Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1500 Dátum: 2010. Február 05. - 15:23:35 » |
|
Hol érdemes beszerezni az alkatrészeket? Olvastam a Várna utcai boltról. Jó? Ócsó? Jó a Várna utcai bolt is, de tudom ajánlani neked ezt a szervizt. http://www.autohorvath.huOlcsón dolgoznak, az alkatrészt is olcsón szerzik be. Innen egy páran oda hordjuk az autónkat. Nem mellékesen Gidy kap részesedést utánunk.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1503 Dátum: 2010. Február 05. - 16:00:21 » |
|
Minden új tagot megsarcoltok? Miért is? Jani tudja, mire gondolok... Na de ne offoljunk, mert én is kikaphatok!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #1504 Dátum: 2010. Február 05. - 16:16:30 » |
|
Sziasztok! Üdv minden Lacsi tulajnak!!:) Egy 2005-ös Lacetti Sw boldog tulajdonosa lettem! Egy dologban szeretnék tőletek segítséget kérni! A kocsiban most lesz 60000km. 30000-ig szervízelték, de utána már nem. Így a garancia is elveszett, ami úgy tudom 100000km-ig van rajta. Namármost. Tud valaki arra valami okosságot, hogy hogy lehetne a kimaradt két kötelezőmet utólag bepótolni?? Jó lenne a garancia...kilincs fényezés...más hibát nem találtam... ) Előre is köszönöm!!!! További balesetmentest..... Üdv közöttünk! Jól választottál A kilincs fényezés szerencsére nem jelentős összeg fizetőben sem, főleg ha nem márkaszervizbe viszed. Sajnos a szervizkönyv feltehetően azért nincs vezetve, mert nem stimmelne a kilométer Érdemes a kritikus alkatrészeket cserélni, nehogy később galiba legyen belőle. Alkatrészben én IS tudok segíteni. Üdv! Azt hiszem a kilométer stimmel, de persze így is sokminden csere, mert nem tudom mit mikor cseréltek, ha cseréltek! Érdekelne a segítséged, küldj üzenetet! Köszi! Küldtem privit!
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1505 Dátum: 2010. Február 05. - 16:21:17 » |
|
Sziasztok! Üdv minden Lacsi tulajnak!!:) Egy 2005-ös Lacetti Sw boldog tulajdonosa lettem! Egy dologban szeretnék tőletek segítséget kérni! A kocsiban most lesz 60000km. 30000-ig szervízelték, de utána már nem. Így a garancia is elveszett, ami úgy tudom 100000km-ig van rajta. Namármost. Tud valaki arra valami okosságot, hogy hogy lehetne a kimaradt két kötelezőmet utólag bepótolni?? Jó lenne a garancia...kilincs fényezés...más hibát nem találtam... ) Előre is köszönöm!!!! További balesetmentest..... Szia! A garancia 3év vagy 100ekm, amelyik előbb bekövetkezik. Ha most vagy 60ekm-nél, akkor vezérlés kell cserélni, ha még nem volt. Ohh! Köszi!:) A vezérlés cserébe mi tartozik bele??? Vezérműszíj vezető és feszítő görgők, mi a vízpumpát is cserélni szoktuk a 60-s szerviznél is amúgy 120-nál írja a szervízkönyv. A garanciád sajnos az autó 3 éves korával lejárt. Mivel nem ismerem az autó előéletét, így ki is cserélem, köszi a segítséget!:) szevasz pajti! ha kétes az autó szervizeltsége, szerintem minden folyadékot és amik cserés dolgok, cseréltesd ki. gyertyák is, szűrők is, benzinszűrő is.
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1506 Dátum: 2010. Február 05. - 16:28:59 » |
|
Hol érdemes beszerezni az alkatrészeket? Olvastam a Várna utcai boltról. Jó? Ócsó? Jó a Várna utcai bolt is, de tudom ajánlani neked ezt a szervizt. http://www.autohorvath.huMinden új tagot megsarcoltok? dehogy. ez egy nagyon jó kis csapat. viszont a Rudiék szervize tényleg nagyon jó. én elég rigolyás vagyok, de náluk bátran otthagyom az autót. sőt volt, hogy segítettem a srácnak (persze mert csak 2 keze van és kellett még 2 ), olyan volt, mintha én is részese lennék a folyamatnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #1507 Dátum: 2010. Február 05. - 16:42:40 » |
|
Hol érdemes beszerezni az alkatrészeket? Olvastam a Várna utcai boltról. Jó? Ócsó? Jó a Várna utcai bolt is, de tudom ajánlani neked ezt a szervizt. http://www.autohorvath.huMinden új tagot megsarcoltok? dehogy. ez egy nagyon jó kis csapat. viszont a Rudiék szervize tényleg nagyon jó. én elég rigolyás vagyok, de náluk bátran otthagyom az autót. sőt volt, hogy segítettem a srácnak (persze mert csak 2 keze van és kellett még 2 ), olyan volt, mintha én is részese lennék a folyamatnak De remélem kértél érte pénzt!?
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1508 Dátum: 2010. Február 05. - 16:44:39 » |
|
Hol érdemes beszerezni az alkatrészeket? Olvastam a Várna utcai boltról. Jó? Ócsó? Jó a Várna utcai bolt is, de tudom ajánlani neked ezt a szervizt. http://www.autohorvath.huMinden új tagot megsarcoltok? dehogy. ez egy nagyon jó kis csapat. viszont a Rudiék szervize tényleg nagyon jó. én elég rigolyás vagyok, de náluk bátran otthagyom az autót. sőt volt, hogy segítettem a srácnak (persze mert csak 2 keze van és kellett még 2 ), olyan volt, mintha én is részese lennék a folyamatnak De remélem kértél érte pénzt!? Nem ismered Werest. Azért a munkáért nem jár fizetség.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
blende
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1509 Dátum: 2010. Február 05. - 16:45:58 » |
|
Hol érdemes beszerezni az alkatrészeket? Olvastam a Várna utcai boltról. Jó? Ócsó? Jó a Várna utcai bolt is, de tudom ajánlani neked ezt a szervizt. http://www.autohorvath.huMinden új tagot megsarcoltok? dehogy. ez egy nagyon jó kis csapat. viszont a Rudiék szervize tényleg nagyon jó. én elég rigolyás vagyok, de náluk bátran otthagyom az autót. sőt volt, hogy segítettem a srácnak (persze mert csak 2 keze van és kellett még 2 ), olyan volt, mintha én is részese lennék a folyamatnak Üdv! Kicsit megkavarodtam! Mivel új vagyok itt, ki is az a Rudi, és melyik is az ő műhelye?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1510 Dátum: 2010. Február 05. - 16:46:40 » |
|
viszont a Rudiék szervize tényleg nagyon jó. én elég rigolyás vagyok, de náluk bátran otthagyom az autót. sőt volt, hogy segítettem a srácnak (persze mert csak 2 keze van és kellett még 2 ), olyan volt, mintha én is részese lennék a folyamatnak De remélem kértél érte pénzt!? nem, dehogy. viszont kaptam kedvezményt (mint mindenki ). olyan jó volt látni, hogy életében először látott és szedett szét a srác lacsi váltót és nem volt megszeppenve, még össze is tudta rakni anélkül, hogy kimaradt volna valami. aztán mikor megjött az alkatrész ismét szétszedte és berakta az újat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1511 Dátum: 2010. Február 05. - 16:48:07 » |
|
Üdv! Kicsit megkavarodtam! Mivel új vagyok itt, ki is az a Rudi, és melyik is az ő műhelye? amit beszólós Jani belinkelt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1512 Dátum: 2010. Február 05. - 16:48:57 » |
|
Üdv! Kicsit megkavarodtam! Mivel új vagyok itt, ki is az a Rudi, és melyik is az ő műhelye? amit beszólós Jani belinkelt Ez! http://www.autohorvath.hu
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
blende
Bejáratós
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1513 Dátum: 2010. Február 05. - 16:49:12 » |
|
A mások ami kicsit idegesít, hogy tél lévén nem tudom, hogy műxik e a klíma. Igaz egy halk kattanást hallok....de...ez az? Suzukiból ültem át ebbe, ott egyértelmű volt, mert a fordulatszám jócskán leesett!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #1514 Dátum: 2010. Február 05. - 16:51:14 » |
|
A mások ami kicsit idegesít, hogy tél lévén nem tudom, hogy műxik e a klíma. Igaz egy halk kattanást hallok....de...ez az? Suzukiból ültem át ebbe, ott egyértelmű volt, mert a fordulatszám jócskán leesett! ha kattan, akkor működik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|