Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #825 Dátum: 2009. Január 25. - 17:15:59 » |
|
Elmentünk a gazdaságosba bevásárolni (6km oda-vissza), ott vettem féktisztítót. Hazafelé úgy éreztem javul az alapjárat, ezért hazaérve nem is pucoltam meg. Ellenben levettem az aksi kábelt, vártam egy kicsit és megcsináltam az alapjárat tanítást. Amitől még egy picit javult, de nem olyan mint volt. Türelem. 2-3 nap (az nálam hány Km? ) mire beáll. Saját magát megjavítja?! Kezdek félni az autótól. Tiszta horror.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
ladigidy
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
LadiGidy(SW1,6 Elite Plus+LPG+Extrák)
|
|
« Hozzászólás #826 Dátum: 2009. Január 25. - 20:01:00 » |
|
Elmentünk a gazdaságosba bevásárolni (6km oda-vissza), ott vettem féktisztítót. Hazafelé úgy éreztem javul az alapjárat, ezért hazaérve nem is pucoltam meg. Ellenben levettem az aksi kábelt, vártam egy kicsit és megcsináltam az alapjárat tanítást. Amitől még egy picit javult, de nem olyan mint volt. Türelem. 2-3 nap (az nálam hány Km? ) mire beáll. Saját magát megjavítja?! Kezdek félni az autótól. Tiszta horror. Jobban is jársz, ha önmagát rakja rendbe, mintha Te segítenél neki. A vérében van, hogy jó legyen. Ne bántsd máskor! A horror, majd akkor lesz, ha annyira önálló lesz, hogy egyedül elmegy tankolni. Fizetni viszont nem fog, mert az a Te reszortod. Jobb lesz, ha bezárod, amikor nem használod.
|
|
|
Naplózva
|
Legyünk barátok a közlekedésben is! Mindenkit hazavárnak-épségben! Cartárs baráti üdvözlettel: LadiGidy, vagyis Gidy apu
|
|
|
Jani
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
2005 SW Elite+ 1.6 LPG
|
|
« Hozzászólás #827 Dátum: 2009. Január 27. - 16:31:25 » |
|
Elmentünk a gazdaságosba bevásárolni (6km oda-vissza), ott vettem féktisztítót. Hazafelé úgy éreztem javul az alapjárat, ezért hazaérve nem is pucoltam meg. Ellenben levettem az aksi kábelt, vártam egy kicsit és megcsináltam az alapjárat tanítást. Amitől még egy picit javult, de nem olyan mint volt. Türelem. 2-3 nap (az nálam hány Km? ) mire beáll. Elég volt 1 nap is. Mentem 160km-ert és most tökéletes az alapjárat. Az egyik kedves modi. átrakhatná ezeket a hozzászólásokat (816-ostól kezdve) az alapjáratos topikba, oda inkább való mint ide.
|
|
|
Naplózva
|
LPG
|
|
|
cápaFeri
Törzstag
Nem elérhető
cettim
|
|
« Hozzászólás #828 Dátum: 2009. Január 27. - 16:38:23 » |
|
Jó ez így...többit úgyis a másikban beszéljük, ez meg lezárult azzal, hogy megjavult a probléma, amihez segítséget/tanácsot kértél......
|
|
|
Naplózva
|
"Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy az autó új, vagy a nő!"
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #829 Dátum: 2009. Január 28. - 08:55:07 » |
|
Lassan lejár a műszakim. Hova érdemes menni, ahol gyorsan megvan és nem szívóznak feleslegesen?
|
|
|
Naplózva
|
Mikor találkozhatok már egy Lacetti R+-szal?
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #830 Dátum: 2009. Január 28. - 09:37:47 » |
|
Lassan lejár a műszakim. Hova érdemes menni, ahol gyorsan megvan és nem szívóznak feleslegesen?
Én a Pilisszentiváni Autóklub vizsgaállomásánál voltam. 1 óra alatt megvolt a műszaki, és a zöldkártya is, papírostól, mindenestől. Nem kellett plusz pénzt fizetni, hogy egy ember elvigye. És nem kötözködtek semmivel. Kérsz időpontot, és megy gyorsan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #831 Dátum: 2009. Január 28. - 09:39:29 » |
|
Én a Pilisszentiváni Autóklub vizsgaállomásánál voltam. 1 óra alatt megvolt a műszaki, és a zöldkártya is, papírostól, mindenestől. Nem kellett plusz pénzt fizetni, hogy egy ember elvigye. És nem kötözködtek semmivel. Kérsz időpontot, és megy gyorsan. Köszönöm a gyors választ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #832 Dátum: 2009. Január 28. - 14:40:56 » |
|
Én a Pilisszentiváni Autóklub vizsgaállomásánál voltam. 1 óra alatt megvolt a műszaki, és a zöldkártya is, papírostól, mindenestől. Nem kellett plusz pénzt fizetni, hogy egy ember elvigye. És nem kötözködtek semmivel. Kérsz időpontot, és megy gyorsan. Húúúúúúúúú De jó, hogy írtad. Most nézem 1 hét van a műszakiból!! mennyi volt árban??
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #833 Dátum: 2009. Január 28. - 15:22:17 » |
|
Én a Pilisszentiváni Autóklub vizsgaállomásánál voltam. 1 óra alatt megvolt a műszaki, és a zöldkártya is, papírostól, mindenestől. Nem kellett plusz pénzt fizetni, hogy egy ember elvigye. És nem kötözködtek semmivel. Kérsz időpontot, és megy gyorsan. Húúúúúúúúú De jó, hogy írtad. Most nézem 1 hét van a műszakiból!! mennyi volt árban?? 29 ezer mindennel együtt. (zöldkártya+műszaki)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Komis
|
|
« Hozzászólás #834 Dátum: 2009. Január 28. - 15:29:18 » |
|
Én a Pilisszentiváni Autóklub vizsgaállomásánál voltam. 1 óra alatt megvolt a műszaki, és a zöldkártya is, papírostól, mindenestől. Nem kellett plusz pénzt fizetni, hogy egy ember elvigye. És nem kötözködtek semmivel. Kérsz időpontot, és megy gyorsan. Húúúúúúúúú De jó, hogy írtad. Most nézem 1 hét van a műszakiból!! mennyi volt árban?? 29 ezer mindennel együtt. (zöldkártya+műszaki) Köszi. Lefagytam, mint ónos esőben a gyalogkakukk...
|
|
|
Naplózva
|
MINDEN -AMIT ELOLVASOL- FELHASZNÁLHATÓ ELLENED!
|
|
|
meatloaf
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
SW 1,6 elite+
|
|
« Hozzászólás #835 Dátum: 2009. Január 28. - 15:49:35 » |
|
Én a Pilisszentiváni Autóklub vizsgaállomásánál voltam. 1 óra alatt megvolt a műszaki, és a zöldkártya is, papírostól, mindenestől. Nem kellett plusz pénzt fizetni, hogy egy ember elvigye. És nem kötözködtek semmivel. Kérsz időpontot, és megy gyorsan. Húúúúúúúúú De jó, hogy írtad. Most nézem 1 hét van a műszakiból!! mennyi volt árban?? Úgy látszik sokunknak most jár le,nekem még van 1 hónap
|
|
|
Naplózva
|
Az élet gyorsan repül,minek megelőzni?!
|
|
|
CDX
Teljes tag
Nem elérhető
Nubira III 1.8 CDX
|
|
« Hozzászólás #836 Dátum: 2009. Január 28. - 18:13:07 » |
|
Én a Pilisszentiváni Autóklub vizsgaállomásánál voltam. 1 óra alatt megvolt a műszaki, és a zöldkártya is, papírostól, mindenestől. Nem kellett plusz pénzt fizetni, hogy egy ember elvigye. És nem kötözködtek semmivel. Kérsz időpontot, és megy gyorsan. Húúúúúúúúú De jó, hogy írtad. Most nézem 1 hét van a műszakiból!! mennyi volt árban?? Úgy látszik sokunknak most jár le,nekem még van 1 hónap Cseréltetek valamit a müszakira a kocsin, pl. fékcsövek? Én február 4-én viszem müszire,úgy gondolom hogy 4-évesen, fék,világítás, gumik,ha ezek jók, szépen lemosva alul felül, oszt kész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Döme
|
|
« Hozzászólás #837 Dátum: 2009. Január 28. - 22:01:26 » |
|
Én a Pilisszentiváni Autóklub vizsgaállomásánál voltam. 1 óra alatt megvolt a műszaki, és a zöldkártya is, papírostól, mindenestől. Nem kellett plusz pénzt fizetni, hogy egy ember elvigye. És nem kötözködtek semmivel. Kérsz időpontot, és megy gyorsan. Húúúúúúúúú De jó, hogy írtad. Most nézem 1 hét van a műszakiból!! mennyi volt árban?? Úgy látszik sokunknak most jár le,nekem még van 1 hónap Cseréltetek valamit a müszakira a kocsin, pl. fékcsövek? Én február 4-én viszem müszire,úgy gondolom hogy 4-évesen, fék,világítás, gumik,ha ezek jók, szépen lemosva alul felül, oszt kész. Márciusban voltam a kistarcsai Suzukinál (mert közel van), szintén 4 évesen, kb. 65 000 km-rel. Semmihez nem nyúltam - ha rendesen szervizelteted a kocsit és semmi rendelleneset nem tapasztalsz használat során, akkor csont nélkül átmegy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
athee
Adminisztrátor
Ezredes
Nem elérhető
Lacetti 1.4 Star HB
|
|
« Hozzászólás #838 Dátum: 2009. Január 29. - 02:30:21 » |
|
Én a Pilisszentiváni Autóklub vizsgaállomásánál voltam. 1 óra alatt megvolt a műszaki, és a zöldkártya is, papírostól, mindenestől. Nem kellett plusz pénzt fizetni, hogy egy ember elvigye. És nem kötözködtek semmivel. Kérsz időpontot, és megy gyorsan. Húúúúúúúúú De jó, hogy írtad. Most nézem 1 hét van a műszakiból!! mennyi volt árban?? Úgy látszik sokunknak most jár le,nekem még van 1 hónap Cseréltetek valamit a müszakira a kocsin, pl. fékcsövek? Én február 4-én viszem müszire,úgy gondolom hogy 4-évesen, fék,világítás, gumik,ha ezek jók, szépen lemosva alul felül, oszt kész. Egyedül a ledes izzókat vettem ki, mert azzal ugyebár bukta. De amúgy semmi. Annyit írtak a műszaki lapra, hogy a kipufogó alul erősen rozsdás. Ennyi. végig bent voltam. Beszélgettünk, kérdezték milyen autó ez a Lacetti. Szóba kerültek a szelepcserék, a kormánymű problémák. Nagyon normálisak voltak. Ja, és le volt zárva az EGR szelep. simán megmondtam nekik, és átment.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Január 29. - 02:43:19 írta athee »
|
Naplózva
|
|
|
|
WERES
Kábelbarát
Törzstag
Nem elérhető
R+
|
|
« Hozzászólás #839 Dátum: 2009. Január 29. - 15:11:23 » |
|
Egyedül a ledes izzókat vettem ki, mert azzal ugyebár bukta.
Mármint a hátsó rendszámtáblánál?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|