Szávics Iván Péter
Friss hús
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #30 Dátum: 2007. November 03. - 11:28:15 » |
|
Szevesztok! Újdonsült büszke Lacetti tulajdonos vagyok és így a 2000. km körül nekem is lenne észrevételem ill. kérdésem, amit szeretnék megostani veletek. Érdekes hangra lettem figyelmes, úgy 2000 fordulaton második fokozatban, de hamar elmúlik ha e fölé emelkedik a fordulat. Hasonló jelenség van 2800-3100 fordulaton ötödik fokozatban. Azért itt egy kicsit más a hangja, talán egy sport kipufogóhaoz hasonlítanám. Márkaszervízes javaslatra hamarosan elviszem garanciás átvizsgálásra és arra gonoltam, hogy hátha kapok tőletek is valami véleményt vagy ötletet. A szervíz után szívesen megosztom a fejleményeket, hátha más is tapasztalt hasonlót. Köszi előre is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jopek
|
|
« Hozzászólás #31 Dátum: 2007. November 03. - 14:20:31 » |
|
Szevesztok! Újdonsült büszke Lacetti tulajdonos vagyok és így a 2000. km körül nekem is lenne észrevételem ill. kérdésem, amit szeretnék megostani veletek. Érdekes hangra lettem figyelmes, úgy 2000 fordulaton második fokozatban, de hamar elmúlik ha e fölé emelkedik a fordulat. Hasonló jelenség van 2800-3100 fordulaton ötödik fokozatban. Azért itt egy kicsit más a hangja, talán egy sport kipufogóhaoz hasonlítanám. Márkaszervízes javaslatra hamarosan elviszem garanciás átvizsgálásra és arra gonoltam, hogy hátha kapok tőletek is valami véleményt vagy ötletet. A szervíz után szívesen megosztom a fejleményeket, hátha más is tapasztalt hasonlót. Köszi előre is! Szia Péter ! Kérdésed szerintem itt jobb helyen van , ezért áthelyeztem ide ! Kérlek Téged is és másokat is figyelmesen nézzétek át a Fórum szerkezetét ! A már meglévő témákat átnézve valszeg találsz majd olyat amelyikbe illik a hozzászólásod , véleményed . / Tehát új témát csak indokolt esetben légyszi / Kösz :-) Üdv.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #32 Dátum: 2007. November 08. - 18:23:08 » |
|
Kérdés! A bal oldali ajtón lévő kis piros led szokott nektek villogni? Én sajna nem emlékszem rá hogy mikor villog vagy se. A lényeg annyi hogy mióta kicserélték az oldalüveget azóta nem csinál semmit a led. Légyszi valaki nézze meg nekem a kocsiján hogy mit és mikor csinál a led, mert holnap kell vissza vinnem az eltört keretet berakatni és azt is mondanám nekik! Elöre is köszi bzsazsa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #33 Dátum: 2007. November 08. - 19:00:37 » |
|
A LED nem villog sosem. Még nem volt rá példa az ismerősök közt, akinek villogott volna. Nyugodj meg! Üdv: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #34 Dátum: 2007. November 08. - 19:21:52 » |
|
A LED nem villog sosem. Még nem volt rá példa az ismerősök közt, akinek villogott volna. Nyugodj meg! Üdv: LadiGidy
Köszi szépen a gyors választ!!!! Amúgy mi a szerepe a lednek??? üdv bzsazsa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
95LE
Kábelbarát
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1,4 Elite HB
|
|
« Hozzászólás #35 Dátum: 2007. November 08. - 19:41:26 » |
|
Szerintem fejtörőnek mindenképpen jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #36 Dátum: 2007. November 08. - 19:46:26 » |
|
Köszi szépen a gyors választ!!!! Amúgy mi a szerepe a lednek??? üdv bzsazsa A LED a gyári riasztó visszajelzője,semmi másra nincs bekötve. Én mondjuk ide köttettem be a riasztómat, de nem gyárit. Citromsárga ésnarancssárga a kábele, ha esetleg szeretnéd valamire használni. A kasztniban szint vált, de csak kap egy ezüst csíkot, a vezető bal lábánál egy csatlakozóban./remélem kielégítő választ adtam / Üdv
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
bzsazsa
|
|
« Hozzászólás #37 Dátum: 2007. November 08. - 19:54:38 » |
|
Köszi szépen a gyors választ!!!! Amúgy mi a szerepe a lednek??? üdv bzsazsa A LED a gyári riasztó visszajelzője,semmi másra nincs bekötve. Én mondjuk ide köttettem be a riasztómat, de nem gyárit. Citromsárga ésnarancssárga a kábele, ha esetleg szeretnéd valamire használni. A kasztniban szint vált, de csak kap egy ezüst csíkot, a vezető bal lábánál egy csatlakozóban./remélem kielégítő választ adtam / Üdv Köszi szépen skacok mekkora királyok vagytok!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #38 Dátum: 2007. November 09. - 01:21:22 » |
|
Köszi szépen a gyors választ!!!! Amúgy mi a szerepe a lednek??? üdv bzsazsa A LED a gyári riasztó visszajelzője,semmi másra nincs bekötve. Én mondjuk ide köttettem be a riasztómat, de nem gyárit. Citromsárga ésnarancssárga a kábele, ha esetleg szeretnéd valamire használni. A kasztniban szint vált, de csak kap egy ezüst csíkot, a vezető bal lábánál egy csatlakozóban./remélem kielégítő választ adtam / Üdv Köszi szépen skacok mekkora királyok vagytok!!!! A led akkor fog villogni, ha nem a saját kulcsával akarta valaki elindítani az autót.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #39 Dátum: 2007. November 09. - 07:45:31 » |
|
Köszi szépen a gyors választ!!!! Amúgy mi a szerepe a lednek??? üdv bzsazsa A LED a gyári riasztó visszajelzője,semmi másra nincs bekötve. Én mondjuk ide köttettem be a riasztómat, de nem gyárit. Citromsárga ésnarancssárga a kábele, ha esetleg szeretnéd valamire használni. A kasztniban szint vált, de csak kap egy ezüst csíkot, a vezető bal lábánál egy csatlakozóban./remélem kielégítő választ adtam / Üdv Köszi szépen skacok mekkora királyok vagytok!!!! A led akkor fog villogni, ha nem a saját kulcsával akarta valaki elindítani az autót. ÓÓÓÓ! Ezt nem árt tudni!
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #40 Dátum: 2007. November 09. - 10:45:56 » |
|
Köszi szépen a gyors választ!!!! Amúgy mi a szerepe a lednek??? üdv bzsazsa A LED a gyári riasztó visszajelzője,semmi másra nincs bekötve. Én mondjuk ide köttettem be a riasztómat, de nem gyárit. Citromsárga ésnarancssárga a kábele, ha esetleg szeretnéd valamire használni. A kasztniban szint vált, de csak kap egy ezüst csíkot, a vezető bal lábánál egy csatlakozóban./remélem kielégítő választ adtam / Üdv Köszi szépen skacok mekkora királyok vagytok!!!! A led akkor fog villogni, ha nem a saját kulcsával akarta valaki elindítani az autót. Na de csak abban a kocsiban, amelyikben be van kötve nem? Platinumban esetleg? Úgy tudom az alatti felszereltségnél nincs bekötve.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #41 Dátum: 2007. November 09. - 17:24:57 » |
|
Ezek szerint ez egy árulkodó led? Lopás próbát közöl velünk? Ki kéne próbálni, mert erről nem hallottam, és gondolom sokan vannak így. Üdv: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
ladlac
|
|
« Hozzászólás #42 Dátum: 2007. November 09. - 17:50:26 » |
|
Én úgy értelmezem a service manualt olvasva, hogy ha a motor áll és a kulcs nincs a kormányzárban, akkor a LED-nek villogni kellene. A szervízben kérdeztem ezt a funkciót vásárláskor, de azt mondták hogy nem tudták bekötni aktív inmobilizerre a LED-et. És hogy csak a gyári riasztó vezérli, semmi funkciója. Ezek szerint hiányos a tudásuk.
|
|
|
Naplózva
|
Ne száguldj gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #43 Dátum: 2007. November 09. - 17:52:32 » |
|
Ezek szerint ez egy árulkodó led? Lopás próbát közöl velünk? Ki kéne próbálni, mert erről nem hallottam, és gondolom sokan vannak így. Üdv: LadiGidy
Ok...következő talin megpróbáljuk elkötni a kocsid! Egy külső hengerzártörés nem lehet gond, a gyujtáskapcsolótól meg már csak kihúzzuk a vezetékeket valahogy! Nos ha eddig eljutunk, meglátjuk pislákol-e a lámpád majd! Csak azt nem értem, ha így elkötik, akkor miért jó, ha az a kis led villog? Hmmmm Ha meg nem kötik el, akkor több értelme van? Nem igazán tudom értékelni azt a ledet így. Az úgy lenen jó, ha villogna, ha nem vagy a kocsiban, gyújtás nincs rajt. Ezt mondjuk egy kis ellenállással, vagy mifenével könnyen meg lehet oldani, csak még nem vitt rá a lélek, hogy ezért leszedjem a kárpitot. Pedig már a villszaki barátom elmondta, mit kéne tenni vele, de ő is azt mondta, hogy ezért ne bontsunk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007. November 09. - 17:54:56 írta cápaFeri »
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
|
|
« Hozzászólás #44 Dátum: 2007. November 09. - 18:13:48 » |
|
Nem egészen erre gondoltam, engem nem zavar a led sötétsége, mert van egy másik, a riasztóé, ami villog, persze az nem a gyári. Ha meg akarsz ölni, löjj le, de ne bántsd a kocsim! De LadLac valamit irt, hogy a vezetéke be van húzva a belső dobozhoz, így bármiféle funkciót lehet rákötni. Taliig LadLac, ahogy ismerem úgyis csinál valamit vele, és akkor átadja kivételes tudását, és jó tapasztalatát. Ámen! Üdv: LadiGidy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|