captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1215 Dátum: 2009. Október 05. - 18:13:35 » |
|
Benyaszűrőt írja a könyv, le is cseréltetem. A hűtővízet nem, mert tavaly lecserélték a fékolajjal együtt. de azért holnap megnézem a színét. Apa! Nem megyek át aváros túlsó végére, nekem az nagyon messze van. itt helyben csináltatom.
|
|
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1216 Dátum: 2009. Október 14. - 13:19:04 » |
|
A helpdesk segítségét kérném:
A Swift ajtaja beázik valahogy. Levenném a burkolatot, de nem tudom, hogyan lehet levenni az ablaktekerő kart. Eltörni nem szeretném.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1217 Dátum: 2009. Október 14. - 13:28:44 » |
|
A Swift ajtaja beázik valahogy. Levenném a burkolatot, de nem tudom, hogyan lehet levenni az ablaktekerő kart. Eltörni nem szeretném.
Csavarhúzóval ki kell nyomni a zégergyűrűt, majd lehúzni a tekerőt. Nem könnyű feladat, előre jelzem. Karosszériásoknak van célszerszámuk hozzá. Hajrá Cap!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1218 Dátum: 2009. Október 14. - 16:20:45 » |
|
Csavarhúzóval ki kell nyomni a zégergyűrűt, majd lehúzni a tekerőt. Nem könnyű feladat, előre jelzem. Karosszériásoknak van célszerszámuk hozzá. Hajrá Cap! Kb 4 mm-t lejön. De én egy szem zégert nem látok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1219 Dátum: 2009. Október 14. - 16:49:54 » |
|
Csavarhúzóval ki kell nyomni a zégergyűrűt, majd lehúzni a tekerőt. Nem könnyű feladat, előre jelzem. Karosszériásoknak van célszerszámuk hozzá. Hajrá Cap! Kb 4 mm-t lejön. De én egy szem zégert nem látok... Rögtön a tövében van nem lehet látni sehogy sem.Kicsi csavarhúzóval bróbáld aminek a markolata is vékony hogy szinte hozzáfeküdjön a kekerő aljához.Nem egyszerü!!
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
jocy61
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1220 Dátum: 2009. Október 14. - 17:46:46 » |
|
Csavarhúzóval ki kell nyomni a zégergyűrűt, majd lehúzni a tekerőt. Nem könnyű feladat, előre jelzem. Karosszériásoknak van célszerszámuk hozzá. Hajrá Cap! Kb 4 mm-t lejön. De én egy szem zégert nem látok... Rögtön a tövében van nem lehet látni sehogy sem.Kicsi csavarhúzóval bróbáld aminek a markolata is vékony hogy szinte hozzáfeküdjön a kekerő aljához.Nem egyszerü!! Könnyebb kihúzni egy hústűvel vagy egy erős vékony drottal,aminek a végére hajlítasz egy kis kampót!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1221 Dátum: 2009. Október 14. - 18:19:37 » |
|
Oké, köszi. Napfénynél majd megpróbálom újra.
Mitől ázik be és hol?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1222 Dátum: 2009. Október 14. - 18:27:56 » |
|
Hova folyik a víz? Utastér vagy magába az ajtóba?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1223 Dátum: 2009. Október 14. - 20:35:15 » |
|
Egy Lacettis kollégám a következő problémát tapasztalta: megy az úton, lámpa bekapcsolva és egyszer csak elmegy a műszerfalvilágítás. Lekapcsolja a lámpát majd vissza és rendesen működik. Na ez miért van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1224 Dátum: 2009. Október 14. - 20:57:40 » |
|
Egy Lacettis kollégám a következő problémát tapasztalta: megy az úton, lámpa bekapcsolva és egyszer csak elmegy a műszerfalvilágítás. Lekapcsolja a lámpát majd vissza és rendesen működik. Na ez miért van?
Passz. Hány ajtós?
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1225 Dátum: 2009. Október 14. - 21:15:21 » |
|
Passz. Hány ajtós? 5 ajtós, a hátsó mosó cső 4 hónapja lett cserélve. Lehet megint eltört?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #1226 Dátum: 2009. Október 14. - 21:21:08 » |
|
Passz. Hány ajtós? 5 ajtós, a hátsó mosó cső 4 hónapja lett cserélve. Lehet megint eltört? Nem a cső miatt kérdeztem, bár lehet az is. Eddig akinek ehhez hasonló problémája volt annak mind 5ajtós volt. Ott a műszerfal mögött volt egy csatlakozó megégve.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
Pittike
|
|
« Hozzászólás #1227 Dátum: 2009. Október 14. - 21:22:01 » |
|
Valszeg neki is a műszeregység mögötti csatlakozója égett szét. Korábban írtam róla fotóval.
Xar a csati, kontakthibás lesz, majd az állandó szikrázás miatt szétolvad, és jönnek az érdekességek.
Műszeregység mögött keressetek kb. 4 centi széles csatlakozót vagy 8-10 kábelpárral, azt kell levágni a kábeleket pedig összeforrasztani. Valaki írta múltkor, hogy megcsinálta otthon, én nem kezdenék neki, mert nagyon mélyen van, sztm irány az autóvillamossági vele. Persze úgy, hogy mondod mit tegyen, magától soha nem találja meg.
|
|
|
Naplózva
|
Pittike
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #1228 Dátum: 2009. Október 14. - 21:24:08 » |
|
Passz. Hány ajtós? 5 ajtós, a hátsó mosó cső 4 hónapja lett cserélve. Lehet megint eltört? Nem a cső miatt kérdeztem, bár lehet az is. Eddig akinek ehhez hasonló problémája volt annak mind 5ajtós volt. Ott a műszerfal mögött volt egy csatlakozó megégve. Szerintem is itt kell keresni (elektro kontakt), ha a motor működése egyenletes közben.
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
Krisz
|
|
« Hozzászólás #1229 Dátum: 2009. Október 14. - 21:24:45 » |
|
Valszeg neki is a műszeregység mögötti csatlakozója égett szét. Korábban írtam róla fotóval.
Xar a csati, kontakthibás lesz, majd az állandó szikrázás miatt szétolvad, és jönnek az érdekességek.
Műszeregység mögött keressetek kb. 4 centi széles csatlakozót vagy 8-10 kábelpárral, azt kell levágni a kábeleket pedig összeforrasztani. Valaki írta múltkor, hogy megcsinálta otthon, én nem kezdenék neki, mert nagyon mélyen van, sztm irány az autóvillamossági vele. Persze úgy, hogy mondod mit tegyen, magától soha nem találja meg.
Na ezt jó tudni ne keresgéljek hiába ha lenne ilyen gondom.
|
|
|
Naplózva
|
06 70/22 11 222
|
|
|
|