de ha már úgyis csere, akkor nem árt mindegyiket. Valami anyaghiba, vagy mi az oka, sebike meg tudja mondani. Nekem sajnos a 2 hátsón már volt probléma valószínű anyaghiba Az árát nézve nem nagyon cserélgeti szetben az ember. Én most rendeltem, hétfőn hozzák és az egy drb. gumifékcső ára megegyezik a szett első fékbetét árával, ugyanis már azt is vettem. S akkor ne mondjam vészjoslóan hogy még ez sem biztos a probléma megoldására, ugyanis ez amolyan láthatatlan betegsége a fékrendszernek. Kitudja még mi jöhet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sebike
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1544 Dátum: 2010. Február 13. - 20:05:58 » |
|
A melegedő fékedre fékcsőcsere a megoldás! Tudnék adni munkahenger bontottat de az nem segít! fékcső? annak meg mi baja tud lenni? Levállik a belseje, így a fékolaj nem áramlik vissza, hanem tovább nyomja a fékpofákat. nekem csak a bal hátsó fékem melegszik. szolidan, és nem állandóan. az egész fékcső rendszerre gondoltál? vagy csak a gumira? Természetesen a gumira, de ha már úgyis csere, akkor nem árt mindegyiket. Valami anyaghiba, vagy mi az oka, sebike meg tudja mondani. Nekem sajnos a 2 hátsón már volt probléma valószínű anyaghiba Az árát nézve nem nagyon cserélgeti szetben az ember. Én most rendeltem, hétfőn hozzák és az egy drb. gumifékcső ára megegyezik a szett első fékbetét árával, ugyanis már azt is vettem. S akkor ne mondjam vészjoslóan hogy még ez sem biztos a probléma megoldására, ugyanis ez amolyan láthatatlan betegsége a fékrendszernek. Kitudja még mi jöhet. mennyiért kapod?
|
|
|
Naplózva
|
70/4334431
|
|
|
|