athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #1035 Dátum: 2009. Augusztus 02. - 08:58:02 » |
|
A motorháztetőn lévő szigetelést szétrágta valami dög, és jön ki belőle az "anyag". Milyen hőálló anyaggal lehet befoltozni a lyukakat? (Asszem holnap veszek nyestriasztót, de szerintem egy macska volt)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #1036 Dátum: 2009. Augusztus 02. - 09:31:07 » |
|
A motorháztetőn lévő szigetelést szétrágta valami dög, és jön ki belőle az "anyag". Milyen hőálló anyaggal lehet befoltozni a lyukakat? (Asszem holnap veszek nyestriasztót, de szerintem egy macska volt)
Inkább kellene keresni egy épet, nem biztos hogy jó foltozni az ilyesmit. Esetleg bontóban...
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
diablo77
|
|
« Hozzászólás #1037 Dátum: 2009. Augusztus 02. - 09:55:01 » |
|
Inkább kellene keresni egy épet, nem biztos hogy jó foltozni az ilyesmit. Esetleg bontóban... Én anno még a Kalosra vettem ilyen szigetelést, szervízben 10e Ft volt 15% kedvezménnyel. Nem egy olcsó dolog
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1038 Dátum: 2009. Augusztus 02. - 10:02:22 » |
|
Athee! A Lacetti Klubos IWIW-en van egy motortértetős szigetelős cartárs. Keresd meg őt, hátha...?
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
sebijoe
|
|
« Hozzászólás #1039 Dátum: 2009. Augusztus 02. - 10:28:05 » |
|
Athee! A Lacetti Klubos IWIW-en van egy motortértetős szigetelős cartárs. Keresd meg őt, hátha...? Nekünk van gyári 3000,-Ft-ért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ngyzslt
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1040 Dátum: 2009. Augusztus 06. - 20:17:15 » |
|
Sziasztok!
Ujdonsült tulajdonosa lettem egy Sedan lacettinek. Kérnék egy kis segítséget. Centírozás után is 90 felett remeg a kormány. Nem tudja valaki hogy merre kezdjek elindulni?
Mi lehet a hiba?
THX
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1041 Dátum: 2009. Augusztus 06. - 20:19:08 » |
|
Sziasztok!
Ujdonsült tulajdonosa lettem egy Sedan lacettinek. Kérnék egy kis segítséget. Centírozás után is 90 felett remeg a kormány. Nem tudja valaki hogy merre kezdjek elindulni?
Mi lehet a hiba?
THX
Az pedig kerék lesz. Alufelni? A centírozás után is remeghet, ha meg van ütve. Tapasztalat. Lejjebb, a Sufni - tuningban van rá téma, kerekek, futómű.... Bár nem emlékszem, hogy valakinek lett volna ilyen problémája.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 06. - 20:21:38 írta captainb »
|
Naplózva
|
Nagy a kozmosz állatkertje... A kerítés meg alacsony.
|
|
|
kamikaze
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
1.4 16v LPG
|
|
« Hozzászólás #1042 Dátum: 2009. Augusztus 06. - 20:25:58 » |
|
Sziasztok!
Mi lehet a hiba?
THX
ÜDV a kluban végre még egy sedanos nem atad meg a várost ahol /élsz,mozogsz/ a kocsival igy elég nehéz jó szerelöt ajánlani,milyen felnid van alu vagy lemez?
|
|
|
Naplózva
|
06.20.545.63.82 <br />\"Egyetlen dolog, amit egy jó tanáccsal tehetünk az, hogy továbbadjuk.<br />Oscar Wilde\"
|
|
|
ngyzslt
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1043 Dátum: 2009. Augusztus 06. - 20:28:48 » |
|
Már át is állítottam a lakhelyem. Gyári alu felni van a kicsikén.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ngyzslt
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1044 Dátum: 2009. Augusztus 06. - 20:32:04 » |
|
Igen alu. A kicsit nem is hoztam el a kereskedésből mert a hiba kiküszöbölését ők állják. Benne van még a vételárban. Kíváncsi leszek mi lesz az eredmény. Mit tudnak neki csinálni? Felni csere? Vagy ne is álmodjak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1045 Dátum: 2009. Augusztus 06. - 20:45:53 » |
|
Igen alu. A kicsit nem is hoztam el a kereskedésből mert a hiba kiküszöbölését ők állják. Benne van még a vételárban. Kíváncsi leszek mi lesz az eredmény. Mit tudnak neki csinálni? Felni csere? Vagy ne is álmodjak.
Fenét. Feltettük a vacsiúj nyárikat, 100 körül rázott. Visszamentem megnézték, 4- ből 3 felnit javítani kellett, Gidy meg rohanhatott a téli papucsaival, menteni. Nem is volt látható hibájuk, de így jár, aki télen is /50- es gumival és alufelnivel jár. Azért drukkolj, hogy ez legyen a hiba! Gondolom használt autó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ngyzslt
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #1046 Dátum: 2009. Augusztus 06. - 20:59:58 » |
|
Fenét. Feltettük a vacsiúj nyárikat, 100 körül rázott. Visszamentem megnézték, 4- ből 3 felnit javítani kellett, Gidy meg rohanhatott a téli papucsaival, menteni. Nem is volt látható hibájuk, de így jár, aki télen is /50- es gumival és alufelnivel jár. Azért drukkolj, hogy ez legyen a hiba! Gondolom használt autó. Igen az. Tudják javítani ezeket a felniket? Holnap viszik szakszervízbe egy kis futópadozásra. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz belőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
captainb
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
1.6 SW Elite - radarral!
|
|
« Hozzászólás #1047 Dátum: 2009. Augusztus 06. - 21:19:24 » |
|
Fenét. Feltettük a vacsiúj nyárikat, 100 körül rázott. Visszamentem megnézték, 4- ből 3 felnit javítani kellett, Gidy meg rohanhatott a téli papucsaival, menteni. Nem is volt látható hibájuk, de így jár, aki télen is /50- es gumival és alufelnivel jár. Azért drukkolj, hogy ez legyen a hiba! Gondolom használt autó. Igen az. Tudják javítani ezeket a felniket? Holnap viszik szakszervízbe egy kis futópadozásra. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Amíg nincs eltörve /repedve tudják, csak eltart egy ideig. Azért rendes tőlük, hogy megnézetik futóművessel is, bár nekem a szakszervizesek nem vették észre a törött fékpofákat. Igaz nem oda vittem, ahová szoktam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shark
|
|
« Hozzászólás #1048 Dátum: 2009. Augusztus 07. - 00:01:50 » |
|
Ha alufelnid van, akkor lehet meg lett ütve patkán, kátyúban, stb... Erre tippelnék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #1049 Dátum: 2009. Augusztus 07. - 06:46:33 » |
|
Sziasztok!
Mi lehet a hiba?
THX
Üdv itt új Cartársunk! Remélem segítséget kaptál, és pláne azt, hogy meg is csinálják a bosszantó, és veszélyes hibáját a kocsidnak. De egyben kérünk arra is, hogy egy problémát csak egy helyen, és főleg azt is a megfelelő topicban írd meg! Sok szerencsét, örömöt a kocsidhoz, és a klubtagságodhoz!
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
|